Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Смяна на името на оператора с лого по избор.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте имам един малак проблем с логото на Глобул.Използвам IPhonetic и от настройките съм избрал (само логотип) и нещо неми излиза логото на глобул,при мтел нямаше проблеми или трябва да правя описаното в пирвия пост от mupo.Благодаря

• Отговори 429
  • Прегледа 127,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колко мъка има на тоя свят... Цт, тц.

• Бъндъл за Vivacom (iOS 5.1.1): http://www.mediafire.com/?2vncx1a0bdd9n0y Изисквания: 1. Устройството да има джейлбрейк и да не се ползва с Gevey. 2. Инсталиран commcenter пач за съответния фърмуер

• Отдавна не ползвам WinterBoard затова сменям логото ръчно. За целта отново използвам MakeItMine за да променя надписа на оператора и след това слагай логотата във /System/Library/Carrier Bundles/Unkn

Добавени снимки

Публикувано

А като ползваш iPhonetic, направи ли си труда да попрочетеш нещичко за него? Влади изрично обясни, че умишлено не е заложил поддръжка за лого на Глобул, така, че можеш само ръчно да го променяш!

Публикувано

Хау...кака каза.

Защо ли никой не чете, малките подробности и ръководства на дадено приложение.

И трабва ли хората от екипа да обясняват едно и също, по хиляди пъти.

Публикувано

Колеги, изчетох и пробвах по всички възможни начини да сменя логото на тел, но нищо не се получи . Моля , някой ако може да ми даде някаква идея, става въпрос за 3GS , 4.2.1 , ФЗ ....само с "моднат бъндъл" не пробвах, но не разбирам как става .

Публикувано

Благодаря на всички писали по темата :) , след хиляди мъки успях ...сега продължавам с опити да кача иконките на батерията и на wi-fi,с предния FW стана супер лесно, но с този не става и не става..ако може някой да ми даде съвет, ще съм благодарен .

Публикувано

Здравейте, мъча се от 3 дена да сменя логото. Пробвах всички варианти в заглавката на темата, но не иска да се мени. Ползвам iPhone 4 с iOS 4.2.1, jailbreak-нат и ънлокнат. Европейска версия е , но не е закупен от операторите ни. Оператора ми е vivacom и се изписва с букви. Маскималното ми постижение беше да сменя vivacom надписа с друг посредством fakeoperator-a. С makeitmine и това не става. Когато изписвам нещо там излиза на мястото на логото и заменя надписа vivacom. Може ли някой, който е към същият оператор да ми каже в коя папка да сложа png-тата за да се появи?

Редактирано от ChochoD

Публикувано

Заглавната като прочете, прочете ли трите поста над твоя?!

Публикувано

Явно има разлики къде трябва да седят тези png-та според оператора.... Защо проосто не напишете в заглавката, за кой оператор в коя папка е и ако трябват моднати ipcc ,да ги качите или дадете линк за тях... ? Всичко е голяма каша в тези 5 страници... Отказвам, но ще хвърлям по едно око на заглавката, ако нещо се промени или добави да пробвам пак...

Редактирано от ChochoD

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

За iphone 4 как става номера със смяната на името на оператора с нещо по мои избор ? Пробвах с MM ама не се получава :)

Публикувано

И с MIM става. Разгледай две, три страници назад.

Публикувано

Някой има ли проблем с качването на custom logo на iPhone 4/ios 4.3.1? Нещо не ми се получава по описаните начини. Мога само да си сменя текстра с Fake Operator, но лого не излиза.

Редактирано от alexbigojin

Публикувано

Качил си го. За да излезе, трябва да килнеш кеш-а или спрингборда с терминал.

Публикувано

Терминала на телефона крашва, ще пробвам с WinScp, а коя е командата?

Публикувано

При мен не излизаха иконите след ръчна смяна. killall SpringBoard пробвай.

П.П. С коя версия на терминала си?

Публикувано

Ами версията е: 364.1-10

Не ми се получаваше командата, защото писах springboard с малки букви, написах killall SpringBoard и се респрингна обаче лого на-най...

Публикувано

Свали последния терминал 520-1оттук.

Не помня за кеш-а, пак е kill, но не помня дали се посочваше целия път до спрингборд кеш-а или...?

П.П. Провери си именуването на картинките - за четворката имаше някаква разлика в имената.

Публикувано

Това че съм с 06.15.00 от занчение ли е че неми работи MakeItMine?

Публикувано

Едва ли...

Публикувано

Това че съм с 06.15.00 от занчение ли е че неми работи MakeItMine?

Коя версия не ти работи?

Публикувано

Ми с 4.0 съм на MIM и изобщо нито слага carrier нито banner. Преди си слагам логотата в winterborda и като напиша logo и дам на carrier ми се появяваше логото което съм си направил на FW4.1 сичко бачкаше.

Редактирано от blizzard

Публикувано

Е що не четете ми слагате програми като изрично съм написал къде се намират файловете за директна смяна?

В същност смяната става и без кастъм бъндъл.:biggrin: Просто поставяте логата в var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle като трябва да са именувани Default_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL@2x.png.

Ей ся колегата alessandros ще ви обясни и за Ментел как става работата. :biggrin:

Публикувано

Това не обяснява защо не му работи?! По принцип не би трябвало да има проблем!

Публикувано

Може би защото преди му го е вачкало а сега не ще да Вачка. :biggrin: Бас ловя, че не прави нещо като хората както и другите които имат проблеми. Просто тая тема от 6 страници може да се събере в един пост и всичко ще е 6 точки! :Wink:

Публикувано
Как пък да не става. Я ги пъхни във var/mobile/Library/Carrier Bundle (не Carrier Bundle.bundle) /iPhone/mobikom... и тогава кажи дали не става

В 4.3.1 за М-т@л няма папка Carrier Bundle/само/, а има тази която по горе в цитата е писана, че не е тя, а именно Carrier Bundle.bundle слагате в нея двете лога с имена;

Default_CARRIER_M-Tel BG@2x.png

FSO_CARRIER_M-Tel BG@2x.png

а целия път е var/mobile/Library/ Carrier Bundle.bundle respring и воала всичко е ОК!

разгадахме го с GPower, благодаря!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.