Публикувано Ноември 22, 201312 гд Ами не едно метално квадратно "иноксово" но като гледам сега като ги сравнявам с моята има и един под камерата маничък черничък , който липсва , добре се позабавлявал някой с него. Тези двата! Редактирано Ноември 22, 201312 гд от liomojo
Публикувано Януари 26, 201412 гд На iPhone 4s смених дъното и сега няма обхват.В настройки-Carrier показва Глобул,но на мрежа-no service.Върнах настройките,ръчно търсих мрежа и намира БГ оператори,отбелязвам Globul,но отново показва No Service.Интересно е,че и светкавицата свети постоянно и ми хаби бързо батерията.Не съм пробвал, като върна старото дъно дали идва GSM мрежата. Някакви идеи за отстраняването на проблемите?
Публикувано Май 7, 201411 гд И аз с едно питане. Започва да отказва централният бутон на 4s, който е на панела. Мисля да го нося в Jeff??! И предполагам е от панела. Може ли причината да е друга? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 7, 201411 гд Може - от бутона Може и от софтуер, от връзки по платката и т.н. Между другото, джеф фалира доста отдавна(по спомен). Защо не ни навестиш нас Сервиз ?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате