Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pp25 - Програма за инсталиране на кракнати приложения/игри без Jailbreak

Featured Replies

Публикувано

Работи и с ios 7 бета1

• Отговори 209
  • Прегледа 60.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Koйто иска по официален път да се снабди с платени приложения, да провери freemyapps. Мисля, че имаше и тема във форума. Единственото условие е да сте регистрирани в USA store-a. Накратко - теглите бе

• Глей сеа. На ХР-то отиваш на: ControlPanel - Regional and Language Options - Languages и там чекваш "Install files for East Asian Languages" И после се кефиш....

• Точно за тая програма ли ти досвидя кинта? Носиш петица, а се стискаш за кинта която ще отиде при болните от СПИН...

Публикувано

Някой може ли да даде линк към последната версия 1.0.7.0, че при мен ми дава някаква грешка като се опитам да ъпдейтна.

Публикувано

Качих вчера червения Шазам на Айфон 5 с 6.1.4, тръгна без проблеми и искане на ай ди и тем подобни

Публикувано

Точно за тая програма ли ти досвидя кинта? Носиш петица, а се стискаш за кинта която ще отиде при болните от СПИН...

Публикувано

НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДЕН ПОСТ!!!

Прав си, просто с нея пробвах тази програма.

Публикувано

Здравейте, колеги имам странен проблем качвам през програмата whatsapp ползвах я без проблем сега започна да крашва, търкам я слагам я пак ,но отново краш.

Публикувано

Ако наистина си на 4.1, ще крашва.

Публикувано

Не колега на 6.1.3 не съм обновил профила , сега гато се опитах да кача нещо друго май на всичко качено стартира и след това крашва. Също така и програмите който съм качвал.

Редактирано от monixtreme

Публикувано

Оправи еппъл айдито след като си на опцията с ръчичката и натиснеш горе в дясно синият бутон със йероглифите! Тела трябва да ти е включен към програмата!

Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!

Публикувано

Благодаря ти много колега!

Публикувано

Само да знаеш че след ъпдейт на което и да е приложение се чупи айдито и пак трябва да го поправяш!

Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!

Редактирано от uomoto

Публикувано

Може ли да помоля за помощ да открия Contra: Evolution чрез търсачката на програмата. Нито китайската, нито англоезичната успявам да намеря от доста време насам. И двете версии са налични в app store.

Публикувано

Може просто да ги няма в програмата. Има доста такива приложения.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Публикувано

Твърде е възможно, но нещо имам усещането, че все пак апликацията е някъде там в каталога на програмата. Може и да бъркам.

Публикувано

Здравейте, имам китайската а чета постове , че съществува и английска версия, може ли линк за сваляне, благодаря.

Публикувано

Не знам дали е от новата версия, но програмата не ми засича телефонът и след като я изключа, не мога да я включа отново и трябва да я инсталирам наново. Някой ако може да ми прати линк на лично за по-стара версия да видя дали ще се получи нещо?

Публикувано

Имам питане: изтеглих програмата,прочетох как се теглят приложения,всичко уж точно но след като опитах да си сваля приложението Tweetbot , ми излезна следният проблем:

muresuda.jpg

Приложението се затваря и ме препраща към iTunes,за да го закупя.Ако някой може да помогне,ще бъде добре!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Публикувано

Tweetbot отдавна има защита от кракване. От където и да я свалиш няма да ти тръгне освен ако не я закупиш.

Публикувано

А има ли някакъв списък с приложения, коИто без проблем се инсталират?

Публикувано

Абе при вас скоростта падна ли до почти нула? От близо два дена е така. Е май през деня се пробужда де.

Публикувано

Някой има ли проблеми с рр25? Аз от няколко дни не мога да свалям нищо. Търсачката работи много трудно. Ужас работа! :(

Публикувано

Здравейте! Днес пробвах програмата отново (бях позанемарила телефона) и всичко май е ок. Скоростта е горе долу добре и приложенията бачкат. Поздрави на всички колеги.

Редактирано от Зорница Кръстева

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някои приложения (напр. Gangstar Vegas; AVPlayer) се инсталират, обаче като ги отворя крашват веднага. Други, пък си работят без проблеми. ИМа ли други с такъв проблем?

Публикувано

Здравейте,може ли някой да ми помогне защо ми се появяват само първите две иконки от приложението,т.е.само на апп стор и на пп25,иконката за кракнатите приложения липсва както и четвъртата,която не ми трябва.Преди всичко си беше ок и нямах проблеми,сега съм с друг компютър.Мерси предварително :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.