Публикувано Септември 13, 201213 гд Жив и здрав да си, адашче! Пожелавам ти много сбъднати мечти и прекрасни моменти с любимите хора. Ако не си отишъл на някоя опашка за iPhone 5 и ще празнуваш - приятен и весел празник ти желая. Наздраве, брат!
Публикувано Септември 13, 201213 гд All the best, my friend, wish you the most beautiful things in the world......
Публикувано Септември 13, 201213 гд Честит рожден ден и от мен. Жив и здрав и само хубави неща занапред!
Публикувано Септември 13, 201213 гд Благодаря ви. По изключение съм буден по това време - сега се почва, утре ще му мисля
Публикувано Септември 13, 201213 гд Жив и здрав да си приятелю! Всичко най-хубаво и успех във всяко твое начинание!
Публикувано Септември 13, 201213 гд Честит Рожден Ден брат ! Жив и здрав да си ми и мнооооооого късмет ! Наздраве и от мен !
Публикувано Септември 13, 201213 гд Честито и от мен брат. Жив, здрав и винаги корав. Много успехи в живота.
Публикувано Септември 13, 201213 гд Честито и от мен…здрав, прав и корав Наздраве ! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 13, 201213 гд Честито! Да си жив и здрав и все така дружелюбен! Ще черпиш на срещата!
Публикувано Септември 13, 201213 гд Честит рожден ден Алекс, живи и здрави да сте Ти и цялото семейство. Наздраве!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.