Публикувано Ноември 30, 201510 гд В другата тема gogi71 пусна шот че има ЛТЕ на телефона си, но така и не пусна тест на скоростите за да разберем има ли разлика? Ще изчакаме до утре и ще видим
Публикувано Декември 1, 201510 гд Е, нали в 8.00 започвали поетапното включване уж?!?! Към 9 значи ще имаш скорости по 4.
Публикувано Декември 1, 201510 гд И при мен е зле, още не може да стигне скоростите на 3G, но може би това е само в началото, докато се настрои всичко. И една клюка за Теленор: новият нонстоп за 30 лв ще включва неограничени разговори и 6гб 4G интернет.Това го няма в сайта, копнах го от друг форум, по вътрешна информация е. Ще има интересно раздвижване в плановете точно за празниците.
Публикувано Декември 1, 201510 гд И при мен е зле, още не може да стигне скоростите на 3G, но може би това е само в началото, докато се настрои всичко. Те затова пуснаха аванта 2 месеца!Бета тестерите налазиха вече.... По темата,в Хасково още няма LTE.
Публикувано Декември 1, 201510 гд Не знам дали Хасково е в списъка с първите покрити градове, но си рестартирай телефона, при мен също сутринта нямаше и се появи след рестарт (София).
Публикувано Декември 1, 201510 гд От първите е.Както и да е,днес ще си ходя в София за 10тина дена,ще тествам там. Редактирано Декември 1, 201510 гд от Veselin Panov
Публикувано Декември 1, 201510 гд Ще го хванеш, току що и на мъжа ми андроида след рестарт и 5 мин чакане захапа, друг въпрос е, че скоростите, поне при нас все още не са адекватни, усеща се и при теглене на приложение, не само статистически при тест.
Публикувано Декември 1, 201510 гд Теленор 4G като нов carrier ли излиза при ръчно търсене ?При мен излиза това: Редактирано Декември 1, 201510 гд от Veselin Panov
Публикувано Декември 1, 201510 гд Аз съм на автоматично, при мен също излиза само Теленор при търсене.
Публикувано Декември 1, 201510 гд Хаха, явно трябва да си монтирам клетка на покрива :-) Има време, до края на януари ще се види дали си заслужава смяна на плана с такъв с LTE.
Публикувано Декември 1, 201510 гд Във Варна захапа сутринта, на няколко пъти се отвързва и се наложи от менюто да посоча 3G и после пак да върна на LTE. Явно все още не е стабилно.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате