Публикувано Октомври 13, 201312 гд Защото определено не е нормално, имам Space Grey на една седмица, без протектори и калъфи и му няма нищо. В същото време съм виждал черни 5-ци на по 3-4 дена, на които оксидацията на места им я няма. Опитваме се да разберем какво е станало с този телефон. За сега моя извод е че е дефектен - примерно върху метала е имало замърсяване преди оксидацията и после се е отлюпила.
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Здравейте Колеги! От епъл нали излезнаха с офицална информация за представянето на айфон 5s and 5c в България ! Интересува ме някой знае ли тънка инофмраиця защото никой не я предоставя , кога ще я пуснат по мобилните оператори ( прочие Мтел).Защото нали глобул нямали да го пускат тази година P.S Благодаря предварително/.
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Автор Няма "тънка" информация. Официална дата за начало на продажбите в България е 25-ти октомври.
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Здравейте Колеги! От епъл нали излезнаха с офицална информация за представянето на айфон 5s and 5c в България ! Интересува ме някой знае ли тънка инофмраиця защото никой не я предоставя , кога ще я пуснат по мобилните оператори ( прочие Мтел).Защото нали глобул нямали да го пускат тази година P.S Благодаря предварително/. На 25-ти този месец ще пристигнат първите бройки, може би операторите ще заработят с тях до максимум 20-на дена след идването им. Тва за Глобул е пълна глупост от всякакви многознайковци, докато Глобул не излязат да кажат, че няма да продават 5c и 5s никой не може да каже със сигурност дали ще ги продават или не. Чухме достатъчно глупости от все Професори по мобилната индустрия и най вероятно тази така "тънка" информация ще се окаже грешна както всеки път. Все едно да притежаваш магазин за салам и да не продаваш Перелик, салама на бай Вълчо..
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Колега, полека с квалификациите, че тук Професорите не обичат много много студентите да се правят, че разбират много.
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Автор Как се дърляте...човек ще си помисли, че заплати взимате за това
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Аз довечера ще чистя и никове, защото се чувствам пряко засегнат. Глобул НЯМА да продават iPhone 5s/c.
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Тъкмо щях да му охлаждам ентусиазма . "Все едно в притежавания от мен магазин", ще продавам салами каквито аз реша, не каквито ти се искат!
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Не е важно кой ще го продава. По-интересна е каква ще е цената на 5-с в БГ. Дали като в Америка ще е наполовина или ще ни пре..ат с цифрата? За мен не е животоспасяващо, но въпроса е принципен. А "бюджетен iPhone" така или иначе e оксиморон.
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Къде в Щатите е на половин цена 5с? Разликата им е 100 $, но това не прави на половина цена. ФО са с цена съответно 549 и 649 $. Според мен разликата им тук ще е 200-300 лв максимум, въпроса е че 5с ще е над 1000 лв с сигурност. Редактирано Октомври 14, 201312 гд от Asen_77
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Нали 5c е 5 в пластмаса. Защо просто не си вземете чиста петичка? И в ламарина е по-добре, цената също.
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Днес за втори път ми се случи бутоните да спрат да реагират в процес на работа. Проблема се оправя с рестарт, което ме навежда на мисълта, че може да е бъг от iOS 7?
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Нали 5c е 5 в пластмаса. Защо просто не си вземете чиста петичка? И в ламарина е по-добре, цената също. Да си взимат чистата 5-ца пред това пластмасово недоразумение. Хубавото е,че сме в България и маса време ще могат да си го закупят. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 14, 201312 гд Глобул НЯМА да продават iPhone 5s/c. И това как ще го докажеш - дори и да бачкаш там или да имаш приятел които е в Глобул, подобни информаций не се споделят с продавачите! Редактирано Октомври 14, 201312 гд от jeffreyy
Публикувано Октомври 15, 201312 гд Автор Тоя "Информаций", някой учен от римско време ли е? Предлагам да си поглеждаш правописния речник, преди да редактираш мнение след като има отговор, че тия правила...
Публикувано Октомври 15, 201312 гд И това как ще го докажеш - дори и да бачкаш там или да имаш приятел които е в Глобул, подобни информаций не се споделят с продавачите! А ти от от борда на директорите ли си, че знаеш кое, как се споделя!
Публикувано Октомври 15, 201312 гд А ти от от борда на директорите ли си, че знаеш кое, как се споделя! Не съм ! Но определено след около двайсетина дни с интерес ще видя какво ще пишете ти и колегата ти !
Публикувано Октомври 15, 201312 гд Защо с този саркастично-търсещ-разправии тон? То вярно, че в спора се ражда истината, ама то тук вече заприлича на битак. Стига с тези Глобул, Мтел и прочее. Определено темата е за голямата метла.
Публикувано Октомври 15, 201312 гд Не съм ! Но определено след около двайсетина дни с интерес ще видя какво ще пишете ти и колегата ти ! Когато намериш някъде да съм писал кой оператор, какво ще предлага или не, тогава ми търси сметка!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате