Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

НЕ потвърден iCloud

Featured Replies

Публикувано

Гога, имам сложена платена навигация на няколко телефона, при всеки ъпдейт иска парола.

Публикувано

А има ли вариант старата парола да не е отговаряла на изискванията за защита? Акаунта ми в Appstore-а беше с шест цифри и от Apple дълго време ме подканваха да си сменя паролата, но аз не го направих, докато един ден ми даде грешна парола, блокираха акунта и аз го reset-нах.

Публикувано

Нито са ме подканвали да си сменям паролата нито нищо. Моята беше 8 символа и с главни букви и цифри.При ъпдейти не ми иска парола. Просто вчера ми излезна съобщение да въведа паролата за icloud .Три пъти я вкарах и накрая се блокира акаунта. И след това ресет и нова парола. Нито съм недоспал нито криминалета и екшъни некви. Ситуацията е меко казано странна.

Редактирано от Kery70

Публикувано

Има нещо ,защото 4 дена по няколко пъти на ден,ми иска потвърждаване на паролата.Не намерих закономерност или причина. :offtopic: Ама аз очилата си не мога да намеря,че причина да търся :tooth: !

Редактирано от raduloff

Публикувано

При над 15 мин от последната покупка иска пас. На телефоните с тач айди иска първо пас след рестарт и тогава може с пръстчето.

Публикувано

За всяка нова покупка иска пас или пръст, за ъпдейтите нищо, ако ще и след година да са. Така поне е при мен.

Публикувано

И при мен никога не е искало парола за ъпдейти.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Изключи автоматичното ъпдейтване от сетингс/стор и пробвай ;)

Публикувано

То не засяга проблема, който обсъждаме. Когато е включено, ъпдейтите се свалят и инсталират сами, без да те пита. При мен е изключено винаги и парола не ми иска.

Публикувано

Понякога иска, понякога не иска поне при мен. Това важи за ъпдейтване при мен.

Публикувано

Жоре, засяга в няк'ва степен. Колегата най-добре ще знае къде си е давал акаунта. Това беше идея само, къде би могъл да е проблемът.

Публикувано

За ъпдейт на приложения може да се чекне опция само през wifi да става.

Публикувано

По скоро някой ми е хакнал акаунта.

Миналата година имах проблеми с паролата почти 2 месеца, през 4-5 дни ми блокираше и ресетваше паролата и я сменях с нова. След разговори с епъл поне 4-5 пъти съмнения за хак на акаунта накрая намериха какво става - едно от 4-те устройства е пазело в кейчейна стара парола и се опитвало да я набива непрекъснато.

Публикувано

Е да де , ама сега проверих и на трите дивайса айклауд кейчейн ми е изключен. Така че ,за моя случай логично обяснение все още няма.

Редактирано от Kery70

• 5 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Колеги 1 човек поиска да му продам телефона обаче като излезнах от моят App Store и после да му покажа че може да се Logne ми изписа това:

Ако натисна reset какво ще стане?

http://store.picbg.net/pubpic/9E/BB/78dd3c8185759ebb.jpg

Публикувано

Ще те накара да си смениш паролата най-вероятно. И при мен така се получи преди два месеца :) няма страшно , просто трябва да имаш валиден мейл или да си знаеш отговорите на тайните въпроси.

Публикувано

Не е нужно да се сменя. Освен Change Password на страницата има и Restore Password, което ти дава възможност да си запазиш старата. Стига да я знаеш де. ;)

Публикувано

Препоръчвам на всеки да си направи "two step verification " който практически не може да се хакне. Полезното в случая е че след регистрация на тел получаваш СМС с код, влизаш на сайта на Апъл и си генерираш "Recovery key" след което при ресет на парола само с този рекавъри кей става като отпадат секюрити въпросите. Тези дни мисля да го правя. Ако е писано се извинявам.

Ето и повече инфо как и какво се прави.

http://support.apple.com/en-nz/HT204152

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

В посочениея линк липсва поддръжка за България (списъка в края на страницата)

Публикувано

Работи. Пак от същия сървър се получават и кодовете за смс-и на мак.

Публикувано

Аз нямам такава опция. Иска ми секюрити отговорите и това е.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Към колегата от 1-вия пост.

Гледах този телефон в един от най-известните сайтове за онлайн търговия. Същия човек се опита да ме преметне и мене, кутията му била някъде пък незнам какво си, после пък, някакво момиче (неин бил телефона), писах му след време пак каза че телефона бил на сестра му.

Под обявата в сайта написах един "хубав" коментар, а той почна да ме храни. Дори го беше качил и от друг профил после.

МОЕ МНЕНИЕ, ИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ХУБАВО ДАЛИ ИМА ОПРАВИЯ ДАДЕНИЯ ПРОБЛЕМ.

ЛИЧНО АЗ СЕ РАДВАМ НА ПОЗНАНСТВОТО МИ СЪС Сашо - Aveliky (собственик на можеби най-професионалния GSM сервиз в България) ИМЕННО ТОЙ МЕ ПРЕДПАЗИ ОТ ЕДНИ ИЗЛИШНИ ГЛАВОБОЛИЯ.

Публикувано

То и домейнът nail.bg е свободен, така че..... ( който ме разбира )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.