Публикувано Януари 22, 201412 гд Целия джейл си е бъгав още от началото, ама зор всички да са модерни ( въпреки че повечето даже и не осъзнават защо им е ). Бая още имат да го оправят, за да работи като хората, както при предишните iOS версии. Доста съвета дадоха хората който разбират, да се изчака и да не се бърза ама кой да слуша.
Публикувано Януари 22, 201412 гд Тук си се объркал!Не слагай AppSync и си купувай от Cydia,пък да видим тогава Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 22, 201412 гд Нищо му няма на джейла, нито пък на Cydia. Проблемът с броя на пакетите си го има и преди iOS7 http://www.idownloadblog.com/2013/03/05/cydia-wow-you-exceeded-number-packages-apt-capable/ Редактирано Януари 22, 201412 гд от JVV
Публикувано Януари 22, 201412 гд Защото броят на пакетите е достигнал критичен брой. Кое му е бъгаво на джейла?
Публикувано Януари 22, 201412 гд 14 страници тема с оплаквания Аз отново нямам грам оплаквания. На iOS6 имаше повече ядове в началото.
Публикувано Януари 22, 201412 гд Абсолютно. Сидиа винаги е циклила от време на време и не виждам сега кое е различното?! Верно има проблеми (както винаги), но чак пък куц джейл...
Публикувано Януари 22, 201412 гд Вярно има проблеми (както винаги), но чак пък куц джейл... http://www.cultofmac.com/263388/sorry-jailbreakers-apple-kills-evasi0n-exploit-ios-7-1-beta-4/
Публикувано Януари 26, 201412 гд Въпросният телефон не иска джейла и това е. На два други, които ползвам всеки ден(единия петица - идентичен на проблемния) - всичко им е наред. На проблемната петица няколко пъти минавам чист ристор, джейл и тоя телефон все го неще,... Вече си мисля за хардуерен проблем. Иначе проблема със сидия при моя телефон изчезна. Поздрави
Публикувано Януари 31, 201412 гд Вече на 2 4s-ки ми се появява бъг, който яде цялата свободна памет. Изтрих cydiasubstrate, което премахна почти всичко инсталирано, 3 пъти давам рисет на настройките и не се оправих. Някой нещо ?
Публикувано Януари 31, 201412 гд Паметта на устройството за сторидж. Неможе да се снима, дава че няма място, а няма почти нищо инсталирано на него, няма музика... А сега немога и да го ресторна тук на един убит Windows XP с последна версия на iTunes съм и постоянно ми дава Error 3194. променях хост файла, добавях ред отдолу и пак същото. Засега съм го ударил на камък отвсякъде.
Публикувано Януари 31, 201412 гд При Error 3194 ти препоръчвам да пробваш през друг компютър. Аз съм си зарязал едно лаптопче за тази цел-не се ползва за друго. Докато на компютъра винаги ми плюе тази грешка... Иначе @The Shaman е прав-тема има
Публикувано Януари 31, 201412 гд Някой има ли проблем с качването на рингтонове с ifunbox, правя си м4р с toneshop, слагам го посредством ifunbox в папка ringtones, но през телефона не се виждат...пробвах с различни песни и продължителности.
Публикувано Януари 31, 201412 гд Като отворя ifunbоx, има папка ringtones, там виждам всички мелодии, до сега оттам съм качвал мелодии(при иос 6 и надолу) и са се виждали. Сега не се получи, папката ли бъркам.... ? Качих си рингтона с apowersoft но не знам защо не стана с ifunbox-a...
Публикувано Януари 31, 201412 гд Поспрете се малко с глупостите. Папката рингтоунс която гледаш е симлинк(който невинаги сработва, зависи от настройките) към /var/stash/Ringtones/ - тук се слагат по принцип и след рестарт излизат като вградени.
Публикувано Януари 31, 201412 гд Ако разбирате какво е симлинк и ако знаете буквално какво представлява джейлбрейка по отношение на операционната система на устройството - най вероятния извод е - ifunbоx (зависи коя версия и пр.) не борави добре с тия факти при iOS 7.x.x Нали Alxx® ?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате