Публикувано Януари 2, 201313 гд Интересно, но и при мен се получи така!! Разгледах о генералната опция се беше включила сама. Нещо от новата година ще да е. Виж това и го изключи:
Публикувано Януари 2, 201313 гд Същият проблем и при мен-сега забелязах. Когато му се даде Off си се спира,ще видя довечера дали ще запали. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 2, 201313 гд Да де. От там го изключих. Нагласих да се пусне в 12 и да се изключи в 12:10 ама не работи. Навремето имаше такъв проблем с алармата, май пак след нова година беше...
Публикувано Януари 2, 201313 гд Наистина този бъг е много гаден... Нещо се прецака след новата година, до тогава си работеше, моята настройка е от 00ч до 7ч, и когато стане 7ч. се включва генералната функция "do not disturb" и си остава на луна докато не изключиш генералната ф-я. Може от apple да са решили, че след нова година човек си поспива повечко, и за да не бъде безпокоен телефона му минава в режим "do not disturb"
Публикувано Януари 2, 201313 гд Toчно на време Епъл са пуснали тази реклама http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eLJN_d2sVjk
Публикувано Януари 2, 201313 гд Да бе, и аз го разрах по неприятния начин: След като цял дообед се чудех как е възможно да нямам нито едно повикване, погледнах телефона и видях луната горе и 8 пропуснати повиквания. Гадост абсолютна, човек на нищо не може да разчита.
Публикувано Януари 2, 201313 гд Шамана е дал снимка с временното решение. След като си настроите нещата в Notifications, трябва да изключите DND в General, за да не стои вечно в тих режим. Освен това DND не действа за аларми настроени от Clock.app,което (го пише в статията на engadget от Grievous) го изпитах на свой гръб в 7 сутринта на 1-ви.
Публикувано Януари 2, 201313 гд Сега дайте да изясним нещо... Функцията в Settings, винаги е била OFF, при настроен Scheduled! Т.е. това не е временно решение а единственото Въпроса е как се пусна Do Not Disturb, в Settings, сам! За алармите от Clock си мисля, че не е логично ако имаш настроена аларма за 7.00 например, Do Not Disturb да ти е настроен до 8.00! Не е логично. От там се дава приоритет на алармите, което е логично Ето отговор: http://support.apple.com/kb/TS4510
Публикувано Януари 2, 201313 гд Значи пет дена ще ни дистърбват посред нощите... Знам че няма да стане, но ще ми е интересно ако кажат защо се получи това...
Публикувано Януари 3, 201313 гд Ще се оправи първият понеделник на 2013, поради грешка в кода. Накратко - вместо да обозначат годината с "yyyy", те са го написали "YYYY", което значи, че годината започва с понеделник и тъй като 1-ви се падна вторник, трябва да изчакаме до 7-ми януари.
Публикувано Януари 3, 201313 гд http://www.cultofmac.com/208217/why-apples-do-not-disturb-feature-wont-work-properly-until-january-7/
Публикувано Януари 3, 201313 гд Малко извън темата - вярно ли е , че на 7-ми, 8-ми идва 6.1 или Алекс е имал в предвид фикса за въпросния проблем с "Do Not Disturb"?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате