Публикувано Септември 17, 201312 гд Добра новина: С наближаването на официалния релийз на iOS7, Apple добавят възможност да свалите по-стара, съвместима с устройството и софтуера Ви, версия на приложението което желаете. Източник: Engadget
Публикувано Ноември 9, 201312 гд Facebook-v4010.0-dav3.ipa http://ge.tt/9dqghCy/v/0?c Редактирано Ноември 9, 201312 гд от chucky1
Публикувано Януари 30, 201412 гд Здравейте ! От скоро съм с Ios 4.2.1, благодарение на Пешо и Алекс Намерих сайтче с приложения за 4.2.1 след доста ровачкане. Дано съм ви бил полезен. http://www.findoldapps.com/
Публикувано Февруари 13, 201412 гд Здравейте! Някой да има Tapatalk pro v 1.14.1. Никъде не мога да намеря, че безплатна версия от Itunes ми прави мизерии.
Публикувано Февруари 14, 201412 гд В магазина на Уайтдор го има но телефона не е в мен. Ако някой ползва техния моднат софт може да ти го извади! Благодаря ти много ! Трябва да намеря някой с тая платформа Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 20, 201412 гд Здравей!Ако все още не си намерил Tapatalk, ето: https://copy.com/BGqAr3jsbsPK Аз съм с Whited00r и го свалих от стора. Лека вечер!
Публикувано Април 3, 201412 гд Здравейте ! Някой да може да ми помогне с програмката " my contact backup pro" . Проблема е ,че ми трябва версия за IOS 4.2.1. Благодаря предварително! Хубав ден!
Публикувано Септември 29, 201411 гд Здравейте, търся Gmail за iPad с iOS 5.1.1, някой може ли да помогне?
Публикувано Декември 5, 201411 гд В момента съм с 3.1.3 2G опитвам се да си сваля фейсбук месинджър и фейсбук приложението но ги има налични само за 6 и 7 IOS от къде мога да си ги сваля за моя айфон,защото в момента използвам само 0.facebook от m.faceboom ме изхвърля.Някой ако знае или има тези приложения да ми каже
Публикувано Декември 5, 201411 гд Много ми е любопитно, г-н Никой на колко е години? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 20, 20169 гд Здравейте, трябва ми ФийсБук и Вайбър за iPhone 4 i 7.1.2. Дали някой няма налични файлове?
Публикувано Октомври 20, 20169 гд Логваш се в itunes с appleID което е на 4-ката, сваляш си там вайбъра и сураттефтера, след това отиваш на телефона и си ги сваляш от Appstore като там ти дава опция да си свалиш last compatible version. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 24, 20169 гд Опитах, но не се получи. Може би пропускам някоя стъпке, но логнах се с Apple ID на 4-ката в iTunes на компютъра, свалих Viber, след това отидох на телефона и погледнах в тези който са свалени не на този iPhone, но не се появи като свалено приложение. Отидох в Search и намерих Viber, но пи изписа, че изисква iOS 8. Къде бъркам?
Публикувано Октомври 24, 20169 гд Там е празно. Рестартирах и телефона и iTunes но нищо не се появява.
Публикувано Октомври 24, 20169 гд Появиха се след няколко рестарта. Даде да се свали последна поддържана версия. Благодаря.
Публикувано Септември 26, 20178 гд Имам един iPad 1 който искам да дам на майка ми, някой ще помогне ли да каже как да и сложа стари версии на приложения за да и вървят, например Скайп, Вайбър, Гмейл?
Публикувано Септември 26, 20178 гд През твоя акаунт, защото трябва да са теглени преди. Но на мен не ми е ясно какво ще стане със старите устройства които са 32 битови. Нали ще премахнат всичките приложения от стора. Щот и майка и баща ми ползват ipad 2, и ако ги орежат кофти. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 26, 20178 гд През моя пробвах някой стават (дават съобщение да се свали по-стара версия) други необяснимо не - например Skype for iPad, въпреки че съм го имал на старите айпади ми дава че трябва да кача до 8 и не ще. Гмейл също Редактирано Септември 26, 20178 гд от profusion
Публикувано Септември 26, 20178 гд Лошо. Какво да ги правим старите апаратчета? В кофата ли да ги хвърляме?Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.