Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Смяна на името на оператора с лого по избор.

Featured Replies

Публикувано

Да

Редактирано от londongunner

• Отговори 429
  • Прегледа 127,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колко мъка има на тоя свят... Цт, тц.

• Бъндъл за Vivacom (iOS 5.1.1): http://www.mediafire.com/?2vncx1a0bdd9n0y Изисквания: 1. Устройството да има джейлбрейк и да не се ползва с Gevey. 2. Инсталиран commcenter пач за съответния фърмуер

• Отдавна не ползвам WinterBoard затова сменям логото ръчно. За целта отново използвам MakeItMine за да променя надписа на оператора и след това слагай логотата във /System/Library/Carrier Bundles/Unkn

Добавени снимки

Публикувано

А тия готови бъндъли дали могат да оправят проблема с call forwarding на ФЗ телефон (ползван с мтел карта)?

Публикувано

Ако телефонът се ползва с Gevey карта - не. С нея операторът се разпознава като unknown carrier.

Публикувано

Прегледай си тогава как ти е точно пътя към iTunes и въведи него на мястото на изписаното в зелено. Другото го добави както е.

Ами при мен си е стандартният път C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe, но както и да го пиша ми дава грешка. :scratch:

Публикувано

Да не би да махаш кавичките? Те също са необходими.

Публикувано

C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe ;)

Публикувано

Не, правя copy/paste на кода както си го постнал, нищо не съм променял.

Едит: В Program files нямам iTunes.exe, единствено имам в 32 битовата папка (х86).

Редактирано от Lyudmil

Публикувано

Пробвай тогава така:

- изтегли този файл: http://dox.bg/files/dw?a=4bd8fcea1e

- сложи го в папката на iTunes и го стартирай с двукратно кликване на мишката.

Публикувано

Еее жив и здрав да си, така се получи и логото смених! :)

Публикувано

Някой да сподели процедурата с бъндъла за Мак, че не се справям.

Публикувано

+1 :smile:

Публикувано
defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE 

Публикувано

Аз имам един въпрос.Как да разбера, че съм "сменил" бъндъл-а, защото какъвто и да слагам няма промяна в менюто:Settings>General>About>Carrier>Not Available.Не знам дали изобщо трябва да има.Но дори и след тази процедура не иска да смени логото.Телефона е iPhone 4 ФЗ към ATT iOS 4.3.3.

IMG_0008.png

Публикувано

Тези бъндъли са за iOS5 и за ФО телефони. При отключване с Gevey не се разпознава оператора, съответно няма да свършат работа.

Публикувано

Добре ама аз не отключвам с Gevery, а с ultrasn0w и си спомням, че предишния собственик на телефона го беше направил.Срещу Carrier пишеше M-Tel 9.0 мисля не съм много сигурен, но ми направи впечатление че го има.Затова и аз сега се мъча да го направя. :smile: Пък и от по-горните обяснения разбрах, че след това мога много лесно да си сменя логото на оператора.

Публикувано

Тогава е бил с по-стар фърмуер - там нямаше такъв проблем при ползване на ultrasn0w. Ето ти бъндъл на М-Тел за 4.3.х, но не ти давам гаранция, че ще се получи при това състояние: http://www.mediafire.com/?wjlc631o04dtt3s

Публикувано

За съжаление нищо не стана...Не знам за какъв стар Фм говориш, но предишния беше отново 4.3.3.Сега не съм запознат да има различни версии на ФМ-та, освен оригинал-ни и къстъм-и.Отдавна не бях чел в форума, защото имах едно старо, старо 3G на което нищо вече не му вървеше. :tooth: След като се сдобих с iPhone 4 вече имах основание да прочета някоя и друга тема.Но проблема си остава и покрай него не мога да си сменя и логото на оператора. :(

Публикувано

A някой знае ли за Вива как ще стане работата на 5.0.1?

Публикувано

По добре не пробвай, че 3 пъти направих рестор и се отказах.

Публикувано

Преди минути установих нещо надявам се ново, но и много учудващо за мен.При обичайното ми сърфиране в Cydia си харесах една много изчистена и приятна тема за SBSettings.Свалих я и инсталирах в телефона, след което я приложих в SBSettings-са и си свирках.До тук добре.Само не споменах, че телефона е iPhone 4 ФЗ към ATT и iOS 4.3.3.Оставих си аз телефона, за да си попрегледам за утрешния изпит по химия :mellow: и след известно време погледнах колко е часът.Когато отключих телефона забелязах че няма обхват и реших, че пак нещо се е скапал.Рестартирах го, но като видях че няма да се оправи, започнах да трия едно след друго последно качените приложения, за да разбера кое го скапва.Изтрих LockInfo и още 1-2 от Cydia, след което не се оправи положението.Тогава си помислих, че е от SB темата която си инсталирах и я премахнах, но с нея се премахна и SBSettings-a ( което много ме учуди ).Но след рестарт забелязах че логото на оператора ми е сменено с това което исках да бъде ( логото на Ментел цветно :tooth: ).Осъмних се да е от SBSettinngs-са но след инсталация на ново логото изчезна.Премахнах SBSettings-са и пак се оправи. :thinking: Много ми е странно какво му пречи една от най-използваните програми ( според мен ) за iPhone!Ако някой има становище моля да го изрази, защото искам и логото да е цветно и SBSettings-са да си ползвам.

П.П. Благодаря за отделеното време.

Редактирано от Jorky_pld

Публикувано

В сбсеттингс имаше настройка за името на оператора. Оттам може да overwrite-ва default името и затова да не се показва логото.

(само догадки)

Публикувано

DreamcatcheR ти си гений.В SBSettings-са отивате на More>System Options и избирате Delete Carrier Name да е OFF.След това респринг и повтаряте процедурата.След втория респринг и ВОАЛА имате каченото от вас лого.Телефона на който е тествано и работи е iPhone 4 ФЗ ATT iOS 4.3.3. :smile: :smile: :smile:

П.П. Не знам дали е от значение, но телефона е с карта на Ментел.

Редактирано от Jorky_pld

Публикувано

здравейте пробвах да сменя логото през iTunes но като ми и като ми даде да търся файла не го намира този формат .ipcc помогнете

Публикувано

Хм, има лесно решение на твоя проблем - някои му казват "хвърляне на око в темата, в която пишеш", други му казват "преглед на темата, в която пишеш", но най-точно е понятието, намиращо се в тълковния речник, а именно: "четене"... на темата, в която пишеш... :o

П.П. Преди малко ресторнах до 5.0.1 и с добавянето на файловете в правилната директория с правилното наименувание, от първия път след рестарта се появи логото. Без WinterBoard-ове, без кериър истории...

Редактирано от orbitalen

Публикувано

germana

Направи това

В iTunes трябва да е разрешено качването на бъндъли, иначе ще дава само разширения за .ipsw файлове.

За 64-битов Windows процедурата е следната:

Затваряш iTunes, ако е пуснат, натискаш клавиши Windows+R и в прозореца пишеш:

"%Program Files (x86)%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1

Пускаш iTunes->shift+Check for Updates->в отворилия се прозорец променяш филтъра от .ipsw на .ipcc и посочваш бъндъла.

Ако се налага, след процедурата рестартираш телефона.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.