Публикувано Септември 21, 201510 гд Благодаря за отговора. Къде мога да търся причина, че не се появява след инсталация. В Сидия installed е налично.
Публикувано Септември 21, 201510 гд Автор Не е и до iOS-а. Аз в момента съм с един 5s с 8.3 и пак не се появява иконата. Някой с английски да прати един съпорт на автора от Cydia.
Публикувано Септември 21, 201510 гд Трябва да се делне кешът, свързан със спрингборда и инсталацията на софтуер, после рестарт. Не помня конкретни папки, аз го делкам целия, но това при някои може да причини проблем, в зависимост от това, с колко екстри е накичен телефонът. Проблемът не се проявява винаги, при мен под 8.4 се появи от раз.
Публикувано Септември 21, 201510 гд Аз изтрих,преди да ми отговориш))Правил съм го и друг пътНещо iBlank ме съмнява!
Публикувано Септември 23, 201510 гд Автор А бре, момци, някой има ли го инсталирано това животно. Аз за първи път го виждам, но беше инсталирано в телефона ми. Проверете като влезнете в Cydia, долу на Installed, като горе маркирате горе Expert. Излишно е да пускам нова тема, затова писах тук.
Публикувано Септември 23, 201510 гд Т'ва е авторът на Free Mp3 Downloader, а се чудех откъде ми е познато. Няма го при мен.
Публикувано Септември 26, 201510 гд Автор Някой може ли да намери версия 1.4 на Media Downloader в deb файлче?
Публикувано Октомври 31, 201510 гд Автор Имаш някакъв проблем. Приложението не изисква никакви добавки.
Публикувано Ноември 1, 201510 гд Автор Какъв друг линк, това е директно от ModMyi. Сега виждам, че е свалено и в Cydia ми дава само Remove. Но пък не виждам причина да не може да се инсталира .deb файла. Хм!
Публикувано Ноември 1, 201510 гд Автор Да де, това казвам, че е свален от ModMyi, а линка е от там. Ще се почака малко.
Публикувано Ноември 1, 201510 гд Инсталирайте си това репо http://Deadman.myrepospace.com/ в Сидия и сте в джаза...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.