Публикувано Февруари 26, 201313 гд Излъгах току що пробвах и при мен не отваря, и мисля че е от тъпия апсинк! Айде ще ресторвам и махам този просташкия апсинк! This issue is known to the evad3rs, and they have released an update to their package in Cydia that will fix this issue. Make sure you do not have AppSync installed (it conflicts with this fix), and then go to Cydia > Changes and tap 'Refresh' in the top left corner of the page. When Cydia is done refreshing all your sources, you just need to click the 'Upgrade' button in the top right corner of the Changes screen. Click 'Confirm'. When the packages finish installing, reboot your device and your issues will be resolved. Открих фикса изтрии двата файла: This how I fixed the issue using iphonebrowser or other software Delete these two files: /var/mobile/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-045.csstore /var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist Restart the iPhone The phone will rebuild them...just wait a couple of minutes You may need to re-sync you iphone via wifi or cable. Може това и да оправя синка с айтюнс, но командите работят вече Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Редактирано Февруари 26, 201313 гд от simba4
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Странно, по принцип не ползвам Сири, но реших да пробвам при мен дали отваря и не отвори Фейсбук само първия път, след това- Скайп, Тапаталк, Youtube- всичко си отваря. Пробвах пак Фейсбук и си го отвори, като преди това ме пита кое от трите- Фейсбук, Месенджър или Пейджис да пусне. Имам си и AppSync от репото на SinFuL.. Редактирано Февруари 26, 201313 гд от SpAwN
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Открих фикса изтрии двата файла: This how I fixed the issue using iphonebrowser or other software Махна ли app sync преди да ги изтриеш?Ако ще трябва да го махам....
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Сигурни ли сте, че AppSync е виновникът, защото аз го имам и всичко със Сири си работи..?
Публикувано Февруари 26, 201313 гд И аз мисля,че другаде е проблема...Не бях пробвал,преди джейла и не съм сигурен!Не ми се прави рестор пак
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Аз като рестартира и край, започва да върти като лудо. Затова не смея и да ресна.
Публикувано Февруари 26, 201313 гд От цялата тази боза изписана в 6 страници, така и не се разбра кой е най-читавия AppSync, който трябва да се сложи. Дори трябва да е в шапката на темата.
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Някой някъде беше споменал от репото на 25pp, не ми се търси сега, кой беше с този appsync и беше доволен.
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Аз гарантирам за безпроблемната работа на AppSync от репото на SinFul. Досега нито един проблем. Според мен е най- стабилно. Редактирано Февруари 26, 201313 гд от SpAwN
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Аз бях с апсинк от пп25, и ми прецака синка на апликациите с тюнса! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Вкарах две хакнати приложения с айтюнс и от там нататък с тюнса приложения не мога да слагам, само с пп25 през компа! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Аз гарантирам за безпроблемната работа на AppSync от репото на SinFul. Досега нито един проблем.Според мен е най- стабилно. И аз съм с него,но не гарантирам
Публикувано Февруари 26, 201313 гд След джейлбрейк с evasion 1.5 WIFI не работи. Зацикля след като въведа паролата...някакви идеи?
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Сещам се че последният път направих рестора през DFU незнам това дали е повлияло на счупеният синк! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Току що ресторнах, джейл с evasi0n 1.5, рестартирах телефона след това и всичко е наред. Реших - никакъв AppSync, и без това нямам кракнато приложение на телефона, освен Ignition и TeamViewer, но пък те си имат и безплатни версии.
Публикувано Февруари 26, 201313 гд И аз така ще направя, но ще ползвам pc версията на пп25, която не изисква аппсинк Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Редактирано Февруари 26, 201313 гд от simba4
Публикувано Февруари 26, 201313 гд Коле, една от дупките които ползва ивейжън е в настройките на тайм зоната. Всичко е наред, ден - два, после пак върти ли върти. Читав апсинк е пре-субстратската версия + ldone 0.2, качвал съм ги безброй пъти - потърсете ги из темите.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате