Публикувано Май 25, 201510 гд Параметър рам няма нужда да ресетва - по-скоро образът е изтеглен с грешки и не минава хашчек-а или устройството за запис не е със съвсем чиста оптика. Василе, в бъдеще вместо да снимаш с телефона, направи скрийншот - натискаш cmd+shift+3 за цял екран или cmd+shift+4 и посочваш частта от екрана, която те интересува. Снимката се появява на десктопа и обикновенно е под 2мб, т.е. вместо по шеринг сайтове, можеш директно да я сложиш като прикачен файл във форума.
Публикувано Май 25, 201510 гд Автор Правя всичко и когато стигна да частта за буутването и ми изписва Please insert boot disk. Пробвах го на друг комп и там тръгва да се инсталира. Идеи? Sent from my iPhone using Tapatalk Това ми изписва въпреки, че има буут ДВД. Това какво означава? А накрая ми писна и сложих паралелс обаче ако може ключ. Ще пробвам и по др начин. Но там каква е врътката? С външно ДВД съм. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 25, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 25, 201510 гд Пробвай при ребуутването да задържиш опшън и да посочиш външния двд драйв. Другия начин е да оправиш вграденото, мисля щеше да ти коства по-малко усилия.
Публикувано Май 26, 201510 гд Автор Как се оправя вътрешното? Пробвах с опшън и като му посоча бозата и дава но буут....... А с флаш ще стане ли? И ако бутна в системните файлове info.plist? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 26, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 26, 201510 гд Е, как? Разглобяваш, чистиш и ако не тръгне - търсиш работещо да го подмениш. Играчка е да се намери нов само модул с оптиката.
Публикувано Май 26, 201510 гд Автор А с тези "почистващи" дискове? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 26, 201510 гд Не са ефективни, а некачествените могат да съсипят оптиката. Разглобяваш и чистиш с изопропанол и клечка за уши
Публикувано Май 26, 201510 гд Викторе, я ти си по-оправен - сложи друг буутлоудър, примерно rEfind и когато в бууткамп цъкнеш за инстал и се ресне, посочи за старт флашката от буут менюто.
Публикувано Май 26, 201510 гд Автор А малко пояснения за рефайнд ще може ли? Как се действа с него?Понеже гледам че е платен от къде да го дръпа? Благодаря. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 27, 201510 гд Автор А освен refind трябва ли да имам друго нещо? Sent from my iPhone using Tapatalk Значи считаш, че това кой какво ял еб*ал е по- важно от тава да се помогне на някой добре. Тогава не влизай в темата и не я чети! Sent from my iPhone using Tapatalk Викторе, я ти си по-оправен - сложи друг буутлоудър, примерно rEfind и когато в бууткамп цъкнеш за инстал и се ресне, посочи за старт флашката от буут менюто. Как се цъка това? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 27, 201510 гд Автор Когато редактирам plist файла и го заместя boot camp ми изкарва грешка(крашва). И на мен от това ми идва че съм в задънена улица. Ако не ми крашваше boot camp assistant след промяната отдавна нямаше да пиша тук, както колегата @grigor каза че било загуба на време. Точно ако успея да го залъжа ще е прекрасно, ноо ..... Уви П.С А след като съм създал вече дялът за windows ако променя файла дали ще се ми излезе опция да се инсталне с флаш? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 27, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 27, 201510 гд Автор Ще може ли линк от къде да изтегля плистфайла? Аз даже и през рековъри минах защото разбазиках файла и не си направих копие. А когато минеш през рекавъри не е ли оригинален? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 27, 201510 гд Автор А това Xcode задължително ли трябва да го имам? Попадам само на Линукс резултати - стъпките идентични ли са?
Публикувано Май 28, 201510 гд Автор Редактирах инфо файла, но пак не ми дава да си направя буут флаш. Edit: Получи се!!! Показа се най- сетне да си наппавя буут флаш! Благодаря на всички, които бяха така добри да ме изтърпят и да ми помогнат! Редактирано Май 28, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 29, 201510 гд Автор Ами стана много късно и не съм се мъчил да инсталирвам. Ще изтрия стария дял заделен от буут камп и ще направя всичко отново и ще кажа какво се е получила. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 29, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 29, 201510 гд Копни ми по мненията, да не изпуснеш един дребен детайл и да се питаш що пак не става
Публикувано Май 30, 201510 гд Автор Дам не става. Какво пропускам? За рефайнд ли имаш предвид? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Май 30, 201510 гд от vassil_gamzoff
Публикувано Май 31, 201510 гд Автор Всичко правя по този начин тегла драйвъри, правя буут флаш посрадством мак-а, заделям 50 гига за уиндоус тръгва подготвя партитишъна след рестарта черен екран и но буут дивайс. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 31, 201510 гд Значи ти е куца флашката или направеният инсталатор. Я, виж тук: https://support.appl.../en-us/HT201255
Публикувано Май 31, 201510 гд Автор Да ама не става при мен. Нещо куцам. Имам друг комп и там ДВД то тръгва да се инсталира, но на мака ми дава че няма буут дивайс. Ти как го направи? Кажи че се измъчих? Моля. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.