Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 6 - Жълтеене в горната част на дисплея

Featured Replies

Публикувано

Пише ли че телефона е в гаранция!

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Публикувано

Valid Purchase Date

A validated purchase date lets Apple quickly find your product and provide the help you need.

Telephone Technical Support: Active

Your product is eligible for complimentary telephone technical support.

Estimated Expiration Date: January 7, 2016

More about complimentary support

Repairs and Service Coverage: Active

Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.

Estimated Expiration Date: October 8, 2016

Публикувано

Значи още не е сменен, ако беше то пише!

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте , имам същия проблем със Iphone 6 купен от Техномаркет. Тъмно петно в горния десен ъгъл на дисплея. Още като купих телефона беше така но нямах друг и го ползвах така 6 месеца. През това време звънях на криейтив център да споделя проблема. от там ми казаха да отида във Варна в сервиз понеже е по близо до Бургас. Накрая си взех 6s и реших 6-цата да я дам на Техномаркет да си берът гайлето :) . След 2 седмици ми писаха от криейтив , че ще ми сменят дисплея. Днес ми върнаха телефона със уж сменен дисплей а петното пак си стой . Оставих телефона в Техномаркет и сега не знам какво следва. Остават ми 6 месеца гаранция към apple и 1,6 към Техномаркет.Не трябваше ли да ми сменят телефона с нов или да пиша на Apple направо.

Публикувано

99% от 6-ците в Apple Store тук, в Мюнхен, бяха същите като твоя- с тъмнеене при индикатора за батерия. И 10 пъти да ти го сменят с нов- 10 подобни може да получиш. Не се занимавай, технологията на въпросните панели е такава, просто някои забелязват такива неща, други- не.

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Е какво значи да не се занимава, да си стои с дефектния диспей ли? Като не им е читава технологията, ще го сменят за тяхна сметка и 20 пъти ако трябва, след като ти си им се доверил и си дал не малко пари, нали?

Публикувано

Принципно е така, но след като за подобен проблем смених навремето 4S 13 пъти, за да се окаже, че всеки идва с различени проблеми , някои от които много по- сериозни от просто леко тъмнеене, в крайна сметка се отказах. Алтернативата тогава беше да сменя марката или просто да приема, че нищо не е съвършено и няма "перфектен" телефон. Тъмнеенето ще бъде отхвърлено като причина за гаранционно обслужване при 99/100 от техниците в Apple Store, след като и демо моделите имат този "проблем" до един (тук уточнявам, че става въпрос само за 6, при 6+, 6S и 6S+ не съм го забелязал или поне не е толкова явно). Разправиите ще доведат до разговор с главен менеджер и в най-идеалния вариант ти връщат парите. Или го приемаш, или си взимаш безпроблемно парите обратно до 14-я ден , след като си го купил, видял и не те устройва, и се насочваш към друга марка.

Редактирано от SpAwN

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз преди седмица оставих в Криейтив център вярната ми 6ца заради голямо жълто петно на екрана. Днес им писах мейл за да ми кажат статуса и отговора който получих беше:

Здравейте Станислав,

Благодаря ви за този e-mail. Телефонът ви бе диагностициран с повреда в дисплея. Изпратихме го към ремонтен център на Apple на подмяна на дисплея. Очакваме го до 48 часа да бъде при нас и да ви го върнем.

Не би ли трябвало да сменят телефона а не да го поправят?

Публикувано

Не сменат дисплей вече по възможност, смениха ми и на 6s дисплея, по-добре е така защото другите дипслеИ все ми бяха дефектни- имам в предвид като ми заменяха телефона!

Sent from my iPhone 6s by Tapatalk!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.