Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Кой какво приложение ползва за времето?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

по принцип ползвам вграденото приложение за прогноза на времето но ми се иска нещо повече. Ползвал съм AccuWeather който има в западна европа опция да ти казва кога ще почне да вали или след колко време ще спре. Ако има приложение позволяващо това за БГ ще е много добре, с нотификации примерно :)

Изобщо какво приложение за времето използвате и заради кои му опции?

• Отговори 181
  • Прегледа 20,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Определено се чувстваше като 6, но в никакъв случай не беше 7 градуса.

• Weather app и то много рядко. Общо взето ми е се тая /брат/ какво ще е времето. Ползвах Weather Pro за малко. Преди три години ми осигури няколко дена почивка в Русе след като показваше че няма д

• Уйджет викаш а... Това онова дето си мисля, качено на джет ще да е  

Публикувано

Аз ползвам следните - wind finder, windguru и gismeteo. За снежните прогнози има специализирани, но предполагам, че сега питаш за летния сезон :)

Windfinder pro е прогноза час по час. Безплатната е на три часа. Доста е точна.

Gismeteo pro има най-много локации от всички приложения, които съм пробвал. По принцип е от точните прогнози с редки грешки.

Редактирано от newabv

Публикувано

Yahoo Weather!

Някак си свикнах с това приложение и вече другите такива не ме радват..

Публикувано

Аз ползвам eWeather HD, платена е, но има много функции, уиджет с часовник, показва времето, температурата, влажността, проценти за възможни валежи и прочие, има и земетресенията. Ползвах я на андроида, ползвам я и тук и съм много доволна. Иначе съм срещала програми тип аларма за дъжд, като напримерRain Alarm,Will it Rain?, Alertic, но нещо не ми се струват надеждни.

Публикувано

Weather Pro - http://www.weatherpro.eu/home.html

Ако искам прогноза за следващите два часа това е: http://www.buienradar.nl/

Последното обаче е налично само за Холандия, като че ли.

За сравнение Climendo и http://www.wunderground.com/

Опитвал съм какво ли не, платени, безплатни и няма перфектна и да е 100% акуратна.

Публикувано

Няма и как да има, при положение, че не във всички населени места има метеорологични станции. Примерно, WeatherPro за Сърница (на яз. Доспат) взема инфо от ... София.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Вграденото ми върши идеална работа. Забелязал съм, че е сравнително точно, свикнал съм му и не мисля да го сменям.

Публикувано

Аз съм още на ios 7.Явно за променили източника в ios 8 или нещо такова,защото показателите са различни и моето е по-скоро в доста случаи грешно.

Публикувано

Weather Pro.

От години и съм много доволен от него

Публикувано
Аз съм още на ios 7.Явно за променили източника в ios 8 или нещо такова,защото показателите са различни и моето е по-скоро в доста случаи грешно.

Ползваха Yahoo Weather а сега The Weather Channel. Ето и моментната разлика между двете. В интерес на истината, и двете не показват коректно:

7f9d6437eda248141314b45b27bab254.jpga8c0403007a67ab487333ea3850678fc.jpg

Публикувано

При мен е ок, но може да има значение и локацията, знам ли.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Вграденото е ОК като изглед, но се опитвам да го ползвам и разчитам на него, но май не е много коректно. Което е странно - все пак от уедър чанел взема данни.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

А от тия приложения има ли някое което ако дава примерно че в 17ч ще вали 50%, после в 18ч 100%, да ми изцвъка един нотификейшън в 16ч да ме предупреди без да отварям приложението?

Публикувано

Yahoo Weather, предупреждава май ама чак проценти по часове...

Публикувано

ElecontWeather имат прогноза за вероятност за дъжд, но не праща нотификации.

2cf3ed762de949424baaf03fdcc94d64.jpg

Публикувано

Е то вероятност в проценти имат май всички. Или поне вграденото, яху, синоптик също :)

Някой може ли да сподели за акуратност кои се справят.

И дали някой ползва пълната версия на gis meteo?

Публикувано

Аз го имам купено Gismeteo пълната версия, но не ми хареса, просто беше промо като безплатно и го взех. От всичко, което съм пробвала, най-точно ми е eWeather HD, ползвах го и преди на андроида, ползвам го и сега, пускат го чат пат на промо на половин цена. Има много инфо, часовник с проценти за валеж, температура, точка на оросяване, вятър, uv, колко се усеща като градуси. Няма аларма за дъжд, но прогнозата има два източника US Weather и Foreca и го докарва като точност. Харесва ми, че има и земетресенията, като можеш да си настроиш в какъв радиус и с каква сила да ти ги показва, както и десетдневна прогноза за времето, приятна анимация и интерфейс като цяло.Колегата в по-горния пост е дал шот, мога да направя и аз.

Публикувано

Малее дано не ти се наложи това за земетресенията да ти потрябва.Защото като виждам какви поражения нанасят 21 век,май сме бая далеч от прогнозирането им.

Публикувано

Не, то няма прогнозиране и не мисля, че някой може да ги предвиди, просто дава данни за земетресенията в определен периметър. Иначе дано наистина не ми де налага, защото принципно ме е страх...

Публикувано
  • Автор

Yahoo Weather, предупреждава май ама чак проценти по часове...

Обаче при него иска да ползва не само ГПС-а ами и беграунд рефреш нон-стоп на апликацията и си представям какво ще стане с батерията

Публикувано

Ползвам Weather Underground

Харесва ми, че има избор на близка станция до местоположението ти, ако там няма такава.

Освен от приложението за iOS, може и директно от браузъра да се осведомиш.Ето линк:

http://www.wunderground.com/weather-forecast/zmw:00000.1.15625

Публикувано

Нищо няма да стане с батерията, ползвам го. Някакви трагедии не виждам. Нотификацията е 15 Мин преди вероятният валеж. Днес например изобщо не позна за валеж към обяд.

П.с. За яхоо говоря

Редактирано от bobidi

Публикувано

Е то без да се рефрешва бекграунд, как да те предупреждава ;)

Публикувано
Аз го имам купено Gismeteo пълната версия, но не ми хареса, просто беше промо като безплатно и го взех. От всичко, което съм пробвала, най-точно ми е eWeather HD, ползвах го и преди на андроида, ползвам го и сега, пускат го чат пат на промо на половин цена. Има много инфо, часовник с проценти за валеж, температура, точка на оросяване, вятър, uv, колко се усеща като градуси. Няма аларма за дъжд, но прогнозата има два източника US Weather и Foreca и го докарва като точност. Харесва ми, че има и земетресенията, като можеш да си настроиш в какъв радиус и с каква сила да ти ги показва, както и десетдневна прогноза за времето, приятна анимация и интерфейс като цяло.Колегата в по-горния пост е дал шот, мога да направя и аз.

А като познаваемост как е?

Публикувано

Не му дадох шанс, за да ти отговоря ще трябва да го сложа за няколко дни.

Едит: сега го сложих, но освен че е грозно, показва и температура 18градуса, докато вграденато и eWeather HD дават 21. Май до тук с точността и познаваемостта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.