Публикувано Септември 13, 201610 гд Автор Адашче, пожелавам ти от всичко прекрасно по много и непрекъснато, защото го заслужаваш! Жив и здрав бъди!
Публикувано Септември 13, 20197 гд Честит празник Саше , жив и здрав много дълги години и само скуби ду ?
Публикувано Септември 16, 20197 гд Благодаря, младежи Партито беше ламаринено - Слави, пак кърпих Скубачката
Публикувано Септември 13, 20215 гд Честит Рожден Ден Алекс! Бъди спокоен, здрав и усмихнат! Късмет ! Весел и хубав празник !
Публикувано Септември 13, 20215 гд Честит Рожден Ден! Бъди жив и здрав! Редактирано Септември 13, 20215 гд от sarmak
Публикувано Септември 14, 20215 гд Саше честит рожден Ден жив и здрав [emoji16] Subaru rulllzzzzzSent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Публикувано Неделя в 16:225 дни Честит Рожден Ден! Жив, здрав, късмет и каквото си пожелаеш да се сбъдва.
Публикувано Неделя в 18:445 дни Да ви се върне тъпкано, младежи!@Боби Икономов, да ти е здрава щерката!
Публикувано Понеделник в 05:465 дни Честит рожден ден, Алекс (извинявам се, че е на патерици, ама е от сърце). Пожелавам ти да си жив и здрав и много късмет да те спохожда. Другото ще си го купиш! Редактирано Понеделник в 05:465 дни от stangen
Публикувано Понеделник в 12:245 дни ЧРД. Здраве щастие и все така всеотдайна помощ на колегите от форума.
Публикувано Понеделник в 17:544 дни Трогнат съм, че се сещате за моята скромна същност и благодаря, че помните 17-те години прекарани тук заедно. Вероятно много от вас съм дразнил с някой пост/мнение, също на много съм помогнал все с нещо. Ами, ръб съм, но тук изградихме общество, въпреки различията, пристрастията(политически, житейски и пр.) и останахме сплотени. Както казва един поизпаднал вече шоумен: за мен е чест!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате