Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Дори с 15 икони на дока работи перфектно. :mrgreen:

Но след синхронизация с iTunes остват 4 икони на дока. :confused:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

На мен още от cydia, след като дам install ми показва Depends preferenceloader >=1.1. Предполавам има някоя програма, която не сработва с infinidock

Публикувано

Да нямаш някоя друга подобна програма за дока?

Публикувано

Наистина невеоятна програмка. Сърдечно ти благодарим, Джони!!!! :)))

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
В петък се шчаква да излезе Infiniboard: http://www.funkyspacemonkey.com/vertical-iphone-scrolling-icons-tweak-cydia

ОХ това ще доста интересно ,чакаме с нетърпение

Публикувано

Здравейте,

след инсталиране на програмката, в Settings не се появи tab Infinidock.

Само при мен ли е проблема? Имате ли представа от какво може да е? Аз съм със софтуер 3.0 на 3g 8GB. Инсталирах програмката от .deb файла, който е даден в тази тема.

Публикувано

Респринг направи ли? Възможно е да е от това, че си с 3.0 (което е малко вероятно).

Публикувано

Всъщност направих reboot. Мисля, че би свършил работа или греша ? (respring не мога да направя, защото нямам нито една програмка предлагаща тази възможност)

п.п. Направих и respring, но ефект няма. Опциите на Infinidock все още не са достъпни за мен.

Редактирано от porosenoq

Публикувано

След няколко неуспешни опита... restore... Сложих 3.1.2 - всичко работи екстра. Инсталирах Infinidock и пак в Settings няма никой :).

п.п. Опитах това което ме посъветва :) Не стана точно така, но беше подобно решението. Тръгнах да следвам твоя съвет и инсталирах SBSettings, след това тръгнах да деинсталирам Infinidock, но като цъкнах на приложението, вместо Modify пишеше Install ... странно за мен. Както и да е - дадох Install и сега вече настройките на Infinidock са достъпни. Благодаря за помощта.

Редактирано от porosenoq

Публикувано

Очевадно си подминал това от първия пост на страницата :

Инсталирай първо preferenceloader от Сидия, след това респринг и след това infinidock

С инсталирането на сбсетингс се инсталира автоматично и лоудъра. С деб файл няма как да стане автоматично и няма как да видиш какво липсва - трябва да четеш и да качваш едно по едно.

Публикувано

Явно съм пропуснал наистина. Благодаря.

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Проблема възникна след обновяване на Springboard Rotator до последна версия. Сега в дока имам три икони и още една, която я показва като празно място, уж има икона но няма. Също така не мога да скролирам и като задържа на някоя икона за да вляза в режим на подреждане и премахване на апликации спрингборда забива и ме вкарва във safe mode. Пробвах какво ли не деинсталирах я после наново я инсталирах, търсих за остатъчник фаилове, бутах и по настройките и т.н. но уви, нищо. Ако някой може да помогне, ще съм безкрайно благодарен.

Публикувано

Брей... Проблема ще да е голям... Цяла отделна тема. Сливам ги.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някой може ли да ми каже защо не ми работи програмата? Имам PreferenceLoader, нямам Five-Icon Dock, но програмата отказва да работи... Ето 2 видеота, които заснех.

http://www.youtube.com/watch?v=4dZ6IEGGPhM

http://www.youtube.com/watch?v=sr8CWJ27UkI

Благодаря предварително.

Публикувано

Върнах ги на 100%, но пак не ми дава да слагам повече от 5 икони...

Публикувано

Два дена го борим и неще. :think: Мирише ми на рестор. :)

Публикувано

На мен пък не.. По простата причина, че нямам файловете, за да го джейлна наново...(В случай, че ще ми казвате, че има гайд - знам, че го има.)

• 8 месеца по-късно...
Публикувано

Така ето го и проблема-без да имам инсталиран от Сидиа Infinidock,в дока имам 5 икони.Инсталирам го и пак имам 5 икони( и да искам немога да сложа повече),от настройките като му кажа,да се появяват 4 икони,пак се показват 5? Устройство:iPhone 3G FW :3.1.3.Благодаря ви предварително!

Публикувано

Да нямаш инсталирано five icon dock?

Публикувано

Нямам.Преди време си имах заедно Five Icon SB и InfiniDock и ги ползвах заедно,обаче изведнъж се прецака Dock-а и от тогава е тъка.

Редактирано от christianbg123

• 1 година по-късно...
Публикувано

Нещо не ми дава да го изтегля от линк-а ти Grievous

Публикувано

Пробвай пак. ;)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Infinidock 1.8.4-1

What's new:

- N/A

Линк

• 1 година по-късно...
Публикувано
7hbn.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.