Публикувано Май 21, 201510 гд Не можеш да ползваш 32 бит уиндоус за инсталатор. Точно каквото си изтеглил ти трябва. Нямам идея уиндоуса с който правиш инсталатора дали може да е 32бит, но вероятно не.
Публикувано Май 21, 201510 гд Автор Изтеглил съм windows 7 ultimate SP 1 x64 EN. И него го слагам в буут програмата. А за създаване на буут бърка ли се какъв е уина ? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 21, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 21, 201510 гд Нямам идея... Create a Bootable Windows USB from a OS X to work on a PC Пробвай? Поправка, първо изгледай клипа, в който има решение за липсващата опция "create..." в бууткамп: Човекът доста ясно обяснява къде и какво се пипа.
Публикувано Май 21, 201510 гд Автор Аз предния път като бутах там и се наложи за правя реккавъри. Но нищо пак ще опитам пък ако омажа пак рекавъри и така. Пък утре ще пробвам с външно ДВД. Sent from my iPhone using Tapatalk Специално към колегата @kiler4o - просто нямах възможност да снимам какво ми излиза. Ако и ти си на мойто място и ти ще се блъскаш и ще си кажеш "какво още ще трябва да направя, за да се получи" нищо лично. Това ми излиза когато преправя файла като на видеото . Това ми излиза след като върна оригиналния файл , а това е след като съм сложил буут флаш . Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 21, 201510 гд Видеото е под Маунтийн лайън, може под Йоземити да не става. Утре ще си поиграя с моя лаптоп, да видя колко ще го ос*ра и ще пиша.
Публикувано Май 21, 201510 гд Да, както предположих, ще е по-тегаво заради двд-то :/ Ако ти се занимава, пробвай линка, който ти бях постнал - малко повече играчка е, но изглежда доста подобно на това, което бях правил навремето и работеше.
Публикувано Май 22, 201510 гд Автор Средната отметка ли? Ако е тя него съм го свалял почти всеки път като се пробвам. А аз друга " беля" направих. От Disk Utiliti направих разделение на диска и като пуснах boot camp ми излезе Remove windows, мисли и ми изкара че неможе да направи операцията. Връщам се в disk utiliti и странното е, че имам сиво място което не ми е активно и немога да го изтрия(присвоя към общия размер) не ми активен бутона за изтриване. Когато стартирам асистента ми изписва че няма свободно място. Това как се оправя? П. С Сигурно вече ви е писнало от мен. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 22, 201510 гд Стартираш от рикавъри, "закърпваш" дисковете с ютилити и после пипаш дялове.
Публикувано Май 22, 201510 гд Автор "Закърпвам" как като не са активни? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 22, 201510 гд Автор Това с утилити го правя ама какво точно се прави там по- различно от ОС Ей това ми излиза. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 22, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 22, 201510 гд Цъкни First Aid, repair disk и repair permissions. После направи същото с работния дял. След това ще можеш да си разпънеш работния дял до максимума(ако приемем, че хдд е здрав и проблемът не е другаде). Дял за уиндоус се заделя САМО с бутткамп.
Публикувано Май 22, 201510 гд Автор Дообре. Защото гледам цъкам като индианец . Благодаря за бързия отговор. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 22, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 22, 201510 гд Смъкни си един OSX tutorial и чети. Бързо ще се научиш. Аз някъде имах Tips and tricks за Сноу лео и Маверикс, ако искаш ще ти ги метна някъде.
Публикувано Май 23, 201510 гд Автор Да ти кажа има светлина в тунела. Живот и здраве да стане ще кажа как съм си решил проблема. Обаче с буут двд - направата му виждам малко зор. Относно типс и трикс на Л.С не може ли да ги метнеш? Sent from my iPhone using Tapatalk А как да изпека буут ДВД , защото се измъчих. Развалих вече 2 ДВД? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 22, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 23, 201510 гд С диск ютилити, с Roxio Toast...много са. Или ползвай комп с боза за запис. Ето ти архив, с двете които имам. С едната почнах сериозните неща навремето, а другата е за Маверикс, но и двете ще ти свършат работа.
Публикувано Май 23, 201510 гд Автор А на диск ютилити трябва ли да се отметне някъде че е боот, че не виждам такава. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 24, 201510 гд Автор Добре. Стартирам Disk Utility отгоре от файл нов избор на имидж файл посочвам там където ми е уина запиши и готово. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 25, 201510 гд @vassil_gamzoff Според този скрийншот не можем да разберем на каква скорост си опитал да запишеш диска. Да предположим, че си се опитал на ниска скорост и си избрал точния формат на диска (CD/DVD), опитай с ресетиране на pram. При буутване задържи 4 бутони едновременно command, option, p, r, все докато не чуеш 3 пъти звука на включване на мака. След това опитай отново да запишеш диска. Успех!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.