Публикувано Декември 24, 201213 гд Правя тази тема и се надявам да не виждаме вече, теми от рода: Стар ми е фирмуера, Viber не работи... и т.н. Добра новина: С наближаването на официалния релийз на iOS7, Apple добавят възможност да свалите по-стара, съвместима с устройството и софтуера Ви, версия на приложението което желаете. Източник: Engadget Viber 2.2.1 (iOS 4.x Tested) Skype 3.0.0.189 (iOS 4.x Tested) Facebook 4.0 (iOS 4.x Tested) Facebook 2.3 (for 2G,3G 3.1.3)
Публикувано Януари 5, 201313 гд а Whatsapp за 3G може ли? Благодаря много! Този Viber най-накрая тръгна и на моят телефон. Мерси,мерси,мерси ))
Публикувано Февруари 1, 201313 гд Качвам ги тези приложения (Iphone 3g) ver. 4.2.1 през iTunes и когато им дам Install минават (стъпките) и след това изчезват и изобщо не се качват. Какво да направя че да ги кача?
Публикувано Февруари 12, 201313 гд Ако си с джейл в Cydia добавяш репото repo.insanelyi.com и после търсиш appsync за твоя фърмуер. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Редактирано Февруари 12, 201313 гд от asen4o0
Публикувано Февруари 12, 201313 гд Whatsapp няма да тръгне на 3г. Many people are asking why we’ve stopped supporting the iPhone 3G. It’s because Apple has stopped supporting old iOS versions and old iPhones in their most recent version 4.5 of Xcode, which is the tool (the only tool) that engineers use to make iPhone apps.The iPhone 3G has a special place for me in my heart – it was the first smartphone I bought in January of 2009 and it was the first phone on which we started developing WhatsApp just a month later. Then as now, however, we must follow Apple’s lead on all things related to the iPhone. Their pace of innovation has a price of forced obsolescence.
Публикувано Февруари 27, 201313 гд Facebook Messenger за iOS 3.1.x Мисля, че версия 1.7.3 става но не намирам работещи линкове. п.п. - whats app ми работи на 3г-то но съм с whited00r.
Публикувано Март 12, 201313 гд След като се впиша във Facebook минава известно време и ме изхвърля ... някой може ли да ми каже защо ? Рестартирах телефона ,пробвах да го кача на ново , но всеки път след като се впиша ме изхвърля .. Редактирано Март 12, 201313 гд от MartinNenov
Публикувано Април 3, 201313 гд Търся Camwow retro за 3Г..Има ли изобщо стара версия на програмата за да тръгне на 3г?
Публикувано Юни 22, 201312 гд Гога, на старите версии трябваше да се копне някакъв плист. В темата за тап-а-ток го имаше...
Публикувано Юни 23, 201312 гд Този включваше другите плюс нашия. Старите версии не се свързват със сървърите на приложението и сработват само с редакция на този файл.
Публикувано Август 22, 201312 гд Привет, а Viber за 2G има ли? Благодаря Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате