Публикувано Януари 25, 201412 гд Днес, Filippo Bigarella пусна популярния туик Springtomize 3, който ви позволява да променяте безброй елементи на вашето устройство. Това му е отнело известно време, за да постигне актуализацията за iOS 7, но като се има предвид подобренията, които са направени, чакането си е струвало. Springtomize 3 1.3.0-3 Трябва да имате инсталирани Cydia Substrate, PreferenceLoader и RocketBootstrap. Springtomize се появява за първи път, когато джейлбрейка за iOS 4 е станал възможен, и досега е претърпял доста актуализации. Ако сте закупили Springtomize 2 в рамките на последните два месеца , Springtomize 3 е безплатен ъпгрейд, докато тези, които са го направили извън двумесечния период ще трябва да заплатят цена от $1,99. Всички нови клиенти, могат да закупят Springtomize 3 за $2.99. Включени раздели в Springtomize 3: * Animations * App Slide * Control Center * Dock * Folders * Icons * Lock Screen * Pages * Status Bar Видео:
Публикувано Януари 25, 201412 гд Автор Вярно е. При теб на шота показваше $1.99, при мен беше $2.99. Тоест, прекрачил си двата месеца.
Публикувано Януари 26, 201412 гд Едва ли Springtomize 3 съчетава в себе си доста Tweek-a в едно мисля, че опциите оправдават цената Вместо да инсталирате 5 tweek-a ще инсталирате 1
Публикувано Януари 26, 201412 гд То ясно,но при условие,че съм го купил един път?!Въпроса е принципен,не е за 3 кинта!Слагат 2,3 или Pro и хайде плащайте наново!Ако всички си пускат ъпдейтите с ново плащане,къде ще му излезе края?
Публикувано Януари 26, 201412 гд Аз си го купх, но все пак това е форум и има хора които нямат възможност да го купят. Уви форумите са направени за да се споделя
Публикувано Юли 1, 201411 гд При мен и на 7.1.2 след чист рестор и джейл продължава да не маха батерията от статус бара. Първо сложих това за да отпадне конфликт с други приложения. Платена е, но не съм толкова в час с английския да пиша на разработчика. Edit: има ъпдейт и вече ми махна батерията. Редактирано Юли 6, 201411 гд от turieca
Публикувано Юли 7, 201411 гд Туийкът има един недостатък на iPad - не поддържа динамичен layout. Т.е. като се зададат повече редове/колони на спрингборда, броят им остава същият в портретен и лендскейп режим. Фабричното за iOS е + 1 колона в лендскейп. Това води до отвратителни празни полета м/у редовете и много трудно нагласяване, докато се получи нещо, което горе-долу да става.. Ще пиша и на разработчиците, а дотогава ще ползвам iconoclasm 5x6x5 layout макар и там нещата да не са идеални.
Публикувано Ноември 11, 201411 гд Автор Има си бъгове още. След известно време ползване, се налага респринг, за да се опреснят настройките, които си направил.
Публикувано Ноември 11, 201411 гд След ден ползване увиснах на черен екран, при условие, че съм барал само док-а и кериър-а. 'Айде вън...
Публикувано Ноември 12, 201411 гд Биопротект не ти ли бави, ако напускаш повечко неща от спрингтомайз?
Публикувано Ноември 12, 201411 гд Аллес нормалес, ама аз не го омазвам много със спрингомайза, ползвам го да скрия разни неща, които ме дразнят.
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Автор Линк към излекувана версия 1.3.0-3. Може и от репото на insanelyi.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.