Mr.Enrich Публикувано Август 20, 2009 Сподели Публикувано Август 20, 2009 Мерси оправих се и с инсталирането :mrgreen: Директно го пляснах логотo в /System/Library/Carrier Bundles/Vodafone_cz.bundle и след респринг се появи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kdelov Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 това на айпод 2г става ли защото си направих мое лого всички стъпки прочетох,проверих 1000 пъти и пак си стои надписа лого горе. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Gribbo Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 на iPod лого на оператор?!? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kdelov Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 добре,да го нареЧем просто лого, персонализация Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Август 21, 2009 Автор Сподели Публикувано Август 21, 2009 Аз проучих :razz: Не ти е нужна MakeItMine, може и без нея. Ако не си я използвал, за да смениш името от iPod на нещо друго, то файловете трябва да се казват Default_CARRIER_IPOD.png и FSO_CARRIER_IPOD.png, съответно за светъл и тъмен фон. Слагаш файловете в /Bundles/com.apple.springboard на темата си и респрингваш. Ако си сменил името с MakeItMine, фаловоте трябва да са с имената на името което си написал. Примерно ако си написал Logo, то имената на изображенията са Default_CARRIER_Logo.png и FSO_CARRIER_Logo.png и би трябвало да ги слажиш в /Bundles/com.apple.springboard на темата си и да респрингнеш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kdelov Публикувано Август 21, 2009 Сподели Публикувано Август 21, 2009 Най-Накрая се получи.Благодаря на Миро за ОГРОМНОТО съдействие и търпение. Screenshots: и логото, на някой ако му трябва да пише,че не ми се отваря др пс. Уникално се получи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WoLF™ Публикувано Август 30, 2009 Сподели Публикувано Август 30, 2009 Аз използвам стария начин, който според мен е доста бързичък... 1. Сваляте си избраното лого 2. Влизате през WinSCP и отивате в /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle 3. Замествате Default_CARRIER_ATT и FSO_CARRIER_ATT с новоизбраните лого-та 4. Сваляте си от Cydia MakeItMine и вместо надписа Logo се пише ATT и всичко е 6+ (Лично за мен по-бърз начин и после в WinterBord няма да ми се мантарка тема с име Logo) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Септември 12, 2009 Сподели Публикувано Септември 12, 2009 кой ще направи новото лого на VIVACOM ? (аз не мога :redface: ) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 12, 2009 Сподели Публикувано Септември 12, 2009 Новото лого е вече факт, остава само да рестартирате машинките. mupo давай лого час по скоро да не ти пращам хора. :mrgreen: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 12, 2009 Автор Сподели Публикувано Септември 12, 2009 Тези добре ли са? Щракнете на снимката за да изтеглите съответното лого. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Септември 13, 2009 Сподели Публикувано Септември 13, 2009 еееееееееех mupo..mupo ( ти всъщност защо още не си удавен - в бира, джак или .... ) добре са разбира се - мнооого 10х ! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 13, 2009 Автор Сподели Публикувано Септември 13, 2009 Още един вариант по заявка на Grievous Щракнете на снимката за да изтеглите съответното лого. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Mr.Enrich Публикувано Септември 13, 2009 Сподели Публикувано Септември 13, 2009 Можеш ли да обърнеш цветовете на ето това? че на тъмен фон не се вижда много добре :redface: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Септември 13, 2009 Автор Сподели Публикувано Септември 13, 2009 Интересно защо не го виждаш както трябва, при мен е добре. Ето ти малко по червеничко Щракнете на снимката за да изтеглите съответното лого. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cvalio Публикувано Септември 13, 2009 Сподели Публикувано Септември 13, 2009 Варианта за Grievous стои по-добре. Буквите са по големи и по-добре се виждат. Дори бих казал, че могат да се увеличат още малко: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PL87 Публикувано Октомври 28, 2009 Сподели Публикувано Октомври 28, 2009 М-тел преди време си обновиха логото, по-наблюдателните и занимаващите се с дизайн 100% са го забелязали Реших да си го обновя и на телефона, ето ги моите версии, на мен лично ми допадат Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
poldeburg Публикувано Ноември 5, 2009 Сподели Публикувано Ноември 5, 2009 Може ли някой да направи едно лого което да се казва еМко обаче М да бъде изписано с червената буква на М-тел защото не съм светнат как става. Предварително Ви благодаря. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hrisst Публикувано Ноември 5, 2009 Сподели Публикувано Ноември 5, 2009 Някой може ли да направи едно лого Cecko само че C да бъде като знака на Глобул, но да се махне тая чертичка на G. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Ноември 5, 2009 Автор Сподели Публикувано Ноември 5, 2009 Щракнете на снимката за да изтеглите съответното лого. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
poldeburg Публикувано Ноември 5, 2009 Сподели Публикувано Ноември 5, 2009 mipo, можеш ли да се направиш логото ЕМКО като предишното обаче да е с големи букви защото като сложих иконката малките букви почти не се виждат и не стои добре. Дано не прекалявам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Ноември 6, 2009 Автор Сподели Публикувано Ноември 6, 2009 П.П. mupo съм Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Martio Публикувано Ноември 6, 2009 Сподели Публикувано Ноември 6, 2009 (редактирано) Ето от мен текст с ефект.Който иска кто горното да пише.Цветовете по избор. Редактирано Февруари 4, 2010 от Grievous Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KopILe Публикувано Ноември 11, 2009 Сподели Публикувано Ноември 11, 2009 Някой може ли да качи MakeItMine and Winterboard за да ги добавя ръчно, защото Wi-Fi-я нещо се е***а. Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bombastyk Публикувано Ноември 11, 2009 Сподели Публикувано Ноември 11, 2009 (редактирано) Winterboard 0.9.2693-1.deb MakeItMine 2.1.deb Редактирано Февруари 4, 2010 от Grievous Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mindgamevo Публикувано Януари 15, 2010 Сподели Публикувано Януари 15, 2010 Здравейте, всичко направих стъпка по стъпка но стигам до това положение: Но получавам това : Едното лого не сработва, мисля че е това FSO_CARRIER_Logo .png Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.