Публикувано Ноември 11, 201213 гд Здравейте колеги имам 4s Закупен от М -тел ъпдейтнат е до 6.0.1 но нещо не ми работи опцията do not disturb , всичко е пуснато зададен е час дал съм отметка на всички обаждания а телефона продължава да си звъни само на скрит номер действа. помогнете
Публикувано Ноември 11, 201213 гд Случайно да получаваш обаждания от фейвъритс? Или го прави със всички от адрес буук-а?
Публикувано Ноември 11, 201213 гд Функцията се пуска генерално само от Settings. В Notifications е да зададеш за определен час, кой МОЖЕ да ти звъни и кога.
Публикувано Ноември 11, 201213 гд Автор Schebuled - on ,; Allow Calls From - Everyone : repeated calls - on така ли трябва да са настройките
Публикувано Ноември 11, 201213 гд Трябва да е ON! За време задаваш периода, в който ще работи(включено)! Задаваш кой може да те търси в този период! Всички(което обезсмисля приложението) Фаворитите ти! Никой не може да те търси! Или определени контакти могат! Repeated calls е когато те наберат втори път в кратък интервал, да ти звъни.
Публикувано Ноември 11, 201213 гд Мале, мале...баце бре - поне гугъл транслейт не можа ли да ползваш, кое за какво е? И си го обявил "проблем с do not disturb"?
Публикувано Ноември 12, 201213 гд Allow Calls From - Everyone и телефона продължава да звъни защо??? :tooth: Ще се побъркам....
Публикувано Ноември 12, 201213 гд Добре де, при мен Allow Calls From > No One Repeated Calls - Off Включил съм опцията и въпреки всичко пак всеки може да ми звъни???
Публикувано Ноември 12, 201213 гд НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДЕН ПОСТ!!! Следват санкции. Не. Сега пробвах да задам и наистина стана. Но защо са го направили така? Аз мисля, че след като включа опцията е логично да си работи и без зададен час. Благодаря ти за пояснението.
Публикувано Ноември 28, 201213 гд Е все пак ако телефона е в ръката ти, няма да те претеснят кой знае колко На мен ми върши перфектна работа. Sent from my Benefon Sigma Gold using Tapatalk
Публикувано Ноември 29, 201213 гд Eпаа, натискаш веднъж sleep или някое от копчетата за звука и спира да звъни/вибрира. Трябва да изчакаш, докато отсрещната страна затвори, но все пак не е лошо..
Публикувано Ноември 30, 201213 гд Не ме разбра!Това с копчетата го мога и без Do Not Disturb!То тогава изключваш телефона и същата работа...Какъв е смисъла от функцията?
Публикувано Ноември 30, 201213 гд Да не те притесняват през ноща! Не случайно, при включването му, под дефаут е от 22,00 до 7,00. Предпазва от индивиди пишещи лични посред нощ, малоумни сайтове, като Хайком, изпращащи бюлетини всяка сутрин в 3,00! И така Това е целта на приложението. Не блек лист или нещо подобно.
Публикувано Януари 2, 201313 гд Аз съм настроил между 23 и 7 часа да работи. Днес в 8.30 още луната грееше Ресетнах всички настройки на телефона, промених интервала но не се включва...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате