Публикувано Април 8, 201511 гд Здравейте, Устрйството което ползвам е IPhone 5 16 gb ф.о. проблема ми е следния ако някой се е сблъсквал да помага. След ъпдейт на ios към 8.2 от 8.1.2 ми изчезна таг-а за споделяне на интернет hotspot. Използвам карта на BOB /мтел/ след много разговори с оператор не можаха да ми момогнат. Също така нямам и реда за cellular data network. Устройството е без джейл брейк.
Публикувано Април 8, 201511 гд Гога, потребителя е нов. @skpavlov, влизаш в Settings/Cellular/Cellular Data Network (там трябва да е) и най-отдолу където пише Personal Hotspot в полето срещу APN просто напиши едно Mtel. Изчакваш малко и си готов.
Публикувано Април 8, 201511 гд Автор След като изтрих ВОВ-ския APN опитах с APN направен от unlockit няма промяна. Ред с Cellular Data Network нямам. При натискане на Set up personal hot spot в Setting/Cellular излиза съобщение да се свържа с Мтел.
Публикувано Април 8, 201511 гд От Сафарито на телефона,кликваш тук : http://www.mediafire.com/download/af9lrehcedv16ia/Bob.mobileconfig Dowload>instali ( горе в ляво )> рестартираш телефона .
Публикувано Април 8, 201511 гд Автор инсталирах и този профил, рестартирах и за съжаление няма промяна
Публикувано Април 8, 201511 гд Сложи една Мтел или Теленор карта да видиш дали няма да се покаже поне менюто Cellular.
Публикувано Април 8, 201511 гд Автор мой познат е с карта на БОБ с iPhone 5 ios 8.1.2 с джейл Taig и hotspot-a му работи Ще опитам с неговия sim пък да видим. Извън темата БОБ не подържат и конферентен разговор.
Публикувано Април 8, 201511 гд Е чак пък да няма хостспот на ментел ! @skpavlov някъде бъркаш , дейнсталирай профила от unlockit.co.nz и остави само този на БОБ . Двата профила се намират в Settings>General>Profile . Настройките в Cellular Data Network,трябва да изглеждат така : Personal Hotspot APN : internet.bob.bg Username: Примерно skpavlov Password : Тук пишеш някаква парола
Публикувано Април 8, 201511 гд Обикновенно става и само с името на оператора , а в UK и само с internet стартира, пък ужким бяха забранили рутирането от телефона Тествано е на всичко от 8.0 до сега, както се вижда от шота по горе
Публикувано Април 8, 201511 гд Мога да ви шотна няколко телефона без. Кериър ъпдейт и чао на хотспот. Венко, като няма поле за редакция, къде точно да въведе каквото и да е?
Публикувано Април 10, 201511 гд Автор С друга БОБ-ска sim карта работи. От Мтел ме увериха, че няма никакви рестрикций. С Вивателска sim работи. Конкретна sim в друг апарат Sony активирам hotspot и работи. Вече не разбирам къде да търся проблема. Редактирано Април 10, 201511 гд от skpavlov
Публикувано Април 10, 201511 гд Смени си картата и ще разберем. Преди съм писал. моята карта в моя телефон - No service, в на жена ми телефона работи. нейната работи и в двата. Разлика между двата телефона няма, а сим картата работи в единия.
Публикувано Април 30, 201510 гд Автор Днес сложих трета nano sim карта и пак същото. От БОБ ме посъветвха да пиша на Ейпъл. Какво да им напиша не се сещам. Ужас.
Публикувано Май 1, 201510 гд За БОБ -а вкарай ръчно настройките на М-тел за Хот-Спот , няма да имаш проблеми Personal Hotspot - APN:wap-gprs.mtel.bg APN:wap-gprs.mtel.bg IP адрес / Порт:Не се въвежда HTTP Proxy / Порт:Не се въвежда Потребителско име:Не се въвежда Парола:Не се въвежда Начална страница:http://wap.mtel.bg за MMS: Канал за пренос на данни:GPRS APN:mms-gprs.mtel.bg Потребителско име:mtel Парола:mtel Искане парола:Off Проверка:Normal DNS адрес:empty WAP ПРОФИЛ: Начална страница:empty WAP Gateway / Port:010.150.000.022 / 9201 HTTP Proxy*:010.150.000.033 / 8080 * За телефони с HTTP Proxy Потребителско име:empty Парола:empty Тип данни:connection oriented Сигурност:Off Показване на изображения:On Време за отговор:150 Сървър за съобщения:http://mmsc/
Публикувано Май 2, 201510 гд Автор Нямам Cellilar Settings. При натискане на Set Up Personal Hot Spot директно ми излиза съобщение да се свържа с Мтел. С операторите на БОБ и Мтел имам няколко разговора и според тях трябвало да пиша на Ейпъл. Едно нещо ми прави впечатление, като инсталирам APN профилите който ми изпращат преди инсталация виждам, че не са сертифицирани с червен шрифт.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.