Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Инсталиране на windows

Featured Replies

Публикувано

Параметър рам няма нужда да ресетва - по-скоро образът е изтеглен с грешки и не минава хашчек-а или устройството за запис не е със съвсем чиста оптика.

Василе, в бъдеще вместо да снимаш с телефона, направи скрийншот - натискаш cmd+shift+3 за цял екран или cmd+shift+4 и посочваш частта от екрана, която те интересува. Снимката се появява на десктопа и обикновенно е под 2мб, т.е. вместо по шеринг сайтове, можеш директно да я сложиш като прикачен файл във форума.

• Отговори 122
  • Прегледа 12.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Момчето, в сервиза имам едно DVD останало от предишните ми макове. Мисля, че е от модел Macbook Pro 13 2010г. Гледам голяма дилема е с тая инсталация и ако наистина толкова ти трябва, да ти го пратя с

• Ти сериозен ли си с тази снимка?

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Правя всичко и когато стигна да частта за буутването и ми изписва Please insert boot disk. Пробвах го на друг комп и там тръгва да се инсталира. Идеи?

Sent from my iPhone using Tapatalkd65a79cee5e558c0f9d62dc2b88e6f34.jpg

Това ми изписва въпреки, че има буут ДВД. Това какво означава?

А накрая ми писна и сложих паралелс обаче ако може ключ. Ще пробвам и по др начин. Но там каква е врътката? С външно ДВД съм.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от vassil_gamzoff

Публикувано

Пробвай при ребуутването да задържиш опшън и да посочиш външния двд драйв. Другия начин е да оправиш вграденото, мисля щеше да ти коства по-малко усилия.

Публикувано
  • Автор

Как се оправя вътрешното? Пробвах с опшън и като му посоча бозата и дава но буут.......

А с флаш ще стане ли? И ако бутна в системните файлове info.plist?

Публикувано

Е, как? Разглобяваш, чистиш и ако не тръгне - търсиш работещо да го подмениш. Играчка е да се намери нов само модул с оптиката.

Публикувано
  • Автор

А с тези "почистващи" дискове?

Публикувано

Не са ефективни, а некачествените могат да съсипят оптиката. Разглобяваш и чистиш с изопропанол и клечка за уши ;)

Публикувано

Викторе, я ти си по-оправен - сложи друг буутлоудър, примерно rEfind и когато в бууткамп цъкнеш за инстал и се ресне, посочи за старт флашката от буут менюто.

Публикувано
  • Автор

А малко пояснения за рефайнд ще може ли? Как се действа с него?Понеже гледам че е платен от къде да го дръпа? Благодаря.

Публикувано

Платен??? Пич, гугъл знаеш ли какво е и защо се ползва?

Публикувано

Баси, за толкова мъки бих продал Мака и минавам на чист Уиндоус...

headshot-suicide.gif

Публикувано

Притеснявах се да попитам, тая мъка няма ли да свърши вече?

Публикувано
  • Автор

А освен refind трябва ли да имам друго нещо?

Значи считаш, че това кой какво ял еб*ал е по- важно от тава да се помогне на някой добре. Тогава не влизай в темата и не я чети!

Викторе, я ти си по-оправен - сложи друг буутлоудър, примерно rEfind и когато в бууткамп цъкнеш за инстал и се ресне, посочи за старт флашката от буут менюто.

Как се цъка това?

Публикувано
  • Автор

Когато редактирам plist файла и го заместя boot camp ми изкарва грешка(крашва). И на мен от това ми идва че съм в задънена улица. Ако не ми крашваше boot camp assistant след промяната отдавна нямаше да пиша тук, както колегата @grigor каза че било загуба на време. Точно ако успея да го залъжа ще е прекрасно, ноо ..... Уви

П.С А след като съм създал вече дялът за windows ако променя файла дали ще се ми излезе опция да се инсталне с флаш?

Публикувано

Аааа не става. Щом адаша казва, ще се трие ;)

Публикувано
  • Автор

Ще може ли линк от къде да изтегля плистфайла? Аз даже и през рековъри минах защото разбазиках файла и не си направих копие. А когато минеш през рекавъри не е ли оригинален?

Публикувано
  • Автор

А това Xcode задължително ли трябва да го имам? Попадам само на Линукс резултати - стъпките идентични ли са?

Публикувано
  • Автор

Редактирах инфо файла, но пак не ми дава да си направя буут флаш.

Edit:

Получи се!!! Показа се най- сетне да си наппавя буут флаш!

Благодаря на всички, които бяха така добри да ме изтърпят и да ми помогнат!

Публикувано
  • Автор

Ами стана много късно и не съм се мъчил да инсталирвам. Ще изтрия стария дял заделен от буут камп и ще направя всичко отново и ще кажа какво се е получила.

Публикувано

Копни ми по мненията, да не изпуснеш един дребен детайл и да се питаш що пак не става ;)

Публикувано
  • Автор

Дам не става. Какво пропускам?

За рефайнд ли имаш предвид?

Публикувано
  • Автор

Всичко правя по този начин тегла драйвъри, правя буут флаш посрадством мак-а, заделям 50 гига за уиндоус тръгва подготвя партитишъна след рестарта черен екран и но буут дивайс.

Публикувано

Значи ти е куца флашката или направеният инсталатор.

Я, виж тук: https://support.appl.../en-us/HT201255

Публикувано
  • Автор

Да ама не става при мен. Нещо куцам. Имам друг комп и там ДВД то тръгва да се инсталира, но на мака ми дава че няма буут дивайс. Ти как го направи? Кажи че се измъчих? Моля.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.