Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5C & iPhone 5S - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

Поуката е-не яж банички в Сливен,мен ако питаш...

• Отговори 1.4k
  • Прегледа 141.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След 10 дни употреба, модела е А1533 GSM : Сензорите на 5s за нивел т.н. на пръв поглед да, изглеждат криви, но не съм ги сравнявал с нищо. В игри не съм имал сериозни проблеми от малкото, което съм

• Момци, преди да се втурнат всички на големия спам, аз искам да ви благодаря на вас за това, че в изминалия час ни направихте свидетели на събитието с бързина, точност и достатъчен снимков и информацио

• Направих малко видео със slow-mo Днес пробвах и навигацията от София до Велинград и съм доволен, GPS-а не ме изпусна нито за секунда.

Добавени снимки

Публикувано

Винаги съм казвал, че едно от най-хубавите неща в айфона е дизайнът му. За това няма шанс да го загрозя с какъвто и да кейс и т.н. Не съм роб на вищите и нямам намерение да бъда. Ще го пазя като очите за да го продам накрая и друг да му се радва, да бе да :)

Публикувано

И аз съм винаги в коруба и фолия от китайците от по 1$, че и понякога от 3 долара 10 броя. Слагам и ползвам, като ме издразни че се е надрал го сменям и готово. Вообще не го мисля. Слагал съм и матови и огледални, при мен не виреят и 2-3 дена. Просто не ми допадат и затова си ползвам прост прозрачен от най-елементарните. За корубата ползвам също евтини китайски, като последната година най-много се радвам на пластмасов с много и ситни дупчици, но доста тънак и почти не удебелява телефона, но е много удобно за ръката. Толкова съм свикнал с него даже, че като го сваля и телефона ми е странен. Казвал съм го и в други мнения, не е важно колко пари ще дадеш, а на какво ще попаднеш. Така че, който иска да ползва фолио, да си поръча няколко различни от китайците или от ибей и да види кой ще му пасне най-добре.

Публикувано

Имам един комшия с една 124 -ка (тЕсна лайснЯ), сложил е по протяжение на цялата кола по броните и лайсните на вратите едни такива назъбени, гумени (тук таме с едни бласкащи "котешки очички"), бампери им вика, има и нещо като маркуч, който го е резнал и го е надянал на вратите, че може да ги одраска в нещо, когато се отварят. Има и още, ама... не е по темата... Аааааааа, да вметна само, колицата е на газ!

:ssshh:

Публикувано

Хахххахах и сигурно газовата бутилкя е в специално помещение в колата изолирано, че да не гръмне и да замине 124-катя :)

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Редактирано от simba4

Публикувано

Е що си не вземеш един аквариум и го не сложиш вътре телефона. Няма да се драска, няма нищо. Ще ти е чисто нов до смърт. Това е направено да служи на теб, а не ти на него!

Оти акавариума е създаден за риби, не за iPhone. Въпрос на избор е. ;)

Публикувано

Нещо много забихте, последните 5-10 поста не са ли за темата "Кой какъв кейс и скрийн протектор ползва?"...

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Добре, че си поръчах отново бял. Това е на две седмици.

fe87bb7d75249ac7.JPG

Публикувано

Да не би да си го чукнал някъде?

Или е същата работа като при 5-цата?

Публикувано

Не е чукан, не е изтърван. Същата работа като петицата ми се струва.

Публикувано

Аз промених на черен, но в последния момент върнах на бял, брат:)

Публикувано

Изтърван е или чукнат яко, нека качи по-добри снимки. И бъмпера му е ударен.

Дори и iPhone 5 черен не се попхабява така от 5 месечно използване.

Публикувано

Стига приказва глупости и не ме карай да ти вадя цитати! И нали не искаш да кажеш, че си измислям?

Ще повторя - телефона не е изтърван и не е удрян никъде, носен е в дънки с тънък гръб отзад.

Публикувано

Тц,тц,тц!Всички знаем колко меки са петиците!Няма нужда да ни убеждаваш в обратното!

Публикувано

Fuck, аз таман черен избрах, понеже тая година е по-светъл от предишния и си мислех, че са пооправили проблемите...

Публикувано

Искаш да кажеш, че му е паднала боята, така ли ? Или пък се е износил от употреба била тя и 2 месеца ? Няма начин. Не се износва по този начин дори iPhone 5 черен, а ощe по-малко от джоб на панталони.

Публикувано

Да, точно така е станало и нямам намерения да обяснявам повече, ни най малко на теб!

П.С. Излиза, че двама човека те лъжем, а ти си правия. Как пък не.

Публикувано

Тази ще е първата бройка 5s, на която пада боята при търкане с плат или кожа примерно, не е голяма разлика между двата материала. Доколкото ми е известно.

Публикувано

Аз не мисля че има боя по ръбовете на 5S, но може и да бъркам. Моят го ползвам без протектор и за сега изглежда перфектно, да чукна на дърво. :tooth:

Публикувано

Не бъркайте оксидация с боядисване!

Публикувано

Само да вметна нещо по последните постове. Бях в Апъл сторе и гледах черен 5S. Значи там къде е конектора за зареждане от многото "ръчкане"/ слагане и махане от зарядното което е и държач, значи боята се беше отлющила доста и отдолу не се виждаше сиво/silver а някакъв друг по светъл оттенък на черно и изглеждаше доста грозно. Но там се ръчкат хиляди пъти на ден.

Моят фаворит е белия. Като 5S е по хубав от черната петица според мен

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Телефоните не са боядисани.

Публикувано
  • Автор

Ми не са, а забравяте, че може да има и дефектни ;) Оксидацията на 5s като цяло е по - качествена, но дефекти както се сещате не са изключени. Голяма сага...

Публикувано

Доколкото си спомням и бели петици се "белиха", но с разликата, че не личеше толкова :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.