Публикувано Юни 3, 201312 гд Мислех, че русалките са по-секси http://animal.discovery.com/tv-shows/mermaids/videos/camera-captures-mermaid-on-diving-vessel.htm
Публикувано Юни 3, 201312 гд Хахаха, да ги еб@ в тарикатите. Стряскащ е клипът. Знам аз, искаш ги наяве, с големи...сини очи и руси коси ;D
Публикувано Юли 2, 201312 гд Чудих се, закъде е точно тази снимка. На какво ли не е способен човешкият мозък, за да се адаптира към условия?! Ха, да ви видя сега.
Публикувано Юли 5, 201312 гд Автор В Китай построиха най-голямата сграда в света Дубай и Китай продължават да се съревновават един с друг, представяйки все по-амбициозни архитектурни проекти. Ето поредното постижение на китайците – съоръжение, което може да се счита за най-голямата сграда в света. Името на постройката, която действително удивлява със своите размери е New Century Global Center. Дължината на сградата е 500 метра, височината й – 100 метра, а ширината – 400 метра. Самата тя е 20 пъти по-голяма от сградата на операта в Сидни и 3 пъти по-голяма от Пентагона. Общата площ на помещенията в гигантското съоръжение е 1.7 милиона квадратни метра. В сградата се помещават офиси, търговски центрове, петзвездни хотели, плаж, аквапарк, кино IMAX Cineplex, огромна ледена пързалка и дори средиземноморско селище. Може да видите повече подробности за New Century Global Center в прикаченото видео.
Публикувано Юли 18, 201312 гд Автор Гладуването увеличава продължителността на живот Учените стигнаха до важен извод – гладуването може да увеличи продължителността на живот. Те отчели, че нискокалорийната диета може да увеличи дължината на човешкия живот с около 30-40 процента. Специалистите стигнали до този извод след опити, направени с лабораторни мишки. Продължителното гладуване им въздействало, като подобрило състава на микрофлората в стомаха и въздействало положително върху обмяната на веществата. В стомасите на животните почти не съществували опасни микроби, а полезните бактерии увеличили сериозно количеството си. Едновременно с това се подобрила и работата на имунната система. В резултат на това гризачите живели с няколко седмици повече от контролната група. Подобен ефект се предполагаше, че е възможен и по-рано. Сходни резултати са получени и при други опити от този тип. При експерименти с примати обаче се оказва, че ефектът не е толкова положителен. HiComm
Публикувано Септември 27, 201312 гд Утре мой приятел, Захари Дамянов, ще се бие за нова световна титла по Карате Киокушин в Ню Йорк. Стискайте му палци за да прослави отново България!!! Вижте го в акция, N 22 No comment Ус
Публикувано Септември 28, 201312 гд Ето и от мен един много добър приятел които не е известен в България за съжаление. Но в Европа е доста популярен.
Публикувано Септември 29, 201312 гд Отново първи!!! 1] ZAHARI DAMYANOV, BULGARIA 2] DARMEN SADVOKASOV, RUSSIA 3] ALEJANDRO NAVARRO, SPAIN 4] DEJMA BELKODJA, FRANCE В 5.30 тази сутрин ми ги пратиха. За четвърти път е шампион!!! Ус
Публикувано Октомври 16, 201312 гд http://gotvach.bg/n5-38791-Джейми_Оливър_осъди_Макдоналдс Маките ми порастнаха в очите - четете текста.
Публикувано Ноември 9, 201312 гд Луда работа,... тея или са прекалили с дрогата, или имат нужда от екзорсист.
Публикувано Ноември 9, 201312 гд Лъче, теглиш ме за езика да ти сипя. К'ва дрога те гони, ти видя ли какво се случи в клипа и какви реплики се размениха??? Ще ти разкажа минимална част от продължението: никакви наранявания!
Публикувано Ноември 22, 201312 гд Ще можете ли… Този тест показва сблъсъка между лявата и дясната страна на мозъка. За мнозина е трудно да кажат какво пише, а посочват само цвета на думата. Пробвайте, за да разберете коя страна на мозъка ви е водеща.
Публикувано Ноември 22, 201312 гд "Далтонизъм" е невъзможност да различиш червения цвят, не всичките. Ако ще играеш в сеир, поне измисли основа. Аз нямам конфликт, мога да изговоря написания и реалния цвят на всичките за около 40 секунди. Два пъти пробвах. Все не могат да ми определят водещото полукълбо, де'а
Публикувано Ноември 28, 201312 гд Властите в района Кататумбо във Венецуела обявиха територията му за световна столица на мълниите. Властите направиха това изявление, след като "Книгата на рекордите Гинес" оповести, че в района Кататумбо е регистрирана най-голямата в света концентрация на атмосферни електрически разряди - 250 на кв. км годишно. Предишният рекорд принадлежеше на района Кифука в ДР Конго, където мълниите са 152 на кв. км годишно. Учените смятат, че в долината на река Кататумбо, която се влива в езерото Маракайбо, мълниите надхвърлят 1 милион годишно. При това акустичен ефект от електрическите разряди няма - те възникват на височина до 10 км и осветяват огромна територия. В древността моряците наричали този природен феномен "Фарът Кататумбо", тъй като непрестанните мълнии били видими от разстояние 400 км. Учените обясняват невероятния брой на мълниите с уникалното съчетаване на природни фактори. Разположената близо до езерото Маракайбо планинска верига на Андите, която се издига на височина 5 км, блокира ветровете. Затова обилните изпарения от повърхността на езерото формират огромни облаци. В резултат на почти непрекъснатите мълнии през 140-160 нощи през годината Кататумбо си е спечелил името "природна фабрика за озон", тъй като електрическите разряди изхвърлят в атмосферата до 10 на сто от общия обем на озона на Земята. Източник: БТА
Публикувано Ноември 30, 201312 гд Автор Това донякъде е един обикновен язовир в Национален парк в Северна Италия. В него се крие нещо. Можете ли да видите какво е? Какво ще кажете сега? Не? Сега продължете и превъртете надолу. ПОЧАКАЙТЕ, КАКВО! Това са КОЗИ!? Наистина са кози, които си играят със смъртта на този язовир. Защо си тук, малко приятелче?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате