Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 6 от USA

Featured Replies

Публикувано

Една година международна. Creative Center все още не ги обслужват.

Всъщност, по думите на човек във Creative - обслужват ги. ;)

• Отговори 78
  • Прегледа 8.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Хаахахаха. Май стана за: -Ало, Енергото ли е? -Не, ВиК. - Нищо, и на Вас да ви еб@ майката. Като всичко в Бг.

• Писах и в темаат в Новини, но и тук да ударя финала. Апаратите от Верайзън, купени без договор и платени кеш са отключени и работят коректно с всички оператори. В самия апарат има карта верайзънска

• Creative Center

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Не мога да разбера защо ви е да ви обслужва гаранционно Криейтив център, а не си купите някой 6 или 6+ от Продавалник с две години международна гаранция? speak.gif

Публикувано

Всъщност, по думите на човек във Creative - обслужват ги. ;)

Аре да ти пратя една златна шестица и да ми я смениш.

Публикувано

Къде я логиката да си лъжат клиентите тогава? ( с удоволствие бих пробвал иначе, стига да съм от София :biggrin: )

Искам да попитам нещо във връзка с телефоните от щатите. Има ли някаква допълнителна такса като си купиш 4.7" 16гб от магазин? Не бил струвал 649$, а 700$, вярно ли е това? Някаква такса имало, която не била обявена към цената, а ти я казвали на касата, има ли такова нещо?

Редактирано от snooperchi

Публикувано
  • Автор

Има.

И не ти я казват на касата, а всеки щат има допълнително начисление данък върху покупка (ако не се лъжа така беше формулировката) и за всеки щат е различен.

Колкото е по-развит икономически щата, толкова е по-голям процента.

А незнаещите го научават на касата, защото не питат.

Публикувано

Зависи от кой щат я вземаш. Моята (от Вашингтон) излезе точно $687.

За инфото. Проведох два разговора по 10-15 минути всеки със сервизния отдел на Creative и от там ми отговориха, че все още не са упълномощени да извършват ремонт/подмяна на iPhone 6. Попаднах на една шестица с дефектно стъкло отпред точно над камерата. Има нещо като пукнато отвътре, но не точно. Много странно изглежда. Ще кача снимки тези дни.

Публикувано

Не знам, ама тоя пич ме е излъгал много неприятно. :(

"Здравейте г-н Яламов,

Радвам се , че мислите да се сдобиете с новият iPhone.

Ние като оторизиран сервиз можем да обслужваме всеки един телефон закупен от която и да е страна. Гаранционно или извън гаранционно.

С уважение,

*****( да не го споменавам :Д )

Сервизен приемчик"

Публикувано

Ето и моя отговор отново тази сутрин.

post-12-1413353976,6121_thumb.jpg

Публикувано

Хаахахаха. Май стана за:

-Ало, Енергото ли е?

-Не, ВиК.

- Нищо, и на Вас да ви еб@ майката.

Като всичко в Бг.

Публикувано

Ще сервизират iPhone 6 и 6+ когато официално се пусне в БГ.

Това ми отговориха на мен, и ме препратиха до най-блиския AppStor (Турция)

Публикувано

А някой знае ли дали от БГ мога да го платя с моя карта и да отиде на адрес в USA .Идеята е да не пращам пари на познатия в САЩ.

Публикувано

Аз съм купувал така макбук миналото лято, така че е възможно. Но зависи каква ти е картата и към коя банка. Няма да стане с всяка. Аз ползвам виза електрон на ПИБ.

Публикувано

Аз имам кредитна виза на ПИБ и дебитна Master Card .И според мен няма да има проблем :)

Публикувано
  • Автор

Не виждам какво те спира да пробваш и да споделиш после тук и другите да знаем дали е възможно.

Публикувано

Ето малко Инфо което прочетох в Apple Stora Credit cards accepted

The Apple Online Store U.S. accepts credit, debit, or check cards associated with a billing address within the 50 United States and the following U.S. territories:

[*]American Samoa

[*]Armed Forces Africa

[*]Armed Forces Americas

[*]Armed Forces Canada

[*]Armed Forces Europe

[*]Armed Forces Middle East

[*]Armed Forces Pacific

[*]Guam

[*]Northern Mariana Islands

[*]Palau

[*]Puerto Rico

[*]U.S. Virgin Islands

In the U.S., we accept:

• American Express
  • Discover
  • MasterCard
  • Visa

Отделно се свързах и с customer servise на Apple и от там ми казаха същото не може да се пазари от онлайн магазина с карти издадени извън US.

Редактирано от arm11

Публикувано

Предполагам, че ограниченията на Епъл важат за всяка страна и всеки стор. В смисъл, в Англия изискват английски карти, в Америка - американски и т.н. Е как тогава преди месец с българската ми карта платих iphone 6 oт английския онлайн магазин? Сигурен съм, че и за американския пак ще става. Имам проблеми само с App Store-a и затова писах в една друга тема - там вече си изисква американска карта. Когато Епъл продават продукт/хардуер, няма логика да не искат да ти вземат парите. НО с App Store-a и Itunes нещата са по-различни. Най-вече заради това, че доста сериали например изобщо не се предлагат за продажба другаде, освен в САЩ. Или ако се предлагат са на съвсем други цени. В щатския стор има най-много съдържание и като цяло цените излизат по-евтино дори за едно приложение, което в САЩ е например 1$, а в Европа 1EUR.

Публикувано

За Европа с наши карти не трябва да има проблем. На мен ми купиха 2 от Германия с наша карта, на Банка ДСК.

Публикувано

Пичове не споря с вас просто казвам какво ми отговори customer service live chat .Има голяма вероятност обаче да не са достатъчно информирани също както е като се обадиш на някоя БГ банка всеки различно ти казва ако ги питаш нещо .Не пречи да пробвам ако не става ще ми канселират ордера а ако става какво по добре от това :)

Публикувано

Нашите банки поне ПИБ, могат да задържат парите ти до 15 работни дни при канселиране на поръчка. Това не е много удобно!

Публикувано

Пак бива. На мене при поръчка от английския стор преди няколко години ми прие мастеркартата, но заради адреса ми кенсълираха поръчката и ми задържаха парите 45 дена!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не е проблем да ги задържат някой друг ден та нали кредитната карта си има гратисен период :) Ама като гледам колко е сериозен човека ми в щатите уморих се да му казвам ,че няма да е заключен .Най-вероятно ще го взимам от Мтел накрая поне е с 2Год гаранция .

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Относно гаранцията, Creative Center все още не обслужват iPhone 6

Здравейте Виктор,

За съжаление Все още нямаме позволението и сервизната процедурата, за да обслужваме тези модели iPhone.

Ако пожелаете ще си запиваша Вашите контакти и при ъпдейт на информацията ще Ви информирам?

С уважение,
Публикувано

Здравейте Уважаеми Дами и Господа. Ако някой се интересува от информация относно Айфоните в САЩ мога да предоставя такава нагледно по фактура от моите покупки както съм показал по-долу. Останалото което е в България Вие го знаете по-добре от мен. С пожелания за прекрасен ден и успешна седмица. ПП. Този пост се отнася за всички които се интересуват от тази информация и не имат или не могат да имат възможност да проверят как стои този въпрос. Това уточнение мисля че е нужно за успокоение на тези които вече са намерили способ и начин да се сдобият със любимият апарат на изгодни цени, тях това съобщение не ги касае, само за уточнение и улеснение на цялата заинтересувана останала част от Уважаемата Аудитория.Благодаря Ви за Вниманието и разбирането! ;)

Invoice Receipt

Customer No: 900004

Order Details

Product Name

Product Number

Item Price

Quantity

Ordered

Quantity

Fulfilled

Extended

Price

IPHONE 6 SPACE GRAY 128GB TMOBILE-USA

MG572LL/A

$849.00

1

1

$849.00

Serial No.: (FXXXXXXXXXXK)

APPLECARE+ FOR IPHONE - COL/AE

S4575LL/A

$99.00

1

1

$99.00

Subtotal

$948.00

Sales Tax

$56.88

Total

$1,004.88

Amount Due

$0.00

Payment Methods

$104.94 charged to American express XXXXXXXXXXXXXXXX

$899.94 charged to American express XXXXXXXXXXXXXXXX

For a total of $1,004.88

Additional Information

Invoice Number

Invoice Date

Terms

429892XXXX

October 2, 2014

Credit Card

Customer No: 900004

Order Details

Product Name

Product Number

Item Price

Quantity

Ordered

Quantity

Fulfilled

Extended

Price

IPHONE 6 PLUS SPACE GRAY 128GB T-MO-USA

MGC22LL/A

$949.00

1

1

$949.00

Serial No.: (FXXXXXXXXXXM)

APPLECARE+ FOR IPHONE - COL/AE

S4575LL/A

$99.00

1

1

$99.00

Subtotal

$1,048.00

Sales Tax

$62.88

Total

$1,110.88

Amount Due

$0.00

Payment Methods

$104.94 charged to American express XXXXXXXXXXXXXXXX

$1,005.94 charged to American express XXXXXXXXXXXXXXXX

For a total of $1,110.88

Additional Information

Invoice Number

Invoice Date

Terms

430634XXXX

November 1, 2014

Credit Card

Публикувано

Викинг ,не си единствения ,който си купува телефоните оттам. И на нас толкова са ни излезли- без мита,ДДС и т.н. 1200лв iPhone 6 64gb

Публикувано

В сравненията няма лошо ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.