Alxx® Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Дами и Господа, в тази тема ще обсъдим предстоящото събитие което предстои следващия вторник и ще се проведе под мотото "Бихме искали да Ви кажем повече..."(We wish we could tell You more). Самото мото леко загатва за престоящите очаквани нови продукти и предполагаемото разширяване с още една продуктова категория, за която се говори от много време - тази на носимите умни устройства. Темата ще бъде затворена за коментари по време на събитието, когато ще предаваме на живо детайли, снимки и информация на български език. Който има желание да гледа и слуша на английски език, може да посети линк-а в страницата на Apple, където има брояч до събитието на 09.09.2014 от 20:00 часа българско време. http://www.apple.com/live/ Линк за добавяне на събитието в календара на OSX. http://www.apple.com/live/event.ics Пълната презентация. 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Излязоха няколко снимки и видео и ако предположим, че това наистина ще е бъдещият "иновативен" iPhone, в такъв случай Apple трябва да похарчат мноооого пари, че да "измамят" хората да го купят. Този път само с едно видео на 6 месеца няма да мине номерът. Дано видеото да е фейк щот Apple се нареждат на опашката за призовото отличие - "най-грозен дизайн и липса на иновативност при нов продукт" и за момента по мое мнение печелят. Все пак остава да видим AppleTV/конзола за игри + телевизор и нов iPod или там, каквото ще го замести. Часовникът за момента е немислим, освен ако не замени напълно или отчасти iPhone, което рано или късно ще стане. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Не знам какъв часовник ще изкарат та да засенчат Мото и LG. Трудна задача. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 http://forums.macrum...d.php?t=1772423 Аз пък прогнозирам абсолютен рекорд в продажбите И нямам търпение да грабна един, но черен 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Като се замислиш малко и след излизането на iPhone последният не засенчваше с нищо останалите, но с всеки месец нещата се променяха и Apple работеха, а останалите спяха. Втори път няма да се успят то е ясно и какъвто и нов продукт да изкарат сега Apple той ще е в пъти по-добър от всеки друг щот вече имат основата, а с iPhone нямаха нищо. Ще е по-добър в дългосрочен план, може би не от първият ден, знам ли. Apple имат вече "купена" фабриката за тези новите дънни платки, така че само с това са 5-10 години пред всички, но ще се чака до iPhone 7 по предварителни данни. Apple да примамят цял свят да си смени часовника? Може би. Или трябва да е нещо повече от часовник познат до сега или колегите корейци да ги научат на маркетинг 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jekylll Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 iPhoneman, все се каня да те питам - к'во пушите/пиете в Испания, откъде го купувате и колко струва? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Даже и гръб съм си харесал http://www.spigen.com/brands/apple/iphone/iphone-6/iphone-6-5-5/iphone-6-case-neo-hybrid-5-5.html 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Да предложите заведение в София с добър интернет и възможност да се гледа това със звук (от лаптопа)? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Apple кани модни журналисти и вероятно все още е в сила "твърдението", че ще имаме нова модна линия "Apple". Харесва ми, ел. мода с ябълка http://mobile.reuters.com/article/idINKBN0H10AJ20140906?irpc=932 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Двамата с Айфонмена да не сте братя? Преди пубертета?! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Нео, нещо по-различно от заглавието ли каза, че аз не разбрах? Заприлича ми (ти) на Гугъл Транслейт 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Септември 6, 2014 Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Някой май е изнесъл готов от фабриката 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 6, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Apple работеха, а останалите спяха. Втори път няма да се успят Абе...да ти кажа: "втория път" мина отдавна и за капак, Епъл тогава толкова изнагляха, че да ни продават едно и също две години подред, с по - скоро козметичен ъпгрейд на техниката(направо никакъв - UMTS и навигационен чипсет) и различен дизайн. Визирам Original iPhone и последвалия го 3G. Оттогава "конкуренцията" все си недоспива и така, седем пъти 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 6, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 6, 2014 Лъче, кога ти почерня точката, кога стана калайджия? Правиш разлика между смислен и буквален превод, да? Аре, преведи ми едно заглавие на песен и ти прощавам бутилката уиски, която ми висиш от почти пет години: "I wish I had duck feet". Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Нещо такова, ще да е, то е ясно. Ама проблясъците отпред ми изглеждат като от пластмаса... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
snooperchi Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Проблясъците и на мен така ми изглеждат, и искрено се надявам да грешим и двамата. Защото ако не грешим... цената му не трябва да надвишава 1100лв без карта. С тия пластмаси ще се изложат тежко. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Поне не е балатум с дупки 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Аз пък започвам да си мисля, че всички тия изтекли снимки няма да имат нищо общо с истинския Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Винаги всички така си мислим, но като е свършила презентацията и сме видели абсолютно същия телефон (поокрасен от Епъл така както само те могат да го направят), който гледаме от месеци по форумите, нямаме търпение да си вземем по един. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 (редактирано) За тези, които все още не вярват http://www.youtube.com/watch?v=eQopSbASO40 ] Редактирано Септември 7, 2014 от Alxx® 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Tim Cook напусна ли Apple или ще чака след 9 Септември? Този човек не е за там, освен високи цени и малоумни продукти нищо друго не допринесе от първият ден. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
flash40oo Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Някой от Варна с идея за събиране ??? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Така като гледам видеото няма голяма разлика в дизайна от досегашните. Който е намирал 5 и 5s за малоумно проектирани и грозни, значи ще продължи да го мисли и за 6-цата. И обратното, който е харесвал досегашните, ще хареса и новия модел. Какво очаквате, бе хора, нещо невиждано ли, с нова форма или какво друго? Сигурен съм, че са го направили максимално удобен за хващане и впредвид новите размери, това заобляне е проектирано, за да може удобно да се работи с една ръка както сме свикнали. Аз лично не съм очаквал технологичен и дизайнерски скок и видяното на това видео ми харесва. Ще ъпгрейдвам както всяка една година досега след 4-ката. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Не бих казал, че това грозното нещо от видеото прилича на iPhone 5 нито на 4 дори. В случай, че обсъждаме дизайн според мен вече няма да има разлика от iPhone и останалите щот последният е доста некадърно замислен, иновация 0. С изработка не изненадва нито с детайли, дори камерата е изпъкнала и ще тропа по масата, като го оставиш. Ако нещо ми харесва в този от видеото и бих казал малко насила харесано е завършека на стъклото, напомня ми на SGN, който за мен бе най-красивият Samsung до днешна дата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 7, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 7, 2014 ...нищо друго не допринесе от първият ден. Нищичко, освен, че на практика управлява Епъл от 2005-та. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.