Публикувано Октомври 26, 20178 гд Мен ме е страх да пусна, че някой ще засече геолокацията на снимката и ще дойде да ми го открадне.
Публикувано Октомври 26, 20178 гд С бърникане в кода. И все пак не може да се поръча. Просто им открих бъг.
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Автор kal1ch Ако не те видят вземи два. Ще поема транспорта и за двата
Публикувано Октомври 26, 20178 гд @kal1ch, това не е бъг, просто си влязал в кода на страницата и си написал това, което искаш да се вижда, но в момента в който кликнеш някъде и всичко отива в мамата.
Публикувано Октомври 26, 20178 гд @mirror всъщност успешно го добавих в количката, но тъй като няма въведена цена отзад няма как да завърша поръчката.
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Щеше да е бъг, ако беше успял да го поръчаш. Както и да е, продължаваме да чакаме до 3-ти!
Публикувано Октомври 26, 20178 гд След два часа можеш да поръчваш па ти... Защо ще чакаш до утре? А ако свършат бройките, м?!?!
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Е 2 часа де. Приложил съм някои тактики, за да съм с 3-4 крачки пред вас Все пак се борим за 1 бройка най-вероятно...
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Автор Е една бройка. Не вярвам. Поне до 12:05 ще има бройки . Аз залагам че имат поне 20-30 бройки за преордъри. Ама знае ли човек. Чакаме те в 12:02 да пуснеш скрийн шот и да почваш/продължиш да си пиеш. Пък сън до другия петък няма да има
Публикувано Октомври 26, 20178 гд преди 22 минути, Dean написа: Все пак се борим за 1 бройка най-вероятно... Нали не говорим за жена?!?!
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Току що, algor написа: Нали не говорим за жена?!?! Горе-долу същото е
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Ами ако е писано ще си се радваме на 8-ците и тва е. На 1 седмица ми е ...
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Автор Без .... сещаш се! Иначе като сложиш телефона с обърнатата камера на масата в кафето или на ухото, те сами си идват ... жените де
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Да, ама накрая като се окаже, че поръчките започват в 10:01.... така сме стояли. Редактирано Октомври 26, 20178 гд от Dean
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Много е подло да не обявяват час, да се чуди човек сега по кое време ще е...
Публикувано Октомври 26, 20178 гд Искрено ви стискам палци който иска да си поръча днес, да го направи без проблеми. Тука в Израел, ни вест, ни кост от iPhone X, камоли някакви преордъри За Вас там е забранено, Вие сте опасни! [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 27, 20178 гд преди 7 часа, Dean написа: Много е подло да не обявяват час, да се чуди човек сега по кое време ще е... Колега, стига спа. Аз поръчах и вече няма наличност за преордър. Ако слушаш, мое ти дам моя
Публикувано Октомври 27, 20178 гд Ами предполагам, че изпуснах влака от толкова дебнене. Кога ги пуснаха, сигурно към 3?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.