Публикувано Март 25, 201016 гд Дам ... трябва да задължат всеки който гласува да си лепне плакат със снимката в хола за една година
Публикувано Март 25, 201016 гд Автор Току що ни изравни 353 гласа имат и двете снимки. Предполагам до броени минути вече ще ни е задмина. Anthony, прав си, той има над 1100 "приятели" във Facebook и някои от приятелите на приятелите му като се включат и ето ти една доста голяма бройка. Edit: Както и предполагах, вече е с 2 гласа преднина.
Публикувано Март 25, 201016 гд Ххахахахха.... Няма да опропастя Миро за едната победа бре... Сега ще пуснем малко инвайтче... Има едно местенце с от 500 до 1000 уникални посещения на ден(повечето не българи за съжаление)... Да видим какво ще стане. Редактирано Март 25, 201016 гд от The Shaman
Публикувано Март 28, 201016 гд Автор Вече ни водят с 52 гласа, дори не зная дали сме втори в момента, но мисля че сме втори....засега
Публикувано Март 31, 201016 гд Автор Благодарим на всички гласували, трогнати сме от подкрепата ви! Който гласувал гласувал, по мои наблюдения ние сме на трето място, а първите две места са съответно на Цар Освободител - пазителят на свободата от Николай Неков Звук и Светлина - Велико Търново от Христо Господарски
Публикувано Април 1, 201016 гд Можеше, ако имаше истински приятели. Така и не мога да проумея. С тази мощна пропаганда и в двата форума как не успяхме да удържим тази крехка преднина.:think: п.с. става въпрос за около 7-8000 абоната. От тях половината да имат Facebook акаунт и да бяха вотнали, ехеее...
Публикувано Април 1, 201016 гд Ще ти кажа, но не искам да опорочавам хубавата инициатива. Във Фейсбук един педал беше писал под снимката на Миро, сега не искам да цитирам... Това е едната причина. Другата както казах не ми се коментира. Миро(пиша Миро щото в случая е той) да пусне един сайт за взаимопомощ при джейл, мейл да видиш колко хора ще се регистрират...
Публикувано Април 1, 201016 гд Вчера беше последният ден от конкурса, и вече са ясни резултатите. Отново искам да ви благодаря за огромната подкрепа, която дадохте на мен и mupo. Страхотни сте !!!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате