Публикувано Септември 13, 201213 гд Алекс, честито приятелю!!! Да си жив и здрав и да постигнеш всичко, за което си мечтаеш!! Наздраве :-)
Публикувано Септември 13, 201213 гд Честит рожден ден!!! Адаш, много здраве, щастие и късмет ти желая.
Публикувано Септември 13, 201213 гд Честит рожден ден! С пожелание да постигаш целите си, да получаваш това което желаеш и нека около теб са най-любимите ти хора, тези които правят живота ти забавен и интересен и те подкрепят когато имаш нужда!
Публикувано Септември 13, 201213 гд Жив и здрав да е лошия кисел мод! Все така да храниш дебилите бат Алекс Наздраве!
Публикувано Септември 13, 201213 гд Жив и здрав да си брат,всичко най-най и каквото да си пожелаеш да ти се сбъдне.
Публикувано Септември 13, 201213 гд Честит рожден ден! Жив и здрав да си, и всичко намислено да ти се сбъдва като по вода! Наздраве!
Публикувано Септември 13, 201213 гд Въпреки усилията на жена, сестра, зет и т.н. - още съм трезвен и на крака Благодаря за пожеланията и вниманието, трогвате ме.
Публикувано Септември 13, 201213 гд Автор Я събери малко форумно войнство да видиш как ще паднеш без усилия...
Публикувано Септември 13, 201213 гд Хех, мене Тони не можа да ме събори на една от срещите, ти за форум ми говориш
Публикувано Септември 14, 201213 гд Еййййй, Алекс, честит рожден ден на патеричка Да си жив и здрав! Всички твои желания са моите пожелания Да илядиш брат!
Публикувано Септември 12, 201312 гд Автор Хайде още една година в кюпа да отчетеш, адаш. Жив и здрав бъди, много усмихнат и още повече хъс за да стигнеш там, за където си тръгнал!
Публикувано Септември 12, 201312 гд Честит Рожден Ден,жив и здрав да си-наздравеееее!!! Редактирано Септември 12, 201312 гд от krasives
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.