Публикувано Септември 13, 201312 гд Честит Рожден Ден! Жив и здрав! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Септември 13, 201312 гд АААААааа за малко да те изтърва.... Жив и здрав да си-много здраве,щастие и късмет да се спохождат. Няма да се впускам в някакви дълги пожелания-просто да илядиш !
Публикувано Септември 13, 201312 гд Саше, бъди жив и здрав, всичко най- добро ти желая! Весел празник! Редактирано Септември 13, 201312 гд от SpAwN
Публикувано Септември 13, 201312 гд Честит празник Алекс, Жив и здрав да си много години, Бате. Наздраве!
Публикувано Септември 13, 201312 гд Аре жив и здрав, желая ти здраве и късмет във всички начинания, ти знаеш наш'та зодия си ги правим нещата както трябва.....!!!
Публикувано Септември 13, 201312 гд Тъй като още съм на крака, ще се възползвам: Благодаря на всички за пожеланията! Аз, ще си пожелая да се поздравяваме взаимно още дълги години, докато не ни увехнат...антените
Публикувано Септември 13, 201312 гд Честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти най-важното - да си жив и здрав! А, и между другото, да продължаваш да помагаш така добре във форума
Публикувано Септември 14, 201312 гд И от мен много добри пожелания , макар и със закъснение. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Септември 12, 201411 гд Автор Баровче, жив и здрав да си! Тая можеш да я прескочиш и се прави, че си на една повече, за да си рахат. Наздраве, пич! И леко с дюлевата, че боли тимберица от нея
Публикувано Септември 13, 201411 гд Честит рожден ден! Много късмет, здраве и щастие...другото може да се купи от магазина Весел празник !
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.