Публикувано Декември 1, 201510 гд Добре де,дайте малко шотове на другите оператори да сравним 3Г-то!За LTE бих изчакал поне месец и тогава ще оценям
Публикувано Декември 1, 201510 гд Автор К'ви изненади? Скоростта им е под половината от технологично възможната за UMTS и HSPA+, те тръгнали LTE да пускат?! Все едно да си сложа 20-ки джанти на дъртото комби и да се чудя що не вдига 300. Аз за това си стоя от години на Едж Епа защо като съм на 3г в други страни батерията няма разлика и държи колкото на 2г тук
Публикувано Декември 1, 201510 гд За Русе никой не казва дали го е подкарал,явно теленорци са ни оставили за накрая Поправка,вече има но това има е.........мЪка Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 1, 201510 гд Днес по пътя Хасково - София на доста места държеше на LTE.... Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Декември 1, 201510 гд Не знам на iPhone как е, то сложих Теленор-ската карта в HTC One M7 и интернета лети. Съветвам ви да не гледате тези спийд тестове и числата им. При мен също не беше кой знае какво като цифри - 9 и нещо към 7 без малко, но специално браузването направо е скорострелно.
Публикувано Декември 1, 201510 гд Заради пинга е "скорострелното" браузване.При 3г е около 300милисекунди а на 4г около 30-40 Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 2, 201510 гд Днес преподписах картата на малката, поне тя да го ползва след края на промоцията, за себе си не намерих адекватен план за съжаление. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 2, 201510 гд Нали не си мислиш,че след януари край?!Точно този оператор се представя на ниво...засега!Абонаментните планове са повече от добриДнес тествах един торент на LTE.С 9 пиъра достигна 3мб/с даунлоад.Приемливо е смятам
Публикувано Декември 2, 201510 гд Край за тези промоции, а какво друго ще има, никой не се изпуска за сега. Със сигурност ще има нещо за 4G, но дали ще е като отдален пакет или нови планове, не се знае. Плановете са добри, но като количествени параметри не могат да се сравняват с моя - предпочитам 10 гб нет, от които изразходвам 7-8 и повече, отколкото 6 4G. Единстевната съотносима тарифа в момента предлага 9 гб, но пък цената е 50 лв,доколкото моята е 30... някак си не ми се качва на толкова, при все че фактурата е обща за 4 карти+2 домашни+ 2 дата...Другия ми довод е, че после не може да се мине на по-ниска до изтичане на договора, доколкото от по-ниската към по-висока тарифа може на всеки 6 месеца, при това движение и промоции, няма как да се застопорят нещата за цели 2 години, не е практично. Отделно имам лизинги, които като изтекат ще се взимат други апарати, тогава също трябва да мога да мина към по-висок план, ако искам лизинг преди изтичане на договора, въобще за мен в момента това е най-адекватното решение, 3G-то не е толкова зле, въпреки че е по-бавно.
Публикувано Декември 3, 201510 гд Във Велико Търново и на 3G достига много високи стойности. Напълно реален е този резултат. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 3, 201510 гд Заради пинга е "скорострелното" браузване.При 3г е около 300милисекунди а на 4г около 30-40 Sent from my iPhone using Tapatalk "Пинга" няма нищо общо със кое да е браузване, включително скорострелното. Да не споменаваме че далеч не е 300 милисекунди.
Публикувано Декември 3, 201510 гд Това е 3G скоростта при мен. Става въпрос за малък град в района на Хасково. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 3, 201510 гд JVV....Сам си направи извода...... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 4, 201510 гд До дир.бг Демек на LTE до cisco.com "пинга" ще е 150 ms, a на 3G ще е 300. Нали така шефче JVV....Сам си направи извода......Sent from my iPhone using Tapatalk Извод си направих още на първата генерална глупост, която постна. Проблем да пишеш глупости няма. Продължавай. Редактирано Декември 4, 201510 гд от JVV
Публикувано Декември 4, 201510 гд Естествено,че има разлика в "пинга"!Смени си настройките от приложението и му задай далечен сървър и да видим!Що не си тества скороста от телефона до рутера,"шефче"
Публикувано Декември 4, 201510 гд gogi6,такива "учени" винаги ще има. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 4, 201510 гд Колко по-далечен сървър искаш от cisco.com шефченце? И дали 3G/LTE влияе на ICMP? Дай ICMP времена до www.cisco.com да видим как са ти по 30-40 милисекунди, а при мен на 3G били 300 както пише оня по-горе. Кое не ти е ясно все още?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.