Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pp25 - Програма за инсталиране на кракнати приложения/игри без Jailbreak

Featured Replies

Публикувано

Да и аз съм така и изтрих всичко защото се изнервих, явно се дължи на еппъл :)

Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!

• Отговори 209
  • Прегледа 60.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Koйто иска по официален път да се снабди с платени приложения, да провери freemyapps. Мисля, че имаше и тема във форума. Единственото условие е да сте регистрирани в USA store-a. Накратко - теглите бе

• Глей сеа. На ХР-то отиваш на: ControlPanel - Regional and Language Options - Languages и там чекваш "Install files for East Asian Languages" И после се кефиш....

• Точно за тая програма ли ти досвидя кинта? Носиш петица, а се стискаш за кинта която ще отиде при болните от СПИН...

Публикувано

Благодаря на всички които ми помогнаха с моя проблем.

Само да кажа, че с мобилния интернет който имам не можех да сваля нищо защото е твърде бавен и ми даваше out.

Та този вариант ми отпадаше за качването на AppSync .

В крайна сметка за няколко минути wi=fi се беше събудил и го използвах, свалих всичко и сидиата проработи както и appsync.

Wi-Fi то работеше цял ден но вечерта спря и в момента отново е не изправно...Но ще мисля какво ще го правя него най вероятно ще се посъветвам в сервиз.

Програмата китайската не иска да качва приложения на телефона ми..Може би аз имам проблем с телефона а може и да е в програмата това не мога да кажа.

Благодаря още веднъж на хората които се опитаха и ми помогнаха.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Програмата работи перфектно. Не можах да намеря някоИ неща като Tomtom Europe или Navigon Europe , но както се казва "без пари толкова". По интересното за мен обаче е фактът , че някой от изтеглените приложения искаха да се ъпдейтнат и ми иска да се логна, но нормало иска само парола а в случая ми иска логин и парола и като ги въведа нищо не става предполагам тюнса разпознава че не съм ги закупил тия неща и не ми ги ъпдейтва.

С 5-ца съм iOS7.

Публикувано

Написано е как се оправя този проблем!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

При мен не разпознава, че съм закачил устройството, що така, преди си работеше..

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Програмата вече е налична и за Mac OS X

Както и инсталира автоматично app приложение на вашият телефон -от където можете автоматично да дърпате приложения без PC

Приложението трябва да изтеглите от тук:

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3872635101&uk=204160848

Защото от сайта иска регистрация във форума ;)

Публикувано

Здравейте приятели! Всичко е много яко, но инсталирам дадена програма, тя работи и на другия ден, като опитам да я отворя, кликвам иконата и тя само премигва и това е ;-( Моля Ви за помощ, защото както е видно джейл за за IOS 7, скоро няма да има!!!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Изтеглих последната версия на рр25, а тя е 1.1.0.6б и качих приложения и игри на iPad mini Retnia iOS 7.0.4. Всичко си работи нормално!

Публикувано

Сподели с останалите този линк.

Публикувано
Публикувано

Има нов ъпдейт 1.1.0.8, ъпдейтва се директно от приложението.

Публикувано

Днес се оказа, че 2 от качените игри не работеха. Отворих програмата и тя показа наличието на нова версия 1.1.1.0, която отново се ъпдейтна от самото приложение. След като закачих iPad-а и изпълних препоръката от пост 68 в темата, приложенията отново си работиха. Също така добави и ъпдейт на една от игрите - Angry Birds Star Wars 2.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

всичко хубаео но като инсталирам приложение и след няколко отваряния се бъгва приложението и немога да го отварям вече трябва наново да го инсталвам,също така натискам и бутона преди инстал,някави решения има ли с 7.0.4. Iphone 4s

Публикувано

Закачаш телефона към 25pp. После натискаш синия бутона горе дясно точно под Х-а и всички инсталирани приложения тръгват за още толкова време. Всеки път, когато започнат да изхвърлят повтаряш операцията.

Аз лично друго решение не знам.

25pp_3.jpg

Публикувано

След като инсталирах първия път приложения се получе неработенето с две игри. След направата на съвета от колегата, както и това което аз съм написал в предишния пост, игрите си работят и няма проблеми. Не знам до колко може да има връзка, но след като кача играта и поигравам малко на нея 15-20 минути и след това не забива и си работи ...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

за инфо: Видях че в сорса на 25pp има 2 версии..една 0.9..x.x.x за у-ва под iOS7 и има версия от днес 1.0 за iOS7

Редактирано от Gregg

Публикувано

вече е ъпдейтната до 1.2 :smile: vers. iOS7.X

Ако някой има проблем и му крашва приложението да инсталира и двете версии ;)

- pp25-ipa - ver.0.991

- pp25 -ipa -iOS 7.X ver.1.2

Публикувано

незнам какво им става на тия Китайци ама за 2 часа 25pp за у-ва под iOS7 се ъпна 2 пъти..веднъж от 0.990 до 0.991 , след това от 0.991 до 0.992... утре като стана мое да хвана 1.0 :tooth:

Публикувано

Някой има ли само deb файла на 1.2 че от репото не ми дава да го инсталирам. Изписва ми два червени реда докато се индталира нещо свързани с appsync-a ми, който имам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от joroiliev

Публикувано

Ми, норамлно.Нали трябва да изтриеш останалите му файлове от телефона след деинсталация.

Редактирано от arm11

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

PP25 има изцяло нова версия 2.0.0.... Има нова визия, да се надяваме на подобрения и стабилност на работата.

Публикувано

Отдавна си я има версия 2. Днес излезе ъпдейт 2.0.2. Разлика в работата аз поне не виждам. Попроменили са дизайна, но скоростта пак е трагична. А, да. И все още няма поддръжка на английски език...

Sent from my iBrain using iFingers.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Не се ли намери още метод чрез който да се синхронизира устройството с itunes докато в него има приложения от 25pp ?

Не ми е цел да прехвърля теглени приложения от 25pp в itunes.. да уточня щото може някой да ме светне,че няма как - знам :)

Проблема е ,че докато имам приложения от 25pp изобщо не ми дава да качвам приложения на телефона от itunes-а инсталиран на компютъра,понеже не може да синхронизира.. както и обратното ако си изтегля някое приложение от appstore-а на телефонa ( легалнo ) после не мога да ги синхронизирам с itunes.. Ако някой знае нещичко нека го сподели. Благодаря :)

Публикувано

Що просто не спреш да се мъчиш и не смениш приложението?

Публикувано

Ако имаш в предвид да сменя 25pp .. не го правя защото я има и за компютър и е удобна и тегли с по висока скорост от приложения като appcake или vShare и това,че не се налага да търчиш по сайтове за да изтеглиш дадено приложение, а си е направо като appstore-a :) Но в същото време не е и вариант постоянно да трия приложенията от 25pp от телефона като се наложи синхронизация с itunes.. Знам, боли и сърби, но попитах.. може да се е открило нещо от чуждестранни форуми и някой да го знае и да го сподели , но явно не :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.