Публикувано Октомври 5, 20169 гд И какво друго могат да направят?Мен не ми пречи да не го сменяват,щото не се знае на какво дърво ще попадна,но не виждам как ще оправят дисплея?
Публикувано Октомври 5, 20169 гд Аз носих в Теленор 5s с жълто петно на екрана на година и девет месеца и ми го смениха след около 20 дни.Различно е но значи имат практика да подменят.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 20169 гд В рамките на 7 работни, или отстраняват проблема или ти дават нов. Теленор е друго,те си имат техен сервиз,и след 3то оставяне в сервиз,ти го подменят. Sent from my SM-A500F using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 20169 гд Теленор си имат сервиз, но около седмица след като го оставих ми изпратиха съобщение:Ustroistvoto vi ste bage izprateno vyv vynshen servizen centyr na proizvoditelya. Prosledete promyanata na statusa na www.telenor.bg. Telenor servizКриейтив?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 20169 гд Няма такъв срок 7 дни, срока си е 30 дни и от теленор пращат смс със статуса на ремонта , в момента една позната чака да и го сменят в петък изтича срока, казали са и , че чакат от официалния сервиз на епъл за България да им изпратят бройката за подмяна.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 5, 20169 гд Да де Слави,ама от 27 до днес статуса няма промяна?Приет в сервиз и това е.....
Публикувано Октомври 5, 20169 гд Абе да им дам,ама ги нямам....Всеки момент трябва да замина командировка в чужбина за няколко месеца....
Публикувано Октомври 6, 20169 гд Update! : Цитат Статус на поръчка: Изпратен във външен сервиз Update 2: Сега разбрах от човек в Криейтив,че Теленор вече не носели там гаранционните айфони!Т.е,честит Булг(с)рам!май ядовете тепърва предстоят,имайки предвид реномето на този "сервиз"! Редактирано Октомври 6, 20169 гд от Veselin Panov
Публикувано Октомври 8, 20169 гд Продължение на сагата!Вчера се свързах с 123,проверяваха в сервиза (уж?!?) и ми казаха,че бил изпратен в сервиз на Епъл в чужбина,защото бил хрдуерен проблем?!?Ха сега де?
Публикувано Октомври 8, 20169 гд Не е в това въпроса,той и моя си беше като нов.Попитах къде е,за да мога да си го взема без да е оправен ако се наложи да замина преди те да са отреагирали.Ама явно няма да стане..... Редактирано Октомври 8, 20169 гд от Veselin Panov
Публикувано Октомври 11, 20169 гд Някой знае ли какво означава това странно заключение от сервизен инженер? free upload pictures
Публикувано Октомври 11, 20169 гд Дано да си го оставил в теленор а не в някой от германос и другите разновидности! На моята позната с 6 и изтече 30 дневния срок преди 6 дни, от 123 и казват да отиде в магазина в който е оставила телефона за да и дадат нов , а в магазина и казаха , че трябвало от епъл да им пратят телефона и се смеят най-ехидно ! На въпроса кога ще го пратят казват не знаем проверявайте ! Писахме жалби до теленор чакаме отговор !!! Баси нещастните копеленца иде ти да им разфасоваш нещастните мутри !!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 11, 20169 гд Слави,специално го занесох в магазин на Теленор,въпреки,че беше по-далече....
Публикувано Октомври 11, 20169 гд Дано да си го оставил в теленор а не в някой от германос и другите разновидности! На моята позната с 6 и изтече 30 дневния срок преди 6 дни, от 123 и казват да отиде в магазина в който е оставила телефона за да и дадат нов , а в магазина и казаха , че трябвало от епъл да им пратят телефона и се смеят най-ехидно ! На въпроса кога ще го пратят казват не знаем проверявайте ! Писахме жалби до теленор чакаме отговор !!! Баси нещастните копеленца иде ти да им разфасоваш нещастните мутри !!!Sent from my iPhone using Tapatalk Какво им пишете жалби на тия глупаци - КЗП също ги приемат!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 12, 20169 гд За изтекъл законов срок, в който е трябвало да има отговор например? До колкото знам, проблемът трябва да се отстрани в 30 дневен срок или да му бъде предложена алтернатива, след като е минал този срок е в пълното си право да подаде жалба, че това не се е случило и без официален отговор от Теленор, зъщото ако имаше такъв, нямаше да има нарушение или поне не това.
Публикувано Октомври 12, 20169 гд След вчерашните жалби в сайта на теленор и в сайта на кзп , днес имаше 3 обаждания от регионалния за Пловдив! Утре трябва да се вземе телефона от магазина .Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 12, 20169 гд Защо ще взимате телефон а не "кешаут" както се изразява един смешник?
Публикувано Октомври 12, 20169 гд Ако не се лъжа, след като е изтекъл срока, то спокойно може да се "кешаут"- не. На цената на която си го наплатил.Примерно, ако си го взел на 1900, а сега струва 1600, то можеш да изискаш сумата по касов бон /1900/ и след това да си купиш нов на 1600 и си 300 лв напред.След това можеш самодоволно да им се похилиш на селяците в магазина и да предложиш на управителя тези 300 лв /примерно/ да им ги удържи от заплатите за наглото им поведение при първото ти посещение.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 12, 20169 гд Той модерен но реално изпълним само в сферата на фантастиката ! Няма някой който да го е правил !Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 12, 20169 гд Пробвай да си първият!Тия мърлячи не се научиха да НЕ работят по български!Какво реално изисква айфоните да висят по месец незнайно къде?Нали не се правят,подменят се!Чакали от Епъл бройка за подмяна-дрън-дрън,нали сте официален риселър?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате