Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tui-Find : Инсталиране на кракнати приложения без jailbreak

Featured Replies

Публикувано

Приложението за телефон има ли опция за почистване на кеша,както това за компютър?

• Отговори 78
  • Прегледа 18.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ето на бързо... Влизате в мобилното приложение, намирате игра, например и я инсталирате както е показано по-долу: След като се инсталира, при стартиране ще ви иска логин... Сваляте дескто

• Точно!Но за без джейл е най-стабилното!Само веднъж съм закачал за комп и всичко инсталирано в последствие работи без да иска сертификат

• А и скороста на сваляне е повече от добра.

Добавени снимки

Публикувано

Този бутон долу вдясно?!

eredy5u4.jpg

Публикувано

Аз инсталирах sketchbook pro но ми иска apple ID и като въведа данните си и ме изхвърля :(

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Четииии!!!!

Sent from iPhone 5 using Tapatalk Pro!

Публикувано

Прочетох да, извиних се дори но имах проблеми с интернет снощи.. извинявайте отново.. а за мен има ли нещо подобно без десктоп приложения? имам предвид.. да инсталирам кракнати приложения директно на моя ipad :)

Публикувано

Просто за момента нямам компютър.. а по-принцип когато се инсталира дадена игра.. на китайски ли е? Видях, че снимките от Most Wanted са на китайски...

Публикувано

Точно!Но за без джейл е най-стабилното!Само веднъж съм закачал за комп и всичко инсталирано в последствие работи без да иска сертификат:)

Публикувано

А и скороста на сваляне е повече от добра.

Публикувано

Оу определено някой път и мгбайт стига!!!

Sent from iPhone 5 using Tapatalk Pro!

Публикувано

Спор няма, че за неджейлнати устройства е най-добро въпреки, че е малко бедничко от към приложения. Притеснявах се да не съм омазал нещо при джейла, че нещо не ми беше ден.

По-хубавите приложения ,като направимер навигациите Sygic ,Navigon eastern europe ,немогат да се изтеглят .

Публикувано

Ами купи си ги!

Публикувано

Да изтеглих я ,но мисля че пп25 според мен е по -доброто приложение ,макар и там да ги няма навигациите и някой други приложения ,лично мнение .Просто скоростта оттам е по -добра има повече приложения , а и излизат обновления почти всяка седмица .

Публикувано

Нищо не каза, но да, твое мнение си е ;) За 25рр си има тема.

Публикувано

След джейла, приложението ми предложи да инсталирам версия за джейлнати устройства.

Публикувано

Да де,ама кой бутон...левия десния:))))

Публикувано

Десния мисля винаги е YES!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk!

Редактирано от simba4

Публикувано

Да, десния.

Публикувано

Спор няма, че за неджейлнати устройства е най-добро въпреки, че е малко бедничко от към приложения. Притеснявах се да не съм омазал нещо при джейла, че нещо не ми беше ден.

Аз съм с джейл и от както съм го инсталирал не съм имал никакви проблеми. Да не си инсталирал версията която е предназначена за у-ва без джейл ? незнам останал съм с впечатлението че се избираше преди инсталацията дали ти е джейлна или не телефона

иначе компютърната версия е обновена до 2.1.1 от преди 1-2 дни

Редактирано от Gregg

Публикувано

да, възможно е и да е имало някакъв момент в което да е имало проблем. на мен не ми е направило впечатление, но програмката е бомба. аз съм много доволен от нея. Прави впечатление че много скоро след официалните ъпдейти в Стора се появяват и в тази програма. хехе в Азия много пирати има явно :tooth:

Публикувано

ооо едва ли някой ще се напъне да създаде нещо подобно на Български

имам въпрос щом с тоя Китайски понякога е трудно...в тази програма има ли подредени програмите по раздели...Photo & Video , Social ....както е във 25pp ? рових по тия бутони ама то мое ли да се справи човек в тоя странен език :tooth:

Публикувано

Само да вметна в темата, преди два месеца си инсталирах "tom-tom" WestEurope от 25pp. След първия рестарт и крашира. После не знам как стана но с въпросната Tui-Find, се оправиха сертификатите и нямам проблеми. Между другото Tom-tom имаше вчера ъпдейт, успешен разбира се!

Редактирано от Баба Гана

Публикувано

има по нова версия на Tongbu (2.3.1), днес ми изкочи ъпдейта в телефона

Публикувано

Предишната пак беше тя, но да, излиза като ъпдейт.

Публикувано

а дали GarageBand е целият пакет? имам предвид с всички интрументи?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.