Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple пуснаха iOS 6.1.1 за притежателите на iPhone 4S

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Придържайте се към темата!

• Отговори 61
  • Прегледа 6.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Аз също съм обикновен юзър и затова си купих мак(писна ми 25% от времето под уин да минава в поддържане и чистене на грешки), но...винаги има "но". Мак-а също има нужда от поддръжка(макар и минимална)

• Сподели какви впечатления имаш след известна употреба на 6.1.1 Все още се чудя заслужава ли си да ресторвам и джейлвам наново, след като при мен всичко си работи добре...

• 6.1.1 iPhone 4S http://appldnld.apple.com/iOS6.1/091-0723.20130211.Fcr43/iPhone4,1_6.1.1_10B145_Restore.ipsw

Публикувано

Мен ми се губи безпричинно обхвата ..ъпдейтвам , дано се оправи .

Публикувано

Да кажа и моите впечатления след последния ъпдейт iOS 6.1.1, 4S 64GB ФО започна да "яде" батерията много сериозно. Наблюденията ми са от почти седмица, но наистина разликата е огромна. Нищо не съм променил като ползване, но сега ми се налага да зареждам дивайса два пъти по-често! :mad:

Други проблеми не съм забелязал :unsure:

Публикувано

То това с батерията се знае. Винаги го е имало при всяка версия на ios- досега не зная случай да го е нямало

Излезне ли нова IOS веднага идва проблема с батерията. Ако си включа всички функции на телефона, и не си затварям приложенията повече от ясно е че ток няма да има в телефона.

Редактирано от zdravko hristov

Публикувано

Просто някои телефони си вървят с проблемите... Други, не.

Публикувано

Аз пък съм много доволен от батерията!Обаче упражнението с чист рестор го правя винаги!Такива ъпдейти да си ги нямаме!

Публикувано

До момента винаги съм качвал последните версии iOS веднага щом дивайса ми индикира за това, но... не съм имал каквито и да е оплаквания. Дали не искат да ме побутнат да си закупя следващия модел? :tooth:

Забелязал съм и факта, че малко преди излизането на поредната нова следваща OS за Mac настоящата започва да се бави, да дава различни грешки и др. подобни. Минеш ли на следващата се "раждаш" :huh:

Публикувано

Затлачен телефон, плацебо ;)

Публикувано

Абсолютно! По повод МакОС - ела да ти покажа Снежко как "търчи" при мен, вече трета година.

Публикувано

Аз съм обикновен юзър и никак не ми се ще да влизам я подробности. Една от причините да мина на Mac бе идиотията на Windows -а. iOS ми се сърува по-user friendly, просто защото се нуждае от по-малко и прости настройки поне за нивото на което ползвам платформата аз.

За мен е важно машинките да работят както аз очаквам от тях, а не аз да работя за тях. Ако ми е работа или хоби това занимание е друго, но иначе…

Публикувано

Аз също съм обикновен юзър и затова си купих мак(писна ми 25% от времето под уин да минава в поддържане и чистене на грешки), но...винаги има "но". Мак-а също има нужда от поддръжка(макар и минимална) и ако някой си мисли че не е така, се заблуждава жестоко.

Публикувано

Alxx, съгласен съм напълно. ;)

Опитвам се да съм максимално акуратен с поддръжката, и на харда, и на софта, разбира се с уговорката, че правя нещата като обикновен юзър, а не както би го направил някой маниак или профи. :blush:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.