Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Закъсняване на отговор

Featured Replies

Публикувано

Ясно. Благодатя ти за отговора...на blackberry-то никога преди това не съм имал същия проблем. Със същия сим. И аз допуснах че проблема е гореописания от теб, но ме убеждаваха че войса е с приоритет и спира трафика. Интресно е блекбърито как се оправяше тогава?

П.С. Нлагодаря и на поправилия правописа ми. Винаги се радвам да науча нещо ново каквото и да е то.

Редактирано от hgeorgiev

Публикувано
  • Автор

пичове много ви благодаря за отговорите,мислех че си внушавам тези глупости но сега виждам че има ипри други хора такъм проблем направо е подлудяващо да повтаряш по 2-3 пъти ало ало като олигофрен,,,,,,

Публикувано

Споко, жена ми го отнесе първите няколко пъти, докато разбера , че не ми мълчи когато вдигне.

Редактирано от baronbg

Публикувано
  • Автор

засега от два-три дни се държи добре,но ще видим ако пак почне да ме дразни тичам в глобул да си сменят картата! бях си внушил че е от джейла ама май нее..... още един път благодаря!

Публикувано

Както споменах по нагоре смяната на карта не доведе до резултат. Не съм наясно , но ще помоля ако някой си реши проблема обезателно да пише.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Ела да ти дам мойта да пробваш с нея. Няма да повтарям повече - кой разбрал, разбрал.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Телефон на приятелка има много странен проблем. При започване на разговор не зависимо входящ или изгодящ не се чува 2-3 секунди нищо. Тя ме чува , но аз нея не. Носила го е в глобул , но са казали ,че няма проблем. Проблема го има на всяко обаждане.

Искаше съвет от мен какво да прави. Към комисията ли да се обърне или да го носи в сервиз Правен е рестор , сменяна е микросима ,нищо не помага.

Публикувано

И при мен е нещо подобно,но 1 сек.Глобул съм,но не ми прави впечатление!И без това като звъня не държа телефона на ухото;)

Публикувано
Телефон на приятелка има много странен проблем. При започване на разговор не зависимо входящ или изгодящ не се чува 2-3 секунди нищо. Тя ме чува , но аз нея не. Носила го е в глобул , но са казали ,че няма проблем. Проблема го има на всяко обаждане.

Искаше съвет от мен какво да прави. Към комисията ли да се обърне или да го носи в сервиз Правен е рестор , сменяна е микросима ,нищо не помага.

И при мен така на Вива... Говорехме напред в темата.

Публикувано

Интересно ми е защо не го приемат като гаранционен проблем това. Хич не е приятно на всеки разговор да повтарям по 3-4 пъти ало докато чуя , че сме се свързали.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.