Публикувано Април 24, 201313 гд Много е дразнещо и не мога да разбера, това проблем от appstore ли е, от iOS ли, от интернет ли? Вече си мисля един рестор дали да му тегля, мисля че от 6.1.2 насам се появи тоя проблем.
Публикувано Април 24, 201313 гд Не знам на какво се дължи проблемът, но ако си спомням добре след ъпдейт първите дни малко бавно, след това се оправя и лети, зарежда доста бързо от 3G, може би 2 секунди. С последната ОС съм и ъпдейт от тюнса.
Публикувано Октомври 10, 201312 гд Епъл направиха ъпдейт за App store, за да могат и по-старите устройства да теглят апликации. Обаче, когато се опитам да сваля нещо, нали излиза ми да си въведа паролата и за момента се появява иконката на Хоум екрана изписва Loading и след 10тина секунди изчезва. Пробвах рестарт, да си излезна от акаунта рестарт и пак да влезна... П.П. Имам апликации от преди това, които са свалени от интернет инсталирани през iTunes.
Публикувано Октомври 11, 201312 гд Правата на някоя от папките където записва сваленото са прецакани, най - вероятно.
Публикувано Октомври 12, 201312 гд Някой има ли решение или отговор за проблема - App Store. На мен ми стои бял екран и надпис : Cannot Connect to App Store.
Публикувано Октомври 12, 201312 гд За съжаление, проблемите на неджейлнат телефон се решават общо взето по един начин - с ресторване.
Публикувано Октомври 12, 201312 гд Снощи имах такива бъгове в App Store-a, каквито никога досега не съм виждал... Приложенията не само не можеха да се ъпдейтнат.. Не можеха да се теглят нови. Иконите на всичките ми инсталирани приложения на телефона, бяха тип "iCloud download".. Постоянно всичко се въртеше и не зацепваше. Сутринта беше същото. Направих рестарт на телефона и всичко се оправи. Докъде се стигна по дяволите.. Да трябва да си рестартираме телефоните за оправа на проблеми. Много започва да прилича на една друга ОС, само че компютърна... Дано не сбозят и OS XI в близко бъдеще, че ще стане една...
Публикувано Октомври 12, 201312 гд И при мен голямо мислене голямо въртене до показване на приложенията като пусна стора
Публикувано Октомври 12, 201312 гд Нямам никакви ядове със стор - ето, с изключение на чисто визуални бъгове. П.П. Стигнем ли до OSXI, ще е еднаква в мобилни и десктоп у-ва. Казах го още преди две години.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате