Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблеми с дисплеите - петна, подсветка и пр.

Featured Replies

Публикувано

Аз като ли че имам леко жълтаво в горната част където е подсветката, но още е едва забележимо, незнам ще се усили ли, или да ходя да го сменям ли. Телефона е на един месец!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

• Отговори 87
  • Прегледа 28,7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Sladichuk®
    Sladichuk®

Не знам за кой път установявам, че дори и тук, както навсякъде в тая загубена държава май има нужда от специален раздел за юридическо ограмотяване на прословутия "поребител" в БГ, дето добре знае да е

• И винаги може да отидеш и да ги пребиеш

• Не. Освен изпускането, може да е носен в задния джоб - т.е. да са седнали отгоре. Изправяне на капака няма.

Добавени снимки

Публикувано

Отивай и го сменяй,мен ако питаш.

Няма смисъл да чакаш.

Публикувано

Аз имам друг проблем с дисплеите.На четворката ми джа пъти сменям дисплей и джа пъти се появявя един и същ проблем.Телефона работи 10-20 дни без проблем и после започва едно леко премигване.Забелязва се най вече като отворя някоя снимка.От сервиза казаха ,че вероятно се зацапвали някакви кабелчета , но май ме пързалят нещо.Идеята ми за цялото това писане е , внимавайте откъде купувате части за телефоните си.

Публикувано

Кой сервиз?

Публикувано

Не е този на форума. Сервиза е в младост , не искам да злословя защото имам и аз вина. Можеше да отида за 3-ти път да ми сложат трети дисплей , но се отказах , писна ми да се разкарвам.

Явно самите дисплеи не струват и правят непрекъснати проблеми. Сега се сещам , че първия освен премигването имаше и друг проблем , цветовете нещо не бяха наред. Черното беше ..., как да се изразя не знам , но беше много тъмно и по черно от обикновенно.

Иначе много ме убеждаваха , че били много хубави , сменяли по няколко на ден и проблеми имало много рядко. Аз ли съм карък или ми ги пробутват щото гледам като кошута не знам , но оставих телефона така. Детето играе на него и докато не преписка остава така.

Само да кажа още какво забелязах. Както писах има едно леко премигване , което се забелязва най много като отворя някоя снимка например. Започва да премига около 2-3 секунди след като отворя снимката и спира ако докосна екрана някъде по активната част. Докато си държа пръста премигване няма , махна ли го почва пак.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk 2

Публикувано

Силно вероятно да са ти сложили някакъв боклук за дисплей.

Поради тази причина на всички им препоръчвам сервизът на форума-поне може да си сигурна,че няма да те излъжат.

Публикувано

И винаги може да отидеш и да ги пребиеш :D

Публикувано

Днеска оставих 5-цата за подмяна заради жълтото в подсветката - та въпросът ми е приет е телефона без забележки в документа, като външен вид и тем подобни, но може ли нещо да ме наиграят и да не ми го сменят, при положение че е приет без забележки по него?

Публикувано

Винаги могат!Моя го оставих заради прашинка в камерата.Не ми признаха гаранцията ,защото има следи от удар(реално е така),и това го разбрах на 15-ия ден.Още не са ми се обадили кога ще го върнат.От 9-ти съм без телефон :get-crazy:

Редактирано от raduloff

Публикувано

Какви следи от удар големи ли? Като ти приеха телефона какво написаха в протокола!

Публикувано

Следите от удар се виждат много и то точно до камерата.Падна от около 35 см..Наведох се да погледна под колата и се удари в камъче.Алуминият поддаде доста.А за протокола при оператора ,абсолютно нищо не вписаха като забележка.Прие телефона ,накара ме да изключа "Find my iPhone"и ми даде отрязъка.Нищо не е оглеждала или да проверява.Аз също за нищо не настоях,като си мислех ,че като няма една година телефона и ще го сменят.На десетия ден проверих в страницата им и видях,че е отказана гаранция и устройството се връша в магазин или офис.Още го чакам 17-ти ден днес :crying:

Редактирано от raduloff

Публикувано

Написано ли е в протокола че телефона е приет без забележка, ти си - казваш транспортен дефект и това е. Да са гледали!!! Няма да подписваш нищо и им оставяш телефона!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.