Публикувано Ноември 21, 201510 гд Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 21, 201510 гд от koksibg
Публикувано Януари 10, 201610 гд Айдеееее........ръцете горееее..... Редактирано Януари 10, 201610 гд от aserrr
Публикувано Септември 26, 20169 гд Още го могат метъла. Дано има повече такива парчета в новият албум.
Публикувано Септември 26, 20169 гд Абе Металика си е Металика. Не слушам дискове отдавна, но познай какво има в CD-то в колата. デシスラブ
Публикувано Септември 27, 20169 гд То от "черния" до сега има повече албуми от колкото до него. А и аз съм по-млад та и "черния" си ми е старата Металика.
Публикувано Септември 27, 20169 гд Гога, баш па Дет магнетик си беше живо завръщане към техния звук от осемдесетте. А, т'ва парче ме връща към Мастър ъф пъпетс, ако ми искаш мнението. Баш си го могат и ако не те - кой друг? П.С. На мнение съм, че откакто се появи латиносът в групата, някак си им дойде акъла да свирят каквото трябва и каквито ги знаем от някога. Оня *й, който избяга да 'оди да се пере.
Публикувано Септември 27, 20169 гд Този лампов звук на китарите е жестокИ съм на мнение,че нямат слаб албум!
Публикувано Септември 28, 20169 гд Преди няколко дена са свирили на живо в New York и гласа му си е добре. Само публика не са намерили. http://www.youtube.com/watch?v=4ZfDF-aSYIY BTW Джеймс и на 50 не е. Редактирано Септември 28, 20169 гд от rooibos
Публикувано Септември 28, 20169 гд Ето го на живоМного си е добреИ тази техника на дясната ръка!!!Малко са хората да свирят така и да пеят!Само Дейв Мъстейн знам аз
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате