Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Лични впечатления, мнения, отзиви, критики и хвалби за iPhone 6/6 Plus

Featured Replies

Публикувано

Някой може ли да ми обясни какво означава коригирани винтчета или да ходя да беснея в теленор?

8084505c.jpg

Редактирано от WULAS

• Отговори 628
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте на всички.Следя форума от известно време като "гост",но след като вече ми дойде апарата мога и аз да напиша някои мои лични впечетления.Първо се чудя на себе си защо ми трябваха няколко годи

• Да се похваля днес ми дадоха 10 годишна виза за щатите. и ако иска някой да му купувам нещо края на януари се връщам.

Добавени снимки

Публикувано

Ми не съм специалист, но май само са го позатегнали - гледай хубаво като го приемаш.

Публикувано

Притеснява ме факта, че са го отваряли.

Публикувано

Когато аз имах проблем - изгорял пиксел, ми казаха, че тези апарати не се ремонтират, заменят се, така че можеш да разпиташ защо и как, ако ти кажат че е отварян, а не само да са го позатегнали - евентуално пиши на Apple и питай това редно ли е, но това да стане преди да си се разписал на протокола и да си го взел. Всъщност звънни на телефона, който ти бях дала и говори с жената.

Публикувано

Сега рекламират, че имат собствен сервиз...

Публикувано

Те предполагам са го имали от самото начало, но аз като се обадих и питах, говорихме точно за притесненията ми, че ще се отваря телефона и ми казаха, че тези апарати не се ремонтират. Силно се надявам да е така, от друга страна тези коригирани винтове звучат доста странно...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Разбирам, че искат да си рекламират сервиза, но това пукане и този луфт силно се съмнявам да е от винтчета. Нека по - компетентните се изкажат.

Редактирано от WULAS

Публикувано
  • Автор

Както и да го мъдриш, по закон са си спазили задължението, а именно да оправят проблема. Къде и как си е техен бизнес.

Публикувано

"Оген" са сервиза на теленор. Взех телефона, нищо му нямаше и преди малко в тролея играя една игричка и горе в дясно като цъкнеш се чува "пук-пук"... Чудесно.

Публикувано
  • Автор

Нарича се "дребен, функционално незначителен (д)ефект". Нали не мислиш, че можеш да имаш претенции за това?

Публикувано

Предния път ми смениха телефона за същото. Може да е незначителен, но мен ме дразни.

Публикувано

Аз имам такова пукане долу в двата ъгъла + отделно имам малък полумесец на предната камера. В Криейтив ми казаха, че можели да го ремонтират, но първо мисля да пробва в Епъл стор в Англия ако го подменят - направо така да процедирам.

Публикувано

Този имейл ми оправи деня.

949a0c07a243334c87015c9f15538846.jpg

Публикувано

Това е много добре.

Публикувано
  • Автор

Интересно, криейтив обслужва операторски телефони?!

Публикувано

И моята реакция беше такава. При положение, че няколко пъти им обясних че телефона ми е от Теленор, но те ме увериха че няма проблем.

Публикувано

Това може само да ни радва,Alxx - никога не съм бил фен да си оставям телефона при операторите.

Публикувано

Криейтив винаги са обслужвали апарати без значение от къде/кой оператор са купени.

На мен друго ми е по-интересно: ако в случая КЦ вземат та подменят апарата (примерно), какво се случва с гаранцията към оператора?

На практика имаме вече друг апарат, който не е подменен от самия оператор, но пък е подменен от оторизиран на Apple сервиз...

пп. Адашче, то по тая логика и в магазините на Apple в цял свят не би трябвало да подменят апарати, купени от мобилен оператор, ама та подменят всичко и винаги.

Което е супер, разбира се. :cool:

Публикувано

Да, и аз си задавам същия въпрос. Какво става ако отида и го сменя в криейтив? Или може би ще го впишат към гаранционната карта с някакъв документ.

Публикувано

Издават протокол за замяна.Съответно, телефон с ИМЕИ, за телефон с този ИМЕИ. Също както, ако ти сменят телефона от оператора.

Публикувано

Днес приеха телефона ми в криейтив! Надявам се да го сменят макар, че се получи лека комедия в офиса им.

Публикувано

Може ли да чуя няколко мнения, има ли смисъл от много гигабайти на 6+ да речем ?

Освен снимки и музика, какво се съхранява най-често още ?

Интересува ме от колко нагоре няма смисъл ?

10х

Публикувано

И няколко по-големи приложения.

Аз на 6-цата съм с 128 GB и мога да кажа,че се поизхвърлих :D

64 GB мисля,че ще ти стигнат и останат дори.

Публикувано
  • Автор

К'во ги прайте тия гигабайти бре? Аз съм с 16 и половината са празни. Трия, слагам ново и те така, място никога не ми е липсвало. Особенно с тийм вюър-а :)

Публикувано

16 са малко (чудя се защо още се предлага тази опция). Като инсталирах всичките програми (без музика и стари снимки) ми остават 5-6 гига фрии. Ами оня ден снимах две части на баскетболен мач на детето и свършиха...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.