Публикувано Август 20, 200916 гд Мерси оправих се и с инсталирането :mrgreen: Директно го пляснах логотo в /System/Library/Carrier Bundles/Vodafone_cz.bundle и след респринг се появи
Публикувано Август 21, 200916 гд това на айпод 2г става ли защото си направих мое лого всички стъпки прочетох,проверих 1000 пъти и пак си стои надписа лого горе.
Публикувано Август 21, 200916 гд Автор Аз проучих :razz: Не ти е нужна MakeItMine, може и без нея. Ако не си я използвал, за да смениш името от iPod на нещо друго, то файловете трябва да се казват Default_CARRIER_IPOD.png и FSO_CARRIER_IPOD.png, съответно за светъл и тъмен фон. Слагаш файловете в /Bundles/com.apple.springboard на темата си и респрингваш. Ако си сменил името с MakeItMine, фаловоте трябва да са с имената на името което си написал. Примерно ако си написал Logo, то имената на изображенията са Default_CARRIER_Logo.png и FSO_CARRIER_Logo.png и би трябвало да ги слажиш в /Bundles/com.apple.springboard на темата си и да респрингнеш.
Публикувано Август 21, 200916 гд Най-Накрая се получи.Благодаря на Миро за ОГРОМНОТО съдействие и търпение. Screenshots: и логото, на някой ако му трябва да пише,че не ми се отваря др пс. Уникално се получи.
Публикувано Август 30, 200916 гд Аз използвам стария начин, който според мен е доста бързичък... 1. Сваляте си избраното лого 2. Влизате през WinSCP и отивате в /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle 3. Замествате Default_CARRIER_ATT и FSO_CARRIER_ATT с новоизбраните лого-та 4. Сваляте си от Cydia MakeItMine и вместо надписа Logo се пише ATT и всичко е 6+ (Лично за мен по-бърз начин и после в WinterBord няма да ми се мантарка тема с име Logo)
Публикувано Септември 12, 200916 гд Новото лого е вече факт, остава само да рестартирате машинките. mupo давай лого час по скоро да не ти пращам хора. :mrgreen:
Публикувано Септември 12, 200916 гд Автор Тези добре ли са? Щракнете на снимката за да изтеглите съответното лого.
Публикувано Септември 13, 200916 гд еееееееееех mupo..mupo ( ти всъщност защо още не си удавен - в бира, джак или .... ) добре са разбира се - мнооого 10х !
Публикувано Септември 13, 200916 гд Автор Още един вариант по заявка на Grievous Щракнете на снимката за да изтеглите съответното лого.
Публикувано Септември 13, 200916 гд Можеш ли да обърнеш цветовете на ето това? че на тъмен фон не се вижда много добре :redface:
Публикувано Септември 13, 200916 гд Автор Интересно защо не го виждаш както трябва, при мен е добре. Ето ти малко по червеничко Щракнете на снимката за да изтеглите съответното лого.
Публикувано Септември 13, 200916 гд Варианта за Grievous стои по-добре. Буквите са по големи и по-добре се виждат. Дори бих казал, че могат да се увеличат още малко:
Публикувано Октомври 28, 200916 гд М-тел преди време си обновиха логото, по-наблюдателните и занимаващите се с дизайн 100% са го забелязали Реших да си го обновя и на телефона, ето ги моите версии, на мен лично ми допадат
Публикувано Ноември 5, 200916 гд Може ли някой да направи едно лого което да се казва еМко обаче М да бъде изписано с червената буква на М-тел защото не съм светнат как става. Предварително Ви благодаря.
Публикувано Ноември 5, 200916 гд Някой може ли да направи едно лого Cecko само че C да бъде като знака на Глобул, но да се махне тая чертичка на G.
Публикувано Ноември 5, 200916 гд mipo, можеш ли да се направиш логото ЕМКО като предишното обаче да е с големи букви защото като сложих иконката малките букви почти не се виждат и не стои добре. Дано не прекалявам.
Публикувано Ноември 6, 200916 гд Ето от мен текст с ефект.Който иска кто горното да пише.Цветовете по избор. Редактирано Февруари 4, 201016 гд от Grievous
Публикувано Ноември 11, 200916 гд Някой може ли да качи MakeItMine and Winterboard за да ги добавя ръчно, защото Wi-Fi-я нещо се е***а. Благодаря предварително.
Публикувано Ноември 11, 200916 гд Winterboard 0.9.2693-1.deb MakeItMine 2.1.deb Редактирано Февруари 4, 201016 гд от Grievous
Публикувано Януари 15, 201016 гд Здравейте, всичко направих стъпка по стъпка но стигам до това положение: Но получавам това : Едното лого не сработва, мисля че е това FSO_CARRIER_Logo .png
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате