Публикувано Януари 11, 201412 гд при мен всичко спря да работи - пуска се и веднага се затварят кракнатите приложения, а тонбу аппа не намира нет, дори не мога да го актуализар. идеи ?
Публикувано Януари 11, 201412 гд Аз ъпнах една програма днес оттам и писах в една друга тема каква беля ми се случи!Може и от друго да е,но все пак имайте едно на ум! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 11, 201412 гд При мен го има същият проблем но след рестарт на устройството..всичко си бачка отново Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Януари 11, 201412 гд Не става въпрос за сравнение. Нали има вече джейлбрейк, защо се мъчите?
Публикувано Януари 11, 201412 гд Не се мъча. Така и така свалям през телефона. Дали ще е AppCake, някоя друга или тази...
Публикувано Януари 12, 201412 гд Не се оправя нито с рестарт, нито с резет /home+power/ Лошото е че не мога и да купя кракнаните апове - дава че вече съм ги платил. Помагайте
Публикувано Януари 12, 201412 гд Не нямам джейл и не искам да слагам. Айпад еър 7.0.4. Белята стана от някой ъпдейт. В момента приложението на телефона е посл версия, синхр е с десктоп прилож, тегля нов ап - отваря се и моментално се затваря. Същата работи с преди изтеглени апове ?!? На айфона работят Ако не мога да ги подкарам- поне дайте идея как да си ги купя през апстора. Сега ми излиза че съм ги платил.... Редактирано Януари 12, 201412 гд от darkheroz
Публикувано Януари 12, 201412 гд Щом нямаш джейл и не желаеш, позаинтересувай се от Zeusmos, платено е, но обикновено работи прилично и от телефона. А приложенията ги синхронизирайки от тюнса и ще се оправят, предварително купени от там.
Публикувано Януари 12, 201412 гд Платеният Zeusmos работи без Jailbreak, от години. Ако не греша услугата е налична и днешен ден, нека попита.
Публикувано Януари 14, 201412 гд Вчера имаше ъпдейт на програмката. Всички приложения си работят при мен. Не съм "брейкнат" и сигурно няма да бъда.
Публикувано Януари 15, 201412 гд Здравейте Тези на които им крашват приложенията да опитат да изтрият програмата от телефона и след това да повторят стъпките от пост №13. Аз имах същия проблем и като го направих всичко си дойде на мястото. При мен обаче самата програма на телефона от известно време започна да работи много бавно. Като я отворя обикновено крашва първия път, след това чакам доста да се появят топ приложенията, при search също всичко се случва мноооого бавно и бих искал да ви помоля ако знаете някакво решение за проблема да споделите. С iphone 5 съм, 7.0.4 не е jailbreak - нат.
Публикувано Януари 29, 201412 гд Със джейната 5-ца, 7.0.4 и със Тонгбу съм. В апстора имам ъпдейти за приложения, които съм закупил официално, но като дам да се свалят само върти кръгчето и нищо. Да не би Тонгбу да има някаква опция, която да пречи на телефона да се свързва с апстора? На 25pp имаше нещо подобно, доколкото помня, Ако някой знае, моля, помагайте
Публикувано Януари 30, 201412 гд Рестартирай телефона и се оправя,после пак трябва да оторизираш приложенията обаче. Всеки пък ,когато упнеш или инсталираш приложение от аппстора ,после трябва да оторизираш тези от китайската програма.
Публикувано Февруари 2, 201412 гд При мен е така от известно време , преди не крашваха ,но сега като инсталирам нещо от аппстора и почват да крашват.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате