Публикувано Февруари 15, 20179 гд Не го нападайте сега момчето... какво го нападате Явно при него така се случва.Асене [emoji481] наздраве
Публикувано Февруари 15, 20179 гд Аз със 6с плюс и вивакльоп нямам дерт да пусна хотспот на лте. Като в настройките за лте писах това, защото не можех да се закача за лте и оператор настояваше да вкарам тези настройки, но се оказа, че са спрели клетката и като я пуснаха всичко е наред. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 15, 20179 гд Аз не съм вкарвал ръчни настройки за LTE и Cellular, може и затова да е. Трябва да мина на 3g, активирам хотспота и се връщам на LTE.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Февруари 22, 20179 гд Има някакво минимално развитие в положителна насока.Може и късмет да е [emoji4] http://www.speedtest.net/my-result/i/1986752667 Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 23, 20179 гд Аз съм много доволен от скоростта на 4G на Теленор, НО забелязвам, че прекалено много ми дърпа от обхвата. В затворени помещения почти винаги е на 1-2 черти, на открито достига максимум 4. Като прехвърля на 3G се оправя проблема.
Публикувано Февруари 23, 20179 гд Не ти дърпа от обхвата, когато си на LTE ти показва нивото на LTE, когато си на 3G, ти показва нивото на 3G, когато си на EDGE - на EDGE и така. Това че обхвата на LTE клетката ти е на 30%, това не означава, че на 3G или EDGE не си на 100%. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 25, 20179 гд От вкъщи с вивата се движа около 92-97mbps за сваляне, но явно и клетката не е много натоваренаSent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
Публикувано Май 10, 20178 гд Някой има ли идея защо когато бях в Гърция с iPhone 7+ и съм на No service и не мога да се свържа с никой оператор това при положение, че ми е активиран роуминг, за теленор става въпрос ?
Публикувано Май 10, 20178 гд Имал съм същия проблем с два апарата през годините (единия беше 5 или 5S, а последния, доколкото помня, беше 6S+), но в държавата Англия. На втория ден, сред като се пробва всичко възможно с ръчно избиране на мрежи, пробване с няколко различни сим карти, въвеждане на избор и настройки ръчно и какво ли още не, апаратите бяха подменени в Apple store точно за две минути. С това искам да кажа, че проблема си го има не от сега и варианта е само подмяна.
Публикувано Юни 13, 20178 гд Теленор имат проблеми с мобилния интернет, да не се чудите, ако ви се изгуби връзката! Аз лично си изкарах акъла и какво ли не правих, рестартирах, ресетвах настройки, сменях 3-4G, обадих се на оператор, да питам дали може да е от картата, която е от по-старите с логото на Глобул и тогава разбрах, че имало проблеми, но уж вече били отстранени. Дръжки - пак изчезна връзката и не се възстановява, добре че съм си в нас и имам WiFi, ако ми трябва.
Публикувано Юни 13, 20178 гд От няколко дни в Пловдив имат проблеми , в неделя беше ужас LTE почти нямаше , постоянно се сменяше 3G/4G
Публикувано Юни 13, 20178 гд Вече почти два часа нищо няма, това май е голям проблем, дано не продължи с дни като при вас...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20178 гд Не знам, за да се шашна и да търся проблема в картата и телефона, сигурно съм доволна от услугите им. Иначе със сигурност има места, където няма обхват, или качеството е по-зле, но това е нормално и не се случва само на Теленор или само в България, а рекламата си е реклама.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20178 гд Ами все пак е техника, нормално е да има проблем, аз лично предполагам, че правят някакви настройки във връзка с роуминга, защото прилича на проблемите когато подновяваха мрежата, надали е случайно. Още повече, че от два телефона един до друг, единия имаше, другия не интернет, а би трябвало да са към една клетка... Не ги съдя строго, въпреки това, че сме 2017 година, защото няма нещо, което да върви безпроблемно, в която и да е област. Примерно от както Мтел взеха Близу стана манджа с грозде, по няколко пъти на ден ми изчезва нета, докато за десетина години съм имала може би общо толкова прекъсвания от както бяха още Евроком. Когато се прави нещо по мрежата неминуемо има смущения, нали не я спират като водата примерно, или парното за профилактика, ще преживеем някой час без нет. Лично мнение, над 20 години съм работила с хора и знам какво е да си от другата страна, не обичам да плюя доставчиците без да има за какво. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20178 гд Роуминга какво общо има с техниката ?! [emoji44]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юни 13, 20178 гд Мога само са предполагам, не знам, нещо промяна в билинга може би. Няма значение, може и да е съвпадение Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.