Публикувано Септември 5, 201312 гд ........... А 5s си остава на нас, такива дето експерементират цял ден и седят във форума да гледаме къде са забравили да сложат запетайка в следващата бета на 7. То Apple ако на това се надяваше...
Публикувано Септември 7, 201312 гд 5S ще има сив кръг около home бутона, което означава че най-вероятно наистина ще има вграден fingerprint sensor.
Публикувано Септември 8, 201312 гд 5C изглежда ще бъде iPhone 5 с платмасов корпус - When viewed side-by-side with photos of the current iPhone 5 logic board, we can see how similar the two look, which lines up with reports that the iPhone 5C is basically an iPhone 5 in a plastic shell. http://9to5mac.com/2...-and-structure/ Редактирано Септември 8, 201312 гд от Jakkal
Публикувано Септември 9, 201312 гд Преди време четох за събитията на Епъл, че ще се излъчват в реално време на Apple TV устройствата, някой може ли да потвърди дали е вярно?
Публикувано Септември 9, 201312 гд Досега са го правили само два пъти и то не поредни. Не знам кога е това винаги....
Публикувано Септември 9, 201312 гд Къде може да се гледа на живо събитието? Предишното успях да го гледам от телефона от сайта на Епъл, обаче не ми разреши да го гледам от компютъра.
Публикувано Септември 9, 201312 гд iOS device/Apple TV/Mac устройства най-вероятно ще могат да гледат от сайта/специален апп.
Публикувано Септември 9, 201312 гд При Стив тези неща нямаше да ги има....Отиде си човечецът и се почна печелбарството,което неминуемо води до загуба на интерес и пренасищане! Едно е да имаш редовна армия от фенове,които на всеки две-три години ти купуват със сигурност устройствата....друго е да искаш бързи печалби,които след две години ще секнат! Жалко е да гледам Apple да се състезава с другите! Apple не се състезава,защото тя е не състезател,а съдия!!! Този съдия определяше колко по-зле ще са другите....и колко жалки ще бъдат с техните джаджи тип пластмасова пазарска кошница....Сега гледаме едно тъпо състезание със жалките Самсуляци и тайландски келнери....
Публикувано Септември 9, 201312 гд То Стив много мразеше печалбарството!!! Въобще не се състезаваше с дроидите!!! Живял си в заблуда или говориш за някой друг Стив
Публикувано Септември 9, 201312 гд Нека се "раждат", ама да не намесваме пак андроид в тема за Епъл събитие.
Публикувано Септември 9, 201312 гд Личното ми мнение е, че home butona на iPhone 5S изглежда феноменално! Не знам защо, но страшно много ми харесва и идеално се връзва с цялостната визия на модела. Това с черния wallpaper за фон изобщо не ми допада, донякъде връщат интерфейса на 3.0. Но не е болка за умиране де. Чакаме да видим какво ще се случи утре
Публикувано Септември 9, 201312 гд iOS device/Apple TV/Mac устройства най-вероятно ще могат да гледат от сайта/специален апп. WWDC тази година го гледах от телефона си през сафари и сайта на апъл. Няма нужда от апове. Просто сафари и Apple устройство. И май от мака през друг освен сафари браузър не става. Нямам търпение вече и не мога да повярвам, че е утре.
Публикувано Септември 9, 201312 гд Ами и аз нямах търпение, но спецификациите на 5S изтекоха вече. Няма нищо неочаквано. А7 процесор, dual Led светкавица, 8MP камера с F2.0 и 1080p 120 fps видео, fingerprint scanner и 250 часа standby за батерията. Слайдовете може да видите тук - http://www.ctechcn.com/iphone5s-specs-800w-fingerprint-a7/
Публикувано Септември 9, 201312 гд Ако не беше ти щях да се набутам да гледам утре! Мерси за инфото http://www.cultofmac.com/244369/apples-town-hall-decorated-for-tomorrows-iphone-event-with-colorful-banners/
Публикувано Септември 9, 201312 гд Здравейте, никъде не мернах някой да споделя в колко часа българско реално време ще може да зяпаме събитието! Щатско време ще се проведе в 10 AM , до колкото знам САЩ са 10 часа назад,това ще рече 22 часа българско време.Поправете ме ако греша
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате