Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Push Doctor - или как да подкараме push на хАктивиран телефон.

Featured Replies

Публикувано

Гледам си с ФО, защо ти е Push Doctor тогава?

А и в първия пост има .deb файл и не ти е нужно репо.

• Отговори 64
  • Прегледа 21,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ми...не си След като е хАктивиран, пуш няма. К'во прай'м? Реактивация. Качваш SAM, настройваш го за картата към която е локнат, clear push, revert lockdown to stock, deactivate и активираш с тунчо. В

• Старите са с прецакани сертификати. Просто ги изтрий и преинсталирай, всичко ти е наред вече, мисля. За мейла - изтрий акаунта, рестартирай и го настрой наново. Това което си постнал в линка, го има

Публикувано

Не е за моя телефон. На един приятел по скайп се опивам да му помогна и по лесно щеше да стане , но след дьлги обяснения стана.

Публикувано

За в бъдеще ползвай търсачката, и посещавай при необходимост "Базови приложения...", вместо да пишеш по 5 излишни поста в търсене.

Публикувано

Репо работещо и имащо push doctor не намерих , а ти?

Публикувано

Това което се опитват да ти обяснят е, че го има Тук и не е нужно репо. А също така и в шапката на темата.:)

А ако толкова държиш на извор .... това е твоя!

1e58195adcf1bc8d.pngb50c9b1536693057.png

Редактирано от GPower

Публикувано

Това какво се опитвате да ми кажете го разбрах , и телефона на човека проработи , но обясненията които се изискват за да му кажа да влезе в сидия да инсталира ifile, после с ifunbox да го сложи някъде и т.н. изискват много повече време и усиля от колкото да влезе в сидия да напише репото и да го инсталира.

А това репо неработи от много време , за това пиша. Не се заяждам просто търся работещо репо. Това е репото на NERV и то вече несъществува, неможе да се адне през сидия. А и хората пишат, че няма да има push doctor при тях.

http://www.cmdshft.ipwn.me/apt/

Публикувано

Хммм, при мен работи - преди десет дни ресторвах. :hmmm:

Публикувано

liomojo и в това и в още едно репо го има ама щом това което ти дадох не иска да ти се add-не явно ще трябва да си прегледаш щайгата!

П.П. - Има го и в соурса на www.sinfuliphonerepo.com/

Публикувано

Странно. При мен го писах сто пъти неще. Дава ми че няма такова репо, а съм пробвал 10 пъти поне , а и моя приятел неможа.

Е това вече е друга работа , това се адна без проблем и го има докторчето. Благодаря!!! Може да го аднете в началото на темата , за да нямат проблеми и други хора, че в google като се напише pushdoctor и излиза само по горното неработещото при мен. Като гледам на сайта на NERV иска user и парола, може би за това не ме пуска да го адна, незнам, но там специално пише , че ако търсите pushdoctor сте на грешния сайт.

Редактирано от liomojo

Публикувано

Споко и при мен не работи репото :)

Публикувано

Иска юзър и парола, ако се опитваш да влезеш през компа :) Пише, че ако се опиташ да го теглиш с компа, СИ ВЪВЕЛ НА ГРЕШНО МЯСТО АДРЕСА, пояснил е, че е само за телефона.

П.П. Сигурен ли си, че доставчикът на нет, не ти ограничава достъпа до репото? Сега го въведох на един 3GS за проба и всичко е наред.

nervlogo.png

Публикувано

Най-вероятно е така, защото съм го пробвал на 4 телефона на моята мрежа и на нито един не става. И сега пак го пробвах на моя и неще. А www.sinfuliphonerepo.com/ си тръгна както трябва.

Публикувано

И при мен неще на MrejaNet съм :) и с 3G-то през Mtel не ме пуска :]

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте на iPhone 4 след рестор неработи youtube, инсталирах програмката, рестартирах и пак неработи. Как да го оправя?

Публикувано

За година и половина тук, нищо ли не запомни? :naughty3: Какво се правеше преди джейл, за да работят нещата?

Публикувано

Незнам. :) Телефона не е мой, правя услуга на приятел.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Искам да попитам само дали има някакво решение с Push Doctor za YouTube,понеже никой от известните методи не работи май за 4.1, също не ми работи и бекъпа в Itunes сигурно поради същата причина. Моля за помощ ако някой знае някакво решение.

Благодаря

Публикувано

И коя от всичките "съща причина"....?

Публикувано

Аз ще подскажа: хАктивиран сноубрийз кастъм. Махай го и слагай такъв, правен с pwnage tool.

Публикувано

Здравейте моя проблем е с Youtube

Предния път я оправих с push fix но сега нещо немога да я намеря

А дали ще се оправи с push doktor?

Благодаря предварително.

Редактирано от pe6o666
СЯ - СЕГА

Публикувано

Чакай да извадя боба, да метна коя ОС качваш...

Публикувано

за fw 3.1.3 ми трябва

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

С 3G с FW4.1 съм и като го инсталирам ми дава грешка и пише, че има приложение наполовина инсталирано. Да не би да не става за 4.1 и ако не става има ли друг вариант за подкарване на нотификациите :)

Редактирано от Bretkata

Публикувано

Ползвай SAM за реактивация и ще ги подкараш. Има тема по въпроса.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

От няколко дни се опитвам да сложа Push Doctor, но все няма сертификати. Случва се да преинсталирам програмата докато не ми забие телефона от това и пак нищо. Някакви съвети как да го направя за да я подкарам нормално?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.