Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Препоръка - не си купувайте фалшиви iPhone Sync кабели

Featured Replies

Публикувано

Koгато излезе 5-цата ми попадна един кабел от ибей и работеше идеално, докато не сложих ios7.. Там има проблеми - не зарежда добре и изписва съобщението, че не е съвместим. От друга страна имам и менте преходник 30пин-лайтинг. Ползвам го за стария ми док за компютъра. Работи - зарежда и синква. Но пак изписва съобщението за несъвместимост.. Та - божа работа. Зависи на какво попаднеш. Най-добре е да четеш дали е напълно съвместим с iOS7 или да пишеш на продавача..

• Отговори 57
  • Прегледа 18k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Това не е ли само един кабел?!Чак пък да го пазя?!Естествено,че се късат!Ако ползваш телефона включен в зарядното,или носиш кабела по джобове(като мен) ...Да го е... и кабела,сега ще почна и него да г

• Ради Аврамов
    Ради Аврамов

Понеже ми стана интересно каква е разликата между ментетата и оригиналните, реших да ги разгледам по-отблизо.Ето няколко видни разлики, които открих, за да може да имате едно на ум, когато купувате "о

• За шест години ползване на iPhone, никога не съм сменял кабел. Ще добавя, че и нокога не ми се е накъсвал. Ето това бих нарекъл внимателна употреба. И защо нова тема, като има сходна? А да, да може

Добавени снимки

Публикувано

Аз също имам кабели купувани от EBay, още от първата бета изписва, че не е съвместим. Но зарежда нормално, синхронизира и минава Restore , без проблем. Единственно ме дразни това съобщение, 10 кабела за 8$ ...... Без коментар!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Не е нужно да си трошим нервите, ето го решението:

products_7331_185016643913638_wooven-lightning-to-usb-cable-kabel-s-vyjena-opletka-za-iphone-5-ipod-touch-5-ipod-nano-7-ipad-4-i-ipad-mini-bql_-1255848403.jpg

• 1 година по-късно...
Публикувано

Днес купих телефон Iphone 5s втора ръка, но беше чисто нов, или поне така трябваше да е, телефона беше с лепенките всичко комплект, само че зарядното ми се струва малко калпаво усб-кабела тънък не пише нищо по него, а зарядното е квадратно не е продалговато като другите, на него пише

Designet by Apple Californiа има и ябълката нарисувана по надолу пише Made in china

Публикувано

На миналия ми Iphone, беше твърд кабела и зарядното някакво продълговато, това е малко квадратно и кабела е мек и тънък :(

Публикувано

Моля някой колега да слее темата с тази за фалшивите зарядни и кабели.

Публикувано

Абсолютно не.

Как мога да видя, колко пъти е зареждан телефона? или колко време е ползван?

Редактирано от core2core

Публикувано

iBackupBot->More Information -> брой цикли на батерията

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.