Публикувано Юни 21, 201510 гд Четири ми минаха през ръцете и не мога и не мога да попадна на "лопащ" 6+
Публикувано Октомври 1, 201510 гд Е пак пука тоя 6 plus и пак ще го пращам за замяна , чувствам се малко разочарован...
Публикувано Октомври 1, 201510 гд хаха Ужас... Моля те, дай другия път аз да ти купя апарата, че да не пука. пп. Ама не подарък де, ти ще си дадеш кинтите. Да не стане объркване и да се разнасяме после по вестниците.
Публикувано Октомври 1, 201510 гд Бре! Ти ме молиш да ми купиш, а пари ми искаш? Каква е застраховката, че няма да попаднеш на дефектна бройка? Този път като ми го сменят и го продавам, след което ще си взема 6S plus... може би...
Публикувано Октомври 22, 201510 гд Хайде и моя 6+ се разхлопа стъклото, но ме дразни само при агресивни игри . Като кликам и се чува "пук, пук" . Другата седмица ще пътува към сервиз! Е аз нали ти се смеех, та ми е ред утре да съм в Криейтив, баси. Такава пукотевица е в средата и до левия край, че се чудя как е здрав още. пп. Мтел приятно ме изненадаха, защото ми предложиха те да го носят и заменят (аз отказах, разбира се) и след това ми предложиха утре да мина да ми дадат оборотен апарат. тц тц тц
Публикувано Октомври 22, 201510 гд Тия Мтел да не са се объркали нещо .... Като че си влязал в Мтел Германия, не в България.
Публикувано Октомври 22, 201510 гд Започнах да кроя планове как да ги изнудя да ми го заменят с 6S Plus, баси.
Публикувано Октомври 22, 201510 гд Да Гоце предлагат. Само Вива предлагат под масата. Мтел и Теленор предлагат официално.
Публикувано Октомври 22, 201510 гд Ааа незнаех само с нов договор или може и със стар номер! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 23, 201510 гд Е пак пука тоя 6 plus и пак ще го пращам за замяна , чувствам се малко разочарован... Братле, при теб имаше ли моменти, когато пука яко и в даден момент след часове или на другия ден почти да не се чува? Тръгнах сега да го оправям с рестор и да си местя картата в старата 4-ка и доста се учудих, че пак има пукане, но е съвсем леко. Не знам дали тази т.нар. пластмасова рамка в по-топла среда дали не се разлупва повече, а като е по-хладно да се стяга и да не така осезаем проблема.
Публикувано Октомври 23, 201510 гд По скоро се е поогънал малко в обратната посока и се е понаместила щипката
Публикувано Октомври 23, 201510 гд Трябва да е много тихо за да го чуя, а това обикновено е след 22:00 ч.
Публикувано Октомври 23, 201510 гд Може и със стар номер. Аз така взех моя телефон от Мтел. Като е към стар номер на преференциална или на пълна цена го дават?
Публикувано Октомври 23, 201510 гд Преференциална. Стига да преподпишеш за нови две години. Има врътка за новите планове Мтел безкрай, сега са в промоция с повече гигабайти. Ако старият ти договор не е изтекъл и искаш да се възползваш от промоционален план, плащаш еднократна такса от 19.90 лв Редактирано Октомври 23, 201510 гд от drjivago
Публикувано Октомври 23, 201510 гд Трябва да е много тихо за да го чуя, а това обикновено е след 22:00 ч. Интересно, че и младежа го чу днес, а аз не. Може би свикнах вчера на силното пукане и затова по-тихото не го чувах. Иначе срока за ремонт/замяна е 10 работни дни.
Публикувано Октомври 23, 201510 гд Важното е да изкараш с 3.5" 10 дена В 18:30 получих СМС, че утре ще е при мен.
Публикувано Октомври 23, 201510 гд А бе трудно се изкарва и ден с това чудо на техниката след година ползване на 6 Plus, баси...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате