Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 4s Network проблем

Featured Replies

Публикувано

От около месец имам странен проблем с телефона обикновено по време на разговор се получава ,губи обхват изписва searching веднага и чакам по 5 мин за да намери такъв, досега ми се е случило поне 15 пъти!!!

Възможно ли е да е хардуерен проблем или е по-скоро софтуерен?

689f5a39910c2975.PNG

Публикувано

Пробвал ли си с изключено 3G как е?

Публикувано

Ресет нетуърк сетингс?

Смяна на СИМ карта?

Публикувано
  • Автор

Ще пробвам с reset network settings и изключено 3G да видя как ще се държи, макар ,че не ме устройва нета ми трябва постоянно!!!

Деинсталирах и NC Settings да не прави мизерии и той!!!

Редактирано от londongunner

Публикувано

Не случайно те питам за картата

Моя правеше такива номера и след като я смених се оправи

Публикувано

Baseband или сим

Публикувано
  • Автор

Ами картата я ползвам повече от 2г!!!

Бейсбанда е 2.0.12 не съм го запазвал!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Няма значение колко си я ползвал. Смени я и пробвай. Другото е чесане на езици.

Публикувано
  • Автор

Ами ще ида утре до глобул за нова карта :-(

Публикувано

Ами картата я ползвам повече от 2г!!!

Именно ;)

Публикувано
  • Автор

Днес смених картата и забелязвам сериозна разлика в обхвата на 3G на места на които го е нямало или е бил слаб сега е пълен :-)

Публикувано
  • Автор

Дам проблема продължава днес вече 2 пъти и с новия сим :scratch:

Публикувано

Спри 3G. Мой приятел се мъчи доста време и след като го спря, проблема му изчезна. Между другото е на Глобул, а техния 3G e много зле.

Публикувано
  • Автор

Ако ще спирам 3G по добре да си купя нокиа с фенерче, за какво ми е тоя iPhone като няма да ползвам нет?!

Публикувано

При Вива, на места със слабо покритие и включен 3G, също губя за секунда, две сигнал. Проблема обаче не е в телефона;)

Публикувано
  • Автор

От глобул ли да е проблема?

Публикувано

Аз също наблюдавам този проблем от време на време. Изведнъж от нищото изписва Searching... и се оправя единствено с вкл/изкл. на airplane mode. Не знам, от къде може да идва проблема като съм сигурен, че не е от обхвата.

Публикувано

От Глобул е! Тук в Слънчев бряг с пуснато 3G и разговор не можеш да проведеш като хората.

Публикувано

Аз също имам този проблем с оператор в испания.Доста рових по интернет и мисля че е бъг във версия 5.1.1

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте при мен също губи обхват постоянно и с спряно 3Г и с пуснато постоянно приятели ми казват "званях ти спрян ти е телефона" и друго, което забелязах е, че абсолютно винаги когато водя разговор и ми изчезва 3Г-то и това кръгче за слабия интернет, Водя ли разговор няма нет това нормално ли е?Примерно пълен обхват имам 3Г всичко обаче, като говоря и прекъсва не ме чуват хората.

Публикувано

Спри нета напълно и няма да прекъсва. 3Г в Хасково е мъртвец, а едж изобщо няма. При гпрс(кръгчето ;) ), не може и двете едновременно, т.е. телефония и нет.

Публикувано

"Кръгчето" не означава слаб сигнал. Това е означението за gprs. При gprs и edge, по време на разговор интернета се прекъсва. При 3G, нета и войса вървят паралелно, независимо едно от друго. При преминаване от 3G към gprs е възможно да се получи прекъсване на разговора. Това обикновено става при слаб сигнал.

Редактирано от ddeynov

Публикувано
това кръгче за слабия интернет,
???

К'ъв сигнал виде па ти? :)

Публикувано

Аз имах същият проблем близо 3 месеца и се бях побъркал. Та ... ако ще съм от полза да споделя:

Сменях чипа с нов (Vivakom) ,преинсталирах 2 пъти софтуера 5.1.1 ,но проблемът си продължаваше при 2G и 3G.

Понеже е гаранционен го изпратих в София в официалният представител за Apple и ми го замениха с нов. Старият имал хардуерен проблем.

Вече 1 седмица с новия и засега работи без грешка.

Успех!!!

Публикувано
  • Автор

Аз също смених сима с нов но пак ми направи същия проблем и го разкарах , взех си друг 4s и засега няма проблем! Първия беше глобулски а този го взех от аппстор в Ню Йорк в началото на месеца. Не ми се иска да е така но все си мисля ,че нещата за БГ са по-ниско качество имал съм подобни проблеми с друга техника.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.