Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5C & iPhone 5S - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Логично. Въпросът е кифльовците какво ще купуват? :) "Златния" 5S - ясно, ами по-...бедните?

• Отговори 1.4k
  • Прегледа 141.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След 10 дни употреба, модела е А1533 GSM : Сензорите на 5s за нивел т.н. на пръв поглед да, изглеждат криви, но не съм ги сравнявал с нищо. В игри не съм имал сериозни проблеми от малкото, което съм

• Момци, преди да се втурнат всички на големия спам, аз искам да ви благодаря на вас за това, че в изминалия час ни направихте свидетели на събитието с бързина, точност и достатъчен снимков и информацио

• Направих малко видео със slow-mo Днес пробвах и навигацията от София до Велинград и съм доволен, GPS-а не ме изпусна нито за секунда.

Добавени снимки

Публикувано

Вече съм поръчал шампанското. В текила до МОЕТ ще седи най приятно :tooth:

Публикувано

Поканите са изпратени.

След като колегите от The Verge се изпуснаха, Apple официално обяви, че събитие на 10 септември ще има. Днес компанията изпрати покани към медиите, в които се казва, че ще ни “осветлят деня”.

Събитието ще се състои в корпоративните сгради в Купертино, Калифорния. Въпреки, че в поканата не пише, че ще видим новия iPhone, посланието за “осветляването” вероятно намеква за цветните iPhone 5C, които се очаква да видим.

Според слуховете, iPhone 5S ще се предлага в черно, бяло, сиво и цвят “шампанско”, а iPhone 5C ще пристигне в бяло, зелено, червено, синьо, розово и може би още.

В поканата балончетата са жълти, зелени, оранжеви, бели, червени, розови, сини и лилави.

Публикувано

6520200J.jpg

Този постер абсолютно потвърждава, че iPhone 5 ( C ) ще се предлага в няколко цвята!

Редактирано от Dean

Публикувано

dislike

Публикувано
  • Автор

Ми ту.

Публикувано

Пу за мен един бял 5S и един бял 5C евентуално!

Публикувано

Що няма черно балонче?

Публикувано

Щото не могат да го оксидират качествено! :tooth:

Публикувано

Някой ще поръчва ли пак от Англия? Приготвил съм си едни пари, и никак не ми се чака да го пуснат в България.. и нямам намерение да давам 2500 лв. за 16GB телефон. Та, някой може ли да ме светне с кой куриер е най-добре да го поръчам?

Публикувано
  • Автор

Мисля срещу петдесетаче ставаше с еконт.

Публикувано

Дали мотото на събитието,няма в предвид финансовата страна на нещата, не цветовата? :scratch:

Редактирано от bobolino

Публикувано

Ха, оптимист. :tooth:

Публикувано

ДА, като видим новите цени и направо свитки ще ни излезнът :D:D:D

Публикувано
Дали мотото на събитието,няма в предвид финансовата страна на нещата, не цветовата? :scratch:

Мисля, че имаш право. Както винаги мотото има по-дълбок смисъл, отколкото на пръв поглед. Ключовата дума е "Everyone".

Но това естествено се отнася за бюджетния телефон. Демек искат да кажат, че тези изящни цветове ще са (финансово) достъпни за всеки.

Публикувано

Съмнявам се, че 'бюджетния' модел ще е с цена под 800 лв. (ФО) в България - това ако е достъпно за всеки, аз съм милионер. :D

Публикувано

Аз

Аз искам да попитам дали ще излиза нов MacBook Pro! Знам,че никой едва ли не,не знае въоще какво ще излиза и всичко е догатки и надежди ,но все пак ако някъде е "изтекло" инфо и някой е попаднал на него нека сподели ! .....,и добавка към въпроса ми..., старите MacBook -ци дали ще сменят текущата си цена с по-ниска в Ейпъл Стор? Благодаря !

Публикувано
  • Автор

Изпусна мача, брат. Само днес, в iStyle/NSO Paradise са били - 30% за MBP 13".

Публикувано

Има много спекулации в Macrumours на тази тема, но според мен на 10.09 няма да има ъпдейт на Macbook Pro.. По-скоро го виждам октомври месец. Мисля, че Apple ще се опитат да фокусират вниманието към новите iPhones този месец и ще представят обновените модели Macbook Pro през следващия, за да boost-нат продажбите още повече.

Публикувано

То това отдавна го пише в интернет, не е редно да се каже "мисля"!

Публикувано

uomoto, в интернет има точно толкова мнения, че ще бъдат представени нови модели сега, колкото и че ще бъдат по-скоро през октомври! С "мисля че" изразих своето собствено мнение по въпроса, отговаряйки на питането на колегата.

Публикувано

Силно се надявам това с многоцветните модели iPhone да не е за сметка на съществените новости, които се очакват от Apple.

Нов златист модел 5S? Супер! Но тези сини, жълти, бели и червени играчки лично на мен не ми харесват.Малко nokia-style ми идват. Напоследък се впускам в размисли и страсти и все си мисля, че Стив Джобс до последно не би предприел подобна стъпка, а би оставил фокуса върху само един изпипан модел.

До оня ден си мислих, че това с бюджетния iPhone е просто слух, но напоследък всичко изглежда все по-достоверно, така че май ще го бъде..

Публикувано

Както с iPod-ите, iPhone вече има стабилна база от потребители и не се знае колко от тях ще вземат новия модел. За да угодят на повече хора пускат няколко модела, като 'ниския' клас ще е разноцветен (да ви напомня на iPod Nano?) и по-евтин вариант.

Мисля, че никой не е споменал - на 11 септември ще има презентация в Китай. 5C ще е ориентиран най-вече към техния пазар.

Публикувано

Много се надявам сензора за пръстов отпечатък да е интегриран с Keychain, вместо да въвеждаме парола всеки път, когато искаме да се логнем някъде, или да инсталираме приложение.

Ако са го сложили само за да се отключва телефона с него ще е малко излагация.

Публикувано

Тоя сензор само в 5S ли ще е? Интересно къде ще се намира, защото на лийкнатите задни панели нямаше так'вос нещо освен да е отпред на стъклото до хоум-а?! :scratch:

Редактирано от profusion

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.